kızlar merhabaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
zhuauhauha tipime ßaaaaa cay demLe anasını satiim :roflol: mısırr patLaa sen o makineyi deği$tir anam güzeL cekmio
ay sarp bebege bayıldım evlenım hemen yapcam cocuk gece aglayıncada sızlere postalarım kızlar heee:)
bencede degistirmeliyim yoksa malzeme suppeerrr :roflol::roflol::roflol::roflol:
bencede degistirmeliyim yoksa malzeme suppeerrr :roflol::roflol::roflol::roflol:
ablam hepsı arkadasım benım yaw zor soru sordun :)ılk sayfalarda yazılı ısımlerı sımdı dersem unuturum bırılerını ayıp olur:)kar arkadaşların kıyafetlerını söylermisin bana remlerden tanım onları
harbidende süper bir nuluşmaymış çok beğendim :))))))))))))))))))
oy oy benım ablam da gelmıs hoşgelmıssssssss
kızlar merhabaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
sanada merhaba nuranterzi ablaaaa hatirladinmi beniii a.s.
ahh bide bulusmaya dahil olsaydin aksam eve 40 ar mekik cekmis gibi donduk hepimiz :roflol::roflol::roflol::roflol:harbidende süper bir nuluşmaymış çok beğendim :))))))))))))))))))
sızde buluşmada varmıydınız eğer ordaysanız kendınızı tarıf edermısınız canım
hahaha buna çok güldüm....:roflol::roflol::roflol:Fark yapmaz yavrumm ßen kendimLe ßarı$ık ßiriyim :jeyyar:
hahaha buna çok güldüm....:roflol::roflol::roflol:
kizlar simdilik bukadar resimler :çok üzgünüm:
kocisle film izlicez yerimseniben simdi devam edicem resim eklemeye Şeniz hepinizi :asigim:
kizlar simdilik bukadar resimler :çok üzgünüm:
kocisle film izlicez yerimseniben simdi devam edicem resim eklemeye Şeniz hepinizi :asigim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?