canım arkidişimdelikafadulden bu fotoda esse çıkmış:1shok: o yüzünü eskitmek istemiyordu biliyorsunsengözlerimebaksanab kırp onu oradan:enbuyukkk:
valla bende bir heyecan ve telaş fırtınası ile alıntı yaptım. herhalde bişi demez görünce...ille yokedin beni derse bakarız bi çaresine. yönetimden yardım isteriz...benim mesajı silerler belki sıkma canını sende haklısıniyide tatlim hem yuzu net gozukmuyo die foto ile oynamadim :tomato:
ayrica esse oldugunu solemeseydiniz kimse aa essede gozukuyomus bak burda demez di :çok üzgünüm:
hem simdi alinti yaptin nasil silcem :çok üzgünüm:
valla bende bir heyecan ve telaş fırtınası ile alıntı yaptım. herhalde bişi demez görünce...ille yokedin beni derse bakarız bi çaresine. yönetimden yardım isteriz...benim mesajı silerler belki sıkma canını sende haklısın
gunuz gozdesi sarp bebek :)
yok yewrum sana bişeycik olmaz merak etme sen delikafadulden
Annnammm benim oğlan amma kızlarla gezmiş. Ben uyuyomuydum acep o ara.
Ama oğlumdaki yakışıklılığa kim dayanabilirki?
Güzel dileklerini ileten herkese çooook teşekkürler...a.s.
kızlar öyle kuru kuru sevmek yok.
bebişime oy verin de 1. olsun oğlum.
Yeni kayıt yaptık, eskiler çok oy almış, belki onlara yetişemeyiz ama ilk 50 ye girip şanımızı kurtaralım.
AguAgu.com Yeni Nesil Bebek Günlüğü ve Ailelerin buluşma noktası
ay cok şeker cıkmıs bu resımlerrrrrrrrrrr....annesı sen uyuyomuydun heheh ama oglısın memnundu halınden oda kesın :)
hepinizde çok şıksınız dostluğunuz daim olsun desibel abla sende çok tatlı çıkmışın öptüm..
heheheh cennete dusmus yawrum bee:)memnuniyeti gözlerinden belli zaten.
Maşallah kızların hepsi huri gibi.
kizlar hani bulusmada soylemistimya is teklifi gelmisti bugun adamla gporusmeye gidicez dualarinizi eksik etmeyin olurmuuuu
kizlar hani bulusmada soylemistimya is teklifi gelmisti bugun adamla gporusmeye gidicez dualarinizi eksik etmeyin olurmuuuu
heheheh cennete dusmus yawrum bee:)
canumm duams enle hadı ver hayırlı haberlerı beklıcem :)
Hayırlısı olsun inşallah mısırım...iyi haberler alırsın inşş...
canım benim inşallah işin olur.
senin için dua edeceğim.
ee kızlar bıdaha ne zaman bulusak bakım :)kazasız belasız :) hepınız gozumde tutuyosunuz):
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?