KK Popstarını Arıyor

kızlar harikasınız yaaaa..
valla acaip keşfedilmeyi bekleyen potansiyeller var aramızda....

Puff bebikim beni alin araniza ok kk girls olmak istiyom banada album yapin star yapin bir şohret olimde ilk annemi tanimicam az dalga gecmedi benle sen dur anne geliyom

eheheheheh ben kimseyi tanimicam :)))))) ayhh Erol kösem gelsin geri durun

Nalansu,çene,sizi prodüktör bozuntularıaklinialirimsmile
Ünlü olmak için gerekirse yatağınıza kaa girerim..
Not: Sol yan benimdir,sıcak tutunnn:jeyyar:

mapushaneyeeeeeeeeeeeeeeeeee güneş dogmuyorrrrrrrrrrrr
geç,iyor bu ömrümmmmmmmmm ....der bayıltırım hepinizi baygelir kal gelir bak hepinizeeyvahedigeldismile

çenebazcım bana özelden msn ni atarmısın banlanm gibi bişeyim var ben buraya koyamazsam sen koyarsın benim yerime ki banlanırsam uzun bi süre olamıcam yarışmayı kaçırmak istemiyorum o yüzden msn ni at bana tamammı tatlım öpüyorum seni

Fikrim hala geçerli dimi :))))) burda yarismaya katilip sesi güzel olanlar arasindan seçilen arkidişler grup kurucak albüm yapcez KK GirLs 2010 :

hem ne grup kurcaz, tam bomba olcak :lepi:

ne zamana kadar gönderebiliyoruz? :uhm:aklinialirimsmileeyvahedigeldismilezemuszemus

pazartesi 12ye kadar canım, yani gündüz 12 yerimseniben bekleriz delikafadulden

kızlar harikasınız yaaaa..
valla acaip keşfedilmeyi bekleyen potansiyeller var aramızda....

aklinialirimsmile keşfederiz

Puff bebikim beni alin araniza ok kk girls olmak istiyom banada album yapin star yapin bir şohret olimde ilk annemi tanimicam az dalga gecmedi benle sen dur anne geliyom

:roflol: ben sırf bu yüzden herkes gitsin diye bekliyorum ama bi türlü herkes gidemedi mafoldumben

eheheheheh ben kimseyi tanimicam :)))))) ayhh Erol kösem gelsin geri durun

geldim gari delikafadulden

Nalansu,çene,sizi prodüktör bozuntularıaklinialirimsmile
Ünlü olmak için gerekirse yatağınıza kaa girerim..
Not: Sol yan benimdir,sıcak tutunnn:jeyyar:

sağ yanım uygun malesef aklinialirimsmile

sizi bilmem ama benim girl lüğüm kalmadı katana gibinim valla :)

haydee ordan, yaş itibariyle benim de öyle olmam gerekir o zaman çakarım haa alsanaalsanasmile

mapushaneyeeeeeeeeeeeeeeeeee güneş dogmuyorrrrrrrrrrrr
geç,iyor bu ömrümmmmmmmmm ....der bayıltırım hepinizi baygelir kal gelir bak hepinizeeyvahedigeldismile

sen söyle de ne istersen söyle gülüm, bay gelmeyi kal gelmeyi dert etme zemuszemus

hayırdır kimin tavığna kıştt dedin eyvahedigeldismile

höööyt nolmuş benim yıldızlarıma opuyorumnanaktan

ben sadece yorgunum, ama hayat güzel yani opuyorumnanaktan

waşşş....anammm süp süpperrr biz en iyisi heç çabalamıyalım ...vakit kaybıı...zati sinirim bozukkkksenağlamasenağlama

bencede sizhiç boşuna yarışıcaz diye çabalamayın
birinci belli he ikinciyi seçelim diyorsanız okey
sonra almiyim mikrofonlarınızı heeeeeeee şakkıdı :sm_cool:

hıhhh :dilcikar:

sesini duymadan inanmam, ben de gider rumelihisarında foto koyarım, bu star olduğumu göstermez zemuszemus

:roflol:fotoğrafı koyabilirsin tatlım ama sahne ışığını fotoshopla bile yapamazsın o resimde hıhh :umursamaz:

ben doğuştan popstarım baksana o elin duruşuna
o belin kıvrılışına bayanssulusmile

hem hülya avşarında sesi yok, petekinde ohaoldumsmile

ayolcum ben o eli 72 yerden kıvırırım, sesine güvenen göndersin şarkısını hıhhh zemuszemus

Sahne değil hayatım sesler yarışıyor.Aynı zamanda oy verecek arkadaşlar müziğe değil sese oy vereceklerini biliyorlardır zatenbayanssulusmile
Kimsenin sesini duymadan birşey diyemeyiz tabilülülülülülü

popstar dediğin hem sahnesi iyi olucak hem sesi hem showları
bende o ışık var sesimide yolliyimde dinleyin hıh :dilcikar: kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…