KK Popstarını Arıyor

buranın assolitsler yıldızlar popstarları nerdeler yaa boshayallersmile

super bir fikir ya bu hadi bakalim 1inci kim olucak sabirsizliklla bekliyecez:):)

öncelikle ben yokken topiciğe uğrayan herkese selam eder tek tek öperim
katılacakları sabırsızlıkla beklediğimi iletirim delikafadulden

bugün erken yatıcam, çok yorgun ve sersem gibiyim kızlar, kırıklık da var üstümde, bedenimi zorlamayayım kaydirigubbakcemile3

şiir yarışması da güzel fikirmiş, nisanurum aç canım, onu da sen aç şekerim zemuszemus

altyapı sitelerini açamayan arkadaşlar, niye açılmıyo anlamadım ama olmuyorsa google a istediğiniz şarkının ismini yazıp karoke diye de ekleyin, bişeyler gelir
ya da youtube da aynı şekilde aratın
ya da limewire gibi paylaşım programlarınız varsa orda da bu şekilde aratın

hiç mi olmadı, bana söyleyin, o da mı olmadı, şarkıyı değiştirin ayol kaydirigubbakcemile3

günaydınlarrrrr..
bgn acaip müsaitim şarkımı ölücem yollucam çenebazıma..
zaten bgn yaptım yaptım dahada davosa niim gelemem yoosamm

Cenebazzzz boyle produktormu olur dunden beri haber alamiyom senden kiz sarki geldimi acil cevapppp

Bende katılıyorum ufak bir çalışma yapıp yollayacağım.

Birinci belli kim 2. olacak bakalım ....

ayyy biz o zaman çekilelim yaaa olmadıki şimdi zaten rakipler güçlü ben şimdi daha çok çalışmalıyım eyvahedigeldismile

evet bu yarışma bitsin onuda beraber açalım eminim ondada çok eğlenicez kaydirigubbakcemile3

Nisanur bak kazende katiliyomus rakipler teker teker geliyo ben yoladim dun bakalim ortada produktor falan yoki rezil olduk

Nisanur bak kazende katiliyomus rakipler teker teker geliyo ben yoladim dun bakalim ortada produktor falan yoki rezil olduk
evet canım rakipler çok fena ne yapcaz bilmem ben tırsmaya başladım valla artık 1.lik hayal oldu aman 1. olamasamda 2. olsamda yeter be onuda olmıcam galiba bu gidişle:roflol::roflol:

lapinum ladım kuşum, harikasın hihoyyyt

kızlar hepiniz harikasınız gerçekten, iddiası olmayanlar bile böyleyse yarışma harika olacak hihoyyyt

kazen abi çok büyük bir sabırsızlıkla bekliyorum, eminim harika bir ses harika bir yorum gelecek hihoyyyt

rakipler yıldırmasın kızlar, aksine hırslandırsın, hepiniz starımsınız opuyorumnanaktan

dün gece çok yorgundum erken yattım kızlar, prodüksiyona laf etmişsiniz de :dilcikar:

Son düzenleme:
ben şarkımı buldum ama altyapısınıda bulursam tam olcek bakalım sesimede yatık gerçi hala erkek gibi çıkıyo düzelmedi bi türlü ama düzelir herhalde pazartesiye kadar

Rakipler çoğalıyor.şansımız iyice azalıyor.Yılmayacağım:roflol:
Bu bet sesimle şarkımı hazırladım neredeyse tamam göndereceğim:sm_cool:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…