KK Popstarını Arıyor

ses kaydını görmüyo sanırım formatından dolayı.ama video kaydını görüyo.onu da imageshack ten browseye tıkladıktan sonra aç yazan yerden resim yazan yeri video diye değiştiriyoruz okdr

nalansu saol canım..
ufak bi ayrıntıyı gözden kçırmışım..
ama hallaettim şimdi ufak bi deneme yapalım..
sonra ne şarkı sölüces karar verelim...

ama pazartesiye kadar dimi süremiz....
ıcık çalışmam lasım..
deneme 1-2.....

ben buldum hangi şarkıyı sölicemi mustafa keserden bi türkü olcekkk....
bayanssulusmilebayanssulusmile

anam bende bir kac kayit yaptim normalde beyenirler sesimi ama yok dpn dinledim kayd ettiklerimi bu omamis sil.su olmamis sil elim de var sifir.tele ses kaydi yapilinca sadece onu yüklüe biliyormusuz kizlar imageshacka??
yoksam mutlak kamera seklinde mi cekmemiz lazim??

yılmak yok, ilk denem başarısızsa denemeye devam hihoyyyt

Anacığım daldan dala atlıorum yok o şarkı yok bu şarkı acaba hangisi?En iyi hangisiyse bulmam lazımkaydirigubbakcemile3

kolay gelsin yafrim olumunekankayizsmile

aaa çok güzel bende videomu çekeyimde şu yükleme işini hiç anlamıorum be çenebazım....

çenebazın kurban, şekerim arkadaşlar çözmüşler sorununu, ama yine sormak istediğin bişey olursa burdayız bayanssulusmile

ulen zillliler kırk yılda bir erken yattım dün ondada sohbet almış başını gitmiş..çok kıskandım çokk...bu kıskançlık sesime zarar verirmiki acepp..opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

yatmasaydın şekeriim zemuszemus

Pazartesi sabahı 12:00 a kadar vaktimiz var:)

evet başvurular ptesi sabahına kadar delikafadulden

kızlar şu yükleme işini detaylı anlatayım isterseniz
zorlananlar için

- imageshack veya bunun gibi bir siteyi açtınız, resimler/videolar seçiliyken browse tıklayarak şu ekran görüntüsünü aldınız

49127368.png

- gördüğünüz gibi seçerken videoları seçiyoruz, istediğimiz videoyu bulup aç dedikten sonra birkaç dakika yüklüyor

- yükleme başarıyla tamamlandı dediğinde ilk linki kopyalayıp bana gönderiyorsunuz, bu kadar

- sonra bi bakıyosunuz popstar olmuşsunuz hihoyyyt

kısssss bakaleee essahtan popstar niimm olmıcaz dimi..
eğlence baaaaaaaaaabında bişi yani bu dimi çenbazım

X