• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KK profiliniz ve Cep Telefonularınız için Sardunya Zakkum dan hareketli arka planlar

0169.gif
0170.gif
0172.gif
0176.gif

kaydirigubbakcemile5sarduşum zakkumum kk'nın görsel şölen kraliçesi yine yaptın yapacağını dimi.harikasın,bir numarasın(yağcılık değil kıss valla içimden öle geliyooo.:kedi:)ellerine, yüreğine,emeğine sağlık canıım.sevgilerimle.(bikaçını aldım haberin olsun.)opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

kaydirigubbakcemile5sarduşum zakkumum kk'nın görsel şölen kraliçesi yine yaptın yapacağını dimi.harikasın,bir numarasın(yağcılık değil kıss valla içimden öle geliyooo.:kedi:)ellerine, yüreğine,emeğine sağlık canıım.sevgilerimle.(bikaçını aldım haberin olsun.)opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

Şeniz Şeniz
canım ben kopya yapıştır yapıyorum...sen ise kendin çok harika işler çıkarıyorsun ortaya ...günaydın topiği senin harika giflerinle bir başka coşkulu olduopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

0197.gif

Şeniz Şeniz
canım ben kopya yapıştır yapıyorum...sen ise kendin çok harika işler çıkarıyorsun ortaya ...günaydın topiği senin harika giflerinle bir başka coşkulu olduopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

0197.gif

:kedi: :kedi: :kedi: :kedi: :kedi: :kedi: :kedi: :kedi: :kedi: :kedi: :kedi: :kedi: :kedi:
ayyy çok utandım.çok teşekkür ederim canımcım.
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

Back