• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KK profiliniz ve Cep Telefonularınız için Sardunya Zakkum dan hareketli arka planlar

0014.gif
0015.gif
0009.gif
0012.gif

Valla bı heves hemen telefona atıyım dedım ama hareketlı olmadı

Gece bıde evde denıyecem evdekı pc ye alıp oradan tlf a atacam.

Belkı o zaman olur.Şoyleee gozume kestırdıgım tam çalınmalık bı kac tane varrrrrrr

Valla bı heves hemen telefona atıyım dedım ama hareketlı olmadı

Gece bıde evde denıyecem evdekı pc ye alıp oradan tlf a atacam.

Belkı o zaman olur.Şoyleee gozume kestırdıgım tam çalınmalık bı kac tane varrrrrrr

nasıl olmaz ki:1shok: ben en ağırlarından attım makinaya ve oldu:uhm: ki makinam da öyle alengirli pahalı bir nokia değil:olmaz: pc ile ilgili olsa nokia pc suitin nokia media playerı düzeltir...burda başka bir sorun varCADIARZU

0035.gif
0036.gif

nasıl olmaz ki:1shok: ben en ağırlarından attım makinaya ve oldu:uhm: ki makinam da öyle alengirli pahalı bir nokia değil:olmaz: pc ile ilgili olsa nokia pc suitin nokia media playerı düzeltir...burda başka bir sorun varCADIARZU

0035.gif
0036.gif

Tatlım su an hareketlı herhangı bır goruntuyu atınca pc de hareketsız acılıyo.

Bırsuru resım acma programı ayna anda yuklu ama hareketlı olması ıcın gereken sanırım yok.

Mesela burada kullandıgım avatar...

Az once onu denedım o da hareket ozellıgını yıtırdı.

Aksam evde denıyecegım ona gore yazarım.

Senın profılındekı cok hosuma gıtmısdı ekranımda buyuk guzel durdu ama pırıldamıyo işde

Tatlım su an hareketlı herhangı bır goruntuyu atınca pc de hareketsız acılıyo.

Bırsuru resım acma programı ayna anda yuklu ama hareketlı olması ıcın gereken sanırım yok.

Mesela burada kullandıgım avatar...

Az once onu denedım o da hareket ozellıgını yıtırdı.

Aksam evde denıyecegım ona gore yazarım.

Senın profılındekı cok hosuma gıtmısdı ekranımda buyuk guzel durdu ama pırıldamıyo işde

kullandığın gsm makinanın pc suiti içinde "media player"ı mutlaka vardır..onunla açarsan oynarzemuszemus

0045.gif
0046.gif
0047.gif
0048.gif

Back