KK Popstarını Arıyor

ya canlarım bu kadarcık bekledik, 2 güncük daha bekleyelim

gönderenlere haksızlık olmadı, onlar arasından isteyen de üzerinde daha fazla oynama yapabilir,

emir demiri keser, bana da kazen abi söyledi, ona çemkirin kaydirigubbakcemile3

iyi olan kazansın cicicim opuyorumnanaktan

ben halkın adaletine güveniyorum opuyorumnanaktan

gör bak hepsi beni seçecek zemuszemus

ay kızlar gene mi uzadı süre
neyse heyecanla bekliyorum dinlemek için kızları:)

walla sürenin uzaması bence süpper olmuşaklinialirimsmile çünkü daha bugün gördüm yarışma duyurusunu kızlar. yükleyebilirsem hemmen katılıcam bende.. yıllardır bu anı bekledim beeeeeenn!!!kaydirigubbakcemile3
sizde bekleyin benizemuszemus

geliyorum heyttttttttttttttttt!!hihoyyyt

ayol Kazen erkek mi yaa.. aaaa ne ayip her bişey konusuyorum adamcazin önünde :))) töbe yarebbim

ay kızlar gene mi uzadı süre
neyse heyecanla bekliyorum dinlemek için kızları:)

canımm accık sabır, 2 güncük daha, sonra bomba gibi karşınızdayız aklinialirimsmile

bekliyoruz canım, yüklemede sorun çıkarsa msnden atarsın adresimi veririm de olumunekankayizsmile

ayol Kazen erkek mi yaa.. aaaa ne ayip her bişey konusuyorum adamcazin önünde :))) töbe yarebbim

:roflol: ayy yaa güldürdün valla, şimdi mi öğrendin kız :roflol:

Kazen popstar mı olacakohaoldumsmile
Eşim bana playback yapabilir dime:roflol::roflol:
Böyle bir sansasyonla bayağı bir sükse yaparım:roflol::roflol::roflol:

valla bütün kozlarınızı oynayabilirsiniz, ciddi rakipleriniz var ipucumu vereyim zemuszemus

biz şahsen sansasyonla değil yağtığımız işlerle sükse yapma taraftarıyız, medyanın oyununa gelmeyiz zemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…