KK Popstarını Arıyor

kızlar msnden gönderme imkanı varmı yaaa...
valla ben beceremiom böle devamlıhata verio..

simdi vazgecicem sizde buyuk bi sanatkardan olucaksiniz ona göre :umursamaz: aklinialirimsmile

o zman akşam çenebaz gelsin msnden alıyo ona gönderirsiniz o yükler prodoktor olmayınca sanatcılar kaçıcak yaaff akşamı bekleyin

o starları star yapan o prodoktorlern en alası o kk daki en güzel yarışmayı düzenleyen o keşfedilmeyi bekleyen yıldızları keşfeden iştee o çenebazcım ortalıkta yook
:roflol:

hemende star kaprisi yapılmaya başlamış daha ortada fol yok yumurta yok acaba bu genetikmi hemen star kaprisleri

yok kızlar olmuo yükleme esnasında hata verio..
eğer msn den gönderme durumu varsa gönderebilirim..onuda yarın yapabiilirm..
üfff şu saate kadar bununla ugraştım ama devamlı hata verdi..
çok canım sıkıldı yaaa..
msn olursa göndericem yoksa kalıcak..

canım sen msn den at bana ben onu kıvama getiririm
msn özelden atarım ok..

nİ naa niii naaa,na na ri ni nuuu
şarkıdan sayılıyorsa Beray da katılımcınız olabilir :roflol:

oyyy oyyy kimleri görüyyoz ..canımmmm ...nerdesin kız seni veee o muhteşem .... çok özeldik anladın sen onu...katılsın tabii beraydaa katılsınn...birinci olur kesin bu besteyleeebayanssulusmilebayanssulusmile

geldim, işte burdayımmm :asigim:

ama hiç keyfim yok, bugün çok yakın bir arkadaşımın babasının vefat haberini aldım, bütün gün yanındaydım, şimdi geldim
tesadüfe bakın ki ben de hastaneye yanına gidiyordum :gitme:

amaan vazgectm ben erol köse'ye gidiorum hih zemuszemus

msnden erol kösen olurum cicim olumunekankayizsmile

canım sen de msnden at, ben hallederim hepsini olumunekankayizsmile

berayla düet yapın :asigim:

üzüldüm canım mekanı cennet olsun sende çok üzülme sesine zeval gelmesin dadluumopuyorumnanaktan

sağol canım, amiin inşallah :1hug:

hayatın gerçeği diyoruz napalım, doğumlar ölümler hepsi olacak, yapacak birşeyimiz yok...

cenem allah rahmet eylesin ölüm hepimizin ensesinde

bu arada kac tane katilimci oldu yarisma ne zaman basliy

Allah rahmet eylesin.. Çenebaz ekledim msnden cnm.. ama yoksun cıktın sanırım.. yarın atarım artıkın :))

50 mesajın altındakiler nasıl katılcak pm atamıyorum :) burdan mı yazmalıyım linki?

kızlar bişi sölücem dosya boyutum büyük oldugu için msndende gönderim yapamıorum..
ay bi bilen varsa yardım etsin nolur..
bgn yaptım yaptım dahada gönderemem..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…