Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet eğlenmeye başladık bile, şu videoya kaydetme ve şahane sesini dinleme çok eğlenceli oluyor :roflol:
Ben çok istiyorum ama cameram yok imagchackıda bilmiyim nolcak şimdi :d
hemde sesim gözel benide yıldız yapın benide
benim kadar harika ötesi olamazsın hiç uğraşma şekerim
ay ama var ya, balkonda çığırıyorum evdekiler napıyo bu demesin diye :roflol:
şimdilik telefona kaydedip dinliyorum, sonra birini seçerim diye, çok eğleniyorum ya kendi kendime hihoyyyt
:roflol::roflol:allam yaa sen çok yaşa kız ee onlarda bizden beklenmedik hareketler görünce şaşırıyolar ne yapsınlarNisanurum komik gaci senin yuzunden Hala agzim acik aptal aptal guluyorum yedin beni dun ya!!
Bugun isyerinde şarki soyluyorum eh birde herkes yabanci milet bir tuaf bakiyo bana tabi evdekilerde kafayi yedi bu kiz diyo sabah yine uzun hava cigirirken Annem dediki kizim yeni yeni adet cikardin tuaf tuaf hareketler yapiyosun birsey varsa soyle dedi aklima nisanurun annesi geldi koptum sabah
Ben çok istiyorum ama cameram yok imagchackıda bilmiyim nolcak şimdi :d
hemde sesim gözel benide yıldız yapın benide
dün bende öyle yaptım sonra farkettim mikrofonsuz sesim daha güzel çıkıyor ebru gündeş gibi karıyam dedim neden olmasın sonra eşim geldi aklıma aman salla bea nerden bilcek dedim bu ucuz mikrofon kayıtta sesimi cızırtılı çıkarıyo ondan tereddütteyim alt yapılarımı hazırladım üstüne şarkı çıgırdımı tamamdır bu iş sırnaşık şeyhihoyyythihoyyytbayanssulusmile:sm_cool::sm_cool::sm_cool:
merhaba kızlar ben geldiim ne ara kaynattınız bu kadar yaa çenebazım sende herkeşleri şöhret ediyon ne ayak kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
kızlar aynısını benim işyerimdede var..
hatta çalışanı dışarı yolluomki konsantre olum die....
:roflol:
harikasıınnn canımm ee 1.miz belli ikinci kim sen bu şarkıyla 1. olursun ama sondan 1. :roflol: saol hayatıım yaa öpüyorum seni ve zeynepimia.s.kızlar bende katılıcam şarkımı bile seçtim
kon kon aşka kon
don don don aşka don
nın nın nın nın nın
uçtu gitti kalbim
kuş gibi
non non non non
on alırsın benden on
kızlar hiç şansınız yok bu yarişmanın birincisi benimaklinialirimsmile
:roflol::roflol::roflol:
hülyacım başarılar arkadaşımolumunekankayizsmile