KK Ortamı Hakkında Sohbet Edelim🙂

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Forumda geçmişte çok yumuşak yorumlar vardı, şimdi biraz daha sert buna katılıyorum ama hayat değişiyor, devir değişiyor.
Kadınlar iş hayatında aktifleşip erkek egemenliğinden çıkınca, güçlendikçe, ayaklarının üzerinde durdukça mutsuz oldukları, değer görmedikleri yerde kalmayacaklarını öğrendiler. Buradaki diğer kadınlar bunu göremeyen kadınlara bunu anlatmaya çalışıyor.
Ayrıca TDK dediğiniz üyelerden ben razıyım, mesela ben yazarken çok dikkat ederim ama bir hatam olursa kendileri tarafından uyarılmak isterim farkedip bir daha yapmamak adına.
Hiçbirimiz edebiyat gurusu değiliz elbette yanlışlarımız olur ama sizin yazım yanlışları eleştiri almayacak gibi değil.
Beğenmiyorsanız forumu kullanmak zorunda değilsiniz

Ben kendi anadilini düzgün yazamayanı, derdini anlatamayanı ama en çokta öğretmenim dedikten sonra dilbilgisinden bir haber olan insanları hiç ama hiç kale alamıyorum.
Buna da katılıyorum

Off bütün yorumlara bayıldım eğleniyorum şu an

Burada okuduğumuz hayatlar başkasının hayatı yoru yapmak kolay. Burada derdini açan da kimi dikkate alıp kimi almayacağını seçebilmeli, bir sürü farklı sosyoekonomik düzeyden, çok farklı aile dinamiklerinden, farklı yaşlardan insanlar var.

Okudum geldim. Yine bir ergen bilirkişiliğe soyunmuş öğüt veriyor aklınca öğüt verene kadar üye olduğun forumun kurallarına bir göz atsaydın da bantlanmasaydın. Hadi banlanmak neyse de örselenecen şimdi yok yere.

Konu sıkıcı ama yorumları okuyup eğleneyim biraz.

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…