KK Omegazin :)

canlar güzel arkadaşlarım hepinize çok çok teşekkür ederim..evet buradaki doktorum 3 kese olabilir,biri dış gebelik bir kese akmış gitmiş diğeri de küçülüyor demişti bugün değerlerin düşmesi gerekirken normal şekilde yükseldiğini gördük..ben ağlama krizi geçirince eşim dayanamadı samsuna gidelim dedi..orada biz kürtaj günü almayı beklerken doktor 8.8 mm olan 5 haftalık kesemizi gördü..ben de gördüm..dış gebelik yok,ikiz değil..tekrar kan alındı yarın akşam 4 gibi çıkacak sonuç..ama doktor şu anda herşey normal dedi 2 hafta sonra kalp atışı için gel dedi..tabii o sırada herşey olabilir,ona hazırlıklıyım Allah korusun..yani şu anda herşey normal ama yarın herşey değişebilir..

Allah'tan hayırlısını diliyorum.ve sizi çok seviyorum,şiirler,şarkılar,endişeler,benim için sevinmeler üzüntüler çok iyisiniz hepiniz çok..
Ömrümü yedin kadiş:KK19:
Burda meraktan çatladık , :KK20:
Hayırlısı kuzum, Rabbim en iyisini bilir .
Bugünün şerefine BdV ye açılalım senle.:nazar:
Canım ciğerim, hakkında hayırlısı neyse Rabbim onu nasip etsin, Allah neylerse güzel eyler:KK34:
Bu arada 3-5 kişiye sürüneydin siteden, misaallllll parkon:KK9: hamile kalaydı da kürkü unutaydı:KK14:
Göbeğin şişti kürk olmaz deseydik:KK14:

Gelmişim 36 yaşına Mune, bu yaştan sonra uykusuz geceler ve kusmuk kokusuna dayanıp kendimi buraya attığımı bir düşün:KK30:
Kabusunuz olurum heralde:KK9:
Bebişide salarım BdV ye, Mune ablası bakar artık.
Bende kürkünü alır yardımcı olurum sana:KK34:

kızlar yazılanları okumadım msjlara da dönemiyorum ancak yaşadığım şehirde ki doktor ve tahminleri yüzünden 3 gündür mala döndüm..kızlar samsuna gittim ultrasona girdim..tek kese var,normal gebelik ve kesem gayet güzel,haftasıyla uyumlu..kan değerlerinin bu durumda pek önemi yokmuş ve dış gebelik falan değil..2 hafta sonra rutin kontrolümüz var doktor herşey yolunda dedi şimdilik..

artık Allah'tan gelene razıyız inşallah sağlıklı devam eder hep..hepinizi çok öpüyorum,akşama gelirim.
Canım benim:KK19:İnan bunları okuyunca kendimi hatırladım:KK31:Zorla bulduğum ikizlerim,arkasından kaldığım kolay hamileliğim:KK31:Ama hamileliğin ilk günlerinde boş gebelik denmesi ve 3 hafta kendimi bitirmem sonrasında güzel bir hamilelik,sağlıklı bir bebek Allaha çok şükür sende inşaallah feraha ereceksin canım:KK48:

Ömrümü yedin kadiş:KK19:
Burda meraktan çatladık , :KK20:
Hayırlısı kuzum, Rabbim en iyisini bilir .
Bugünün şerefine BdV ye açılalım senle.:nazar:

Gelmişim 36 yaşına Mune, bu yaştan sonra uykusuz geceler ve kusmuk kokusuna dayanıp kendimi buraya attığımı bir düşün:KK30:
Kabusunuz olurum heralde:KK9:
Bebişide salarım BdV ye, Mune ablası bakar artık.
Bende kürkünü alır yardımcı olurum sana:KK34:

kahrımı çeken güzel arkadaşım benim :)

nine olacaksın zannımca,ne hissediyosun :KK53:

Canım benim:KK19:İnan bunları okuyunca kendimi hatırladım:KK31:Zorla bulduğum ikizlerim,arkasından kaldığım kolay hamileliğim:KK31:Ama hamileliğin ilk günlerinde boş gebelik denmesi ve 3 hafta kendimi bitirmem sonrasında güzel bir hamilelik,sağlıklı bir bebek Allaha çok şükür sende inşaallah feraha ereceksin canım:KK48:

amin canım...nevoş seninle ne çok benziyoruz birçok konuda farkında mısn?:=) senin kızlardan sonra sağlıklı bi oğlun oldu,benimde kızım olur İnşallah..

amin canım...nevoş seninle ne çok benziyoruz birçok konuda farkında mısn?:=) senin kızlardan sonra sağlıklı bi oğlun oldu,benimde kızım olur İnşallah..
Evet canım ortak noktalarımız var:KK19:Amin canım inşaallah:emir_bebek::nazar:Çok sevindim böyle olmasına anlatamam:KK16:

depresif normal hamileliklerde nasıl oluyor bilmiyordum ki..yani ben hamileyim diye gittim duymadığım şey kalmadı.senin tek çocuğun yok muydu canım?

İlk hamileliğimde düşük yaşadım canım. Sorunlu bir gebelikti zaten benimki. Ben de test yapar yapmaz doktora gitmiştim. Kalp atışlarını duyana kadar benzer şeyler duydum, sinirlerim harap olmuştu. Çevremde arkadaşlarım da erken kontrollerde benzer şeyler duymuştu. Boş gebelik kese geriden geliyor vs...

Doktorlar kalp atışlarını görene kadar gebelik gibi görmüyorlar. İkinci hamileliğimde geç gittim doktora. İnşallah her şey yolunda gider canım. O doktora da ne diyeceğimi bilemedim az daha kürtaj edecekti seni.

İlk hamileliğimde düşük yaşadım canım. Sorunlu bir gebelikti zaten benimki. Ben de test yapar yapmaz doktora gitmiştim. Kalp atışlarını duyana kadar benzer şeyler duydum, sinirlerim harap olmuştu. Çevremde arkadaşlarım da erken kontrollerde benzer şeyler duymuştu. Boş gebelik kese geriden geliyor vs...

Doktorlar kalp atışlarını görene kadar gebelik gibi görmüyorlar. İkinci hamileliğimde geç gittim doktora. İnşallah her şey yolunda gider canım. O doktora da ne diyeceğimi bilemedim az daha kürtaj edecekti seni.

Bende 2. Gebeliğimde 9. Haftada gitmiştim depresifîm.
Kadişede 8 haftayı devîrmeden hazırlanmayalım diyorum.

Ben küçüküm daha, olsam olsam abla olurum ben.
Kankamla Mune ye sor , belki onlar kabul eder nine olmayı.:KK28:

Gicik Pakron gelmissin hemen dedikodumu yapmaya baslamissin. Dikkat et Mune sana sormasin :KK1:

Kizlar burasi cok sicak, olmuyor yani deniz olmadan . :KK53:

Son düzenleme:
Ben küçüküm daha, olsam olsam abla olurum ben.
Kankamla Mune ye sor , belki onlar kabul eder nine olmayı.:KK28:

mune duymasın kutunda epey büyük hissediyorum :KK14:

nineliğe ben adayım.hele kız ninesi olursam tadından yenmez olur:KK16:

inşallah ablacım sen bi tanesin :KK16:

canım benim bu gebeliğim de epey olaylı oldu bilmiyorum normal devam eder mi şüpheliyim açıkcası.2 hafta sonra gidicez bakalım neler görücez.

Bende 2. Gebeliğimde 9. Haftada gitmiştim depresifîm.
Kadişede 8 haftayı devîrmeden hazırlanmayalım diyorum.

yok canım zaten kalp atışlarını görmeden falan herşeye hazılıklıyım öyle hamileyim durumunda değilim.hele de bunları yaşadıktan sonra.

o değil de bugün nickimin konusu kapanmış uçmuş ne düşünüyosunuz bu konuda ya,na garip işler?

X