KK Omegazin :)

Annat bakim, Türk mü İngiliz mi?
Ne iş yapar?
Nasıl tanıştınız?

Ingiliz okulda calisiyor okumuyor yani. Mavi gozlu kumral. Boncuk boncuk gozleri var. Bilmem umudumu kaybettim bu da olmaz diyorum.

Hadi hayırlısı bakalım

Sagol bakalim hayirlisiysa gelir Yemenden , hayirli degilse ne gelir elden...

kimlerden? anlat, soralım, soruşturalım

Ben agirdan aliyorum. Okula ayin 2 sinde gidecegim o zaman gorusecegiz. Zaten belli olur o zaman.

Büyük konuşmamak lazımBelki bu farklı olur

Belki, kismet.:)

Forum hayırlı işlere gebe hep bu aralar ,
Kankamda 2 gün önce asla evlenmeyi düşünmüyorum demekten sonra evlendim diye gelirse şaşırmam.
Birde düğün yaparız güzel olur be

büyük konuşmak bu işte..ben de 1 ay önce asla 3.çocuğu istemiyorum diyordum bak neler oldu :)

anlatsana biraz nedir necidir?

Bende fazla bilmiyorum admin olarak calisiyor. Ben onunla cok kere telefonda gorustum ama bugun ilk defa karsilastim. Cekingen biraz bende ustune atlamayayim diyorum. Agirdan aliyorum iste boyle:)

Bende fazla bilmiyorum admin olarak calisiyor. Ben onunla cok kere telefonda gorustum ama bugun ilk defa karsilastim. Cekingen biraz bende ustune atlamayayim diyorum. Agirdan aliyorum iste boyle:)

ama ayın 2 sine daha çook var.biraz daha erkene alsan okula gitme işini :)

Kankamda 2 gün önce asla evlenmeyi düşünmüyorum demekten sonra evlendim diye gelirse şaşırmam.

bütün büyük konusmalarim basima gelmistir.... asla evlenmem derdim, 3 ay icinde evlenme karari aldim. yas 36 idi:))

Ben kilisede evlenicem. :) Seviyorum ama tabi ki kilise olmaz.

Once bir tanismak lazim Parkon. Ayin 2 sinde soylerim evleniyor muyum evlenmiyor muyum. :) Cok mu cekingen eger oyleyse cekemem yani. :)

ama ayın 2 sine daha çook var.biraz daha erkene alsan okula gitme işini :)

Yok canim iyidir boyle:)) Benimde islerim var arada. 2 si guzel. Yavas olsun olacaksa daha once hizli oldukta ne oldu.

bütün büyük konusmalarim basima gelmistir.... asla evlenmem derdim, 3 ay icinde evlenme karari aldim. yas 36 idi:))

Bende mia
35 den önce evlenmem dedim , üniversite son sınıfta evlendim.
Memleketimden bir adamla asla evlenmem dedim ve evlendim
Asla orda oturmam dedim oturuyorum şuan

Kankam anlattıklarımızdan ders çıkart canım, büyük konuşmak yok

Bende bir Ingilizle evlenmem demistim. Yoksa bu bir isaret mi. :)

aynen öyleee... 40 dan önce asla cocuk yapmam dedim daha evleneli bir sene olmadi yaptim:)) asla dügün yapmam cok klasik dedim en büyügünden yaptim:)) asla bir Türk erkegi ile evlenmem dedim ve Türk ile evlenmedim:))) bir tek bunda istikrari korudum:)))

Şimdi konu bebe olunca bende yaştan dem vuruyorum ama ne var yaşta diyorlar, o yüzden bana 36 yaş diye başlayan cümleler kurma

Ama uykusuz geceler, kusmuk, gaz sancısı, gece yarısı acıkıp var gücünle ağlayan bir bebeyi Allah isteyene versin dersen kocaman bir amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin derim, Allah isteyene, olmayana nasip etsin

Senin bebe muzur olur zaten, kesin ınga demeden bdv der, konulara dalıp ortalığı karıştırır, bunları düşününce yok annem kalsın, bana bir parkon yetiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…