- 5 Aralık 2012
- 11.930
- 7.932
-
- Konu Sahibi KankamStyle
- #1.321
A-aa! Niye ki?Iyidir Kadesa senden.
Bir uyusmazlik yasadik Jade ile yollarimiz ayriliyor. Topik bir sure kapali kalacak.
Geldigimde gorusuruz.
üsteki mesajla haberim oldu.Allah yardım etsin canım.
Devamlı aynı şeyi söylüyorum ama hakkında hayırlısı olsun.
Sağ ol tatlım.
Ben işten çıktım artık, senin haberin yok mu? :)
A-aa! Niye ki?üsteki mesajla haberim oldu.
Hayırlısı olsun.Anlaşamadık patronla.
Sör'ün ifadesini de çaldım bu arada.
A-aa! Niye ki?
kızlar 2.kan tahlilim çıktı sanırım boş gebelikti yaşadığım..değer 2 ye katlaması gerekirken benim çok çok az yükselmiş.yani ya düşük yapacağım ya kürtaj olacağım hayırlısı artık..12 de doktora gidicem,dua edin benim için..
duygularım çok karmaşık,çok daha kötüsünü yaşadığım için bu hafif bile geliyor artık.Allah'tan hayırlsnı diledim demek ki buymuş.
Kendisi verilen parayi az buldu ve isten cikmak istedi.
KADESA, üzüldüm. Allah yardımcın olsun.kızlar 2.kan tahlilim çıktı sanırım boş gebelikti yaşadığım..değer 2 ye katlaması gerekirken benim çok çok az yükselmiş.yani ya düşük yapacağım ya kürtaj olacağım hayırlısı artık..12 de doktora gidicem,dua edin benim için..
duygularım çok karmaşık,çok daha kötüsünü yaşadığım için bu hafif bile geliyor artık.Allah'tan hayırlsnı diledim demek ki buymuş.
Evet, karın tokluğuna çalıştırdığını söylemiştin.Kendisi verilen parayi az buldu ve isten cikmak istedi.
Ben zaten sinyalleri vermiştim yeni patronum da cimri çıktı diye.
Istedigin zaman donebilirsin ama karin tokluguna calismaya razi olacaksin.
Maaşta anlaşırsak dönerim.
Benim gibi kalifiye elemanı zor bulursun bak patron, benden söylemesi.
Piyasadaki birçok meslektaşım gibi alaylı değilim ben, bu işin okulunu okudum.
Hmmm. Bir dusunelim. :44:
PufPuff, canım burçtaşım. Seni burada görmek ne güzel.merhaba kızlar, selam herkese
PufPuff, canım burçtaşım. Seni burada görmek ne güzel.