KK Popstarını Arıyor

ama yoksun hayatım sensiz star nasıl olucaz hee de bakim banasırnaşık şey

kızlarrr korkun benden şarkımın md sini buldum alt yapısını bomba gibi geliyorum açılın bakeeemmm :roflol:

ayy kızlar, bensiz star olmazsınız merak etmeyin, prodüktör olmak kolay değil, hep burda bulunamıyorum zemuszemus

gezentiyim yani özetle, şimdi çıkıyorum, akşama yine gelirim, harika çalışmalarınızı almaya devam :lepi:

ayy süper ya hihoyyyt

kızlar ya benim yine bi sorunum var..
videoyu yüklüorum ama bu seferde yüklenmedi die bildiri verio neden acaba?

Ben mikrofona okumuyorum ki:)):icecream:
nereye okuyon o zaman kız kamernınmı mikrofonu var mikrofonsuz nasıl kayıd çekecen
ayy kızlar, bensiz star olmazsınız merak etmeyin, prodüktör olmak kolay değil, hep burda bulunamıyorum zemuszemus

gezentiyim yani özetle, şimdi çıkıyorum, akşama yine gelirim, harika çalışmalarınızı almaya devam :lepi:

ayy süper ya hihoyyyt
ayya hvalarınıda yesinler senin tabi prodoktor olmak kolaymı yani ama biz menecerde istiyoruz tatlım menecersiz stramı olurmuş :roflol:
ayhhh benim video olarak yok ses kaydim var ?
canım anlatayım sesini kaydettin dimi movie maker diye bi program vardır her pc de olur ondan video oluşturabilirsin bi rsim koyarsın üstünede sesini koyarsın kaydedersin oldu bitti yada onuda yapamazsan kameradan videnu çekersin ama sen gözümicen şekilde sonra buraya koyarsın tatlım

no files uploaded :KK43:(( nasi yüklencek bu yaa olmuyo.. baska siteye yüklesek?

ben şarkımı buldum alt yapısınıda buldum şimdi denemelere başladım ilk defa beğeniyorum sesimi ama bi kaç deneme daha yapcam yanlışlarımı düzelticem sonra artık verebilirim daha videosunu yapcam o basit işzemuszemus

videoyu kime gondercez? buraya mi koycaz linki ? yoksa değerlendiren birimi var? ayrıca imageshack hata veriyo yüklenmiyo videolar.. direk msnden filan atsak :))

videoyu kime gondercez? buraya mi koycaz linki ? yoksa değerlendiren birimi var? ayrıca imageshack hata veriyo yüklenmiyo videolar.. direk msnden filan atsak :))
konuyu açana göndercen canım yani çenebaza msndende atabiliyosun galiba ilk sayfaya bak canım orda nasıl yükleneceni gösteriyo

X