KK Omegazin :)

Kadesam çok çok geçmiş olsun, çok üzüldüm rabbim hakkında en en iyisini nasip etsin inşallah canım benim.

Omegazin Akşam Postası Sayı 10

Ausencia: Kankam'dan aldığı patlıcan ve et yemeği tarifiyle yarışmaya katılacak mı? Katılırsa Kankam'ın oyunu alacak mı? Merakla bekleniyor.

Surrender: Kaldırılan gelin , görümce konusunu fena araştırdı.

gamyoncu: Yeni takipçilerimizden. Gelir gelmez gelin görümce konusunu araştırmaya başladı. Surrender ile derin bir araştırmaya girdi.

greenjade: Kankam'la aralarında tatsız bir olay yaşandı ama tatlıya bağlandı .

office: Bugünlerde pek keyfi yok, yanına yaklaşılmıyor.

egem: gamyoncu ve surrender'in dedektiflik macerası sonuca ulaşamayınca gelin görümce konusunu bizler için aydınlattı. Meğer; gelin görümcenin arkadaşının kurbanı olmuş.

Parkon: Kankam ve Jade'in arkadaşlığına göz değdirdi. Jade'e gizli para teklif eden Parkon; Jade'i bir günlüğüne kendi tarafına çekti ama başarılı olamadı. Aynı zamanda 5 yakın arkadaşını Mune'ye ispiyonlayan Parkon; sahte mavi kürkleriyle suç üstü yakalandı. Aranılan evinde 3 tane de sahte yeşil kürk bulundu. Parkon, şimdi gözetim altında.

Mune: Parkon'un gazıyla topiğe baskın yapıp, arkasında delil bırakan Office'i göz altına aldı. Office'in moral bozukluğunun sebebi bundan olabilir mi? Mune gözüm hepinizin üzerinde diyerek Omegazin'cilere resti çekti.

Cudana: Pratik zekasıyla dikkat çeken Cudi, alıntı yapıldı işlevini ilk duyuran arkadaşımız olmuştu fakat onun "Nasıl yönlendiriyor neresinden tıklıyorsun" sorusu hepimizi şaşırttı. "İki dakika sonra evet buldum yönlendiriyor yaf" diyerek sevinç çığlıkları attı.

Kadesa: İki gün önce hamilelik haberi veren Kadesa için hepimiz çok sevindik. Özellikle ben çok heyecanlandım ama bugün boş gebelik geçirdiğine dair üzücü bir haber verdi. Lütfen onun için dua edelim.

Nevreste : Bakıp bakıp çıkıyorum ama kimseee bana hoşgeldin demiyorrrr diye isyan etti. Bu kez ona bu sayı aracılığıyla özel bir hoşgeldin bir daha boş gelmemesini rica ediyoruz.

Datlucadu: "Alemlere dalarım, vazifemi yaparım, ben Omegazin'e giremezsem , bu dünyayı yakarım" dedi ve MTV şiir ödülünü havada kaptı . Sonra da süt banyosu yapmaya gitti.

MakaraKukara: "Acebaa benim de dedikodum yapıldı mı ben yokken ? diyerek topiğe ilk defa ayağını bastı. Yapılmadı ama her an yapılabilir diye Omegazin üyelerince sakinleştirildi. Ben iyi malzeme taşıyabilirim diyen Makara yı bir daha ki sefere 3 kilo bulgur, 5 kilo patates ve 10 kilo soğan ile bekliyoruz.

BDV: 16 yasında bir genç kızın şişlerle bebeğini düşürmesini konu alan fake üye Mune'ye teslim edildi. Mune hadi el sallayın dedikten sonra konuyu uçurdu.

Duyuru: Ramazan Masası Özel Yarışmasına ilgi o kadar büyük ki, suana kadar katılan olmamış. Hadi bakalım , marifetli KK üyelerini bekliyoruz. Ucunda bir pro uyelik ve özel bir hediye bulunuyor

Son düzenleme:
Yok ya yazmam bir daha, baksana kimse bakmiyor. :)

bayıldım gene süper olmuş gossip girl millet iftarda ondan kimse gelmedi, ben ve benim gibi bilg başında tıkınanlar okuyabülüüü ancak ben egem ablanın açıklamasını kaçırdım yaf, gerçekten görümcenin arkadaşının kurbanımı olmuş gelin? ne olmuş? kim kime ne demiş?

O zaman uclu takilalim kimse bakamasin bir daha.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…