KK Popstarını Arıyor

benimki galiba özgün müzikti allahim söledigim sarkinin türünü bilmiyorum (profesyonelliğe bak ) :lepi:

KK zengin bi kültüre sahip.. her tür müzik olucak tabi :))) hadi bakalim kizlarrrrr

Çenebazım ha bugün ha yarın kesin gönderiyorumkaydirigubbakcemile2
Yalnız msn den atarım sana.

Son düzenleme:
Ah nolu baam burda en buyuk star burda birkac gun yokolduk milet yerimizi almis cekilin baem geldim iste star Benim tamami yolarim hepinizi ha

kızlar yoğun istek üzerine oylamayı çarşamba başlatıyoruz, yetiştiremediğini söyleyen çok kişi var
onları da yarışmamıza dahil etmek istediğimden ve bu ilk yarışmamız olduğundan
her şey çok yabancı olduğundan herkese hoşgörü göstermek gerektiğini düşündüm

yani çarşamba 12'ye kadar gönderebilirsiniz...

of yaa okdr bekledikk....ertelenmese yaa zamanı önceden belirtilmişti........sabırsızlanıyorumm

Ah zaten bu konu kacgundur gundemde iki gun dahami beklicez simdi bizde okadar isimiz arasinda yaptik sildik geri yaptik bence olmadi bu ertelrme hosgoru tamamda onceden herkez hazirlini yapsaymis degilmi

Ah zaten bu konu kacgundur gundemde iki gun dahami beklicez simdi bizde okadar isimiz arasinda yaptik sildik geri yaptik bence olmadi bu ertelrme hosgoru tamamda onceden herkez hazirlini yapsaymis degilmi

bence de.yoksa biz de yavaş yavaş yapardık ama yetiştirdik:umursamaz:

Ozaman bukadar hazirlayip gonderen arkadaslarada haksizlik olmuyo cenebazim sence olmadi valah erteleme işi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…