KK Popstarını Arıyor

Hayatım yollarsın tabi ki.Kk halkı seçecek elbet birini.Hakeden zaten kazanır.Demek istediğim şu anlık sesler yarışıyor,sahne değil kizemuszemus

şşiiii ne oluyo bakem orda bi kaç gün ortadan kaybolduk starlar ortaya çıkmış canlarım canişkolarım hiiç kusura bakmayın ben alcem ulennn 1. liği laelaelaelaelae

ben noluyorum beni unuttunuz herhalde sizi gidi fındıkkurtları siziiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Hadi oradan Adile de Hanım ağzını yırtarımalsanaalsanasmile
Aman Allah'ım yarışma başlamadan kavgalar başladı.Star çatışması:roflol::sm_cool:

ben noluyorum beni unuttunuz herhalde sizi gidi fındıkkurtları siziiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
seni unuturmuyuz yaa aşk olsun sende yan prodoktorumuzsunopuyorumnanaktan
Hadi oradan Adile de Hanım ağzını yırtarımalsanaalsanasmile
Aman Allah'ım yarışma başlamadan kavgalar başladı.Star çatışması:roflol::sm_cool:
alsanaalsanasmile çatışma olamdan popsatr nasıl olucaz reklam yapmamız lazımki halk sesimizi duysun:roflol:
bakkal müzüğü yapmayın please :))
yoo benimki daha geniş kapsamlı market müzüğü yapıyorum :sm_cool::sm_cool:

bayadann iddialı star adayları var yahuu şansım düşük dee maksat eglenmek olsun zemuszemus

ooy benim kaprizsli starlarım, yerim nazınızı opuyorumnanaktan

ama hani bugün hiç kayıt gönderen olmamış, canlanın canlanın delikafadulden

bugün yarın kaldı delikafadulden bide pazartesi sabahı delikafadulden

ben de bugün sonunda kaydımı yapabildim zemuszemus ayy ama daha dinleyemedim, 30 saatte bi videoyu kaydedemedi pcim sağolsun

haydi haydi kayıtları bekliyorum, klip de çekicem size becerebilirsem zemuszemus

Hayatım yollarsın tabi ki.Kk halkı seçecek elbet birini.Hakeden zaten kazanır.Demek istediğim şu anlık sesler yarışıyor,sahne değil kizemuszemus

biliyorum zaten tatlım resimle yarışmaya katılıcağımı sanmıyodun heralde? sengözlerimebaksanab

bir espri bir hoşluk olsun diye bu resmi ekledim buraya
bir gülümseme oluşsun diye tamda böyle bir popstar seçme topiğinde
ötesi yok tamam mı kuşum.. sengözlerimebaksanab
hakedende kazansın elbette aksini söylemedim neden böyle bir cevap yazdın onu da anlamadım ya neyse tatlım
hadi herkese başarılar :CüvCüv:

şu anda 6 kişi var, var mı arttıran haydi haydi delikafadulden

ya asmincim yokoldu :gitme:
asminim sesimi duyuyosan ses ver :)) bekliyorum delikafadulden

ayy bişey daha diycem kızlar, isteyen klibi için seçtiği bir resmin linkini de atsın, hepiniz için bir resim koyuyorum çünkü arkaya yerimseniben

X