- 16 Ağustos 2010
- 293.150
- 603.134
- 43
-
- Konu Sahibi KankamStyle
- #1.301
Tamam inşaallahO magazin damarim her zaman var. :)
Iyi burda da sohbet edin artik. Sayi da nickiniz de ciksin daha ne olsun.
Sorma isler kesatti. Iyi oldu.
size doyum olmaz ama süt banyosu yapmam lazım(kandır kendini kandır , sahur sofrası hazırlanacak )
görüşürüz:79:
Merhaba canım nasılsınmerhaba kızlar, merhaba makaram
merhaba kızlar, merhaba makaram
Maşaallah canım kocaman olmuşGeyikten başka nerdeyse hiç bi yere gitmezdim..
Kızım 6.5 aylık oldu teyzoşu..
Çok şükür sağlığı yerinde..
Devirdi popişi uyudu ben de eşimi bekliyorum sahura..
Senin minnoşlar nasıl ?
size doyum olmaz ama süt banyosu yapmam lazım(kandır kendini kandır , sahur sofrası hazırlanacak )
Bundan sonraki sayıları kaçırmam..
Yeni röportajları bekliyorum merakla...
Malzemeciniz de ben olayım..
merhaba kızlar, merhaba makaram
Merhaba tatlımm...
Sörrandırımmm benimmmm nasılsınnn
Özledin mi beniii
Iyi olur haber her zaman lazim.
Iyi geceler .
Merhaba Surrender.
Tamam inşaallah
Süt banyosu mu Al bir haber daha İyi geceler
Merhaba canım nasılsın
merhabasohbete devam hee bir ara konu kapatıldı sanki, bana mı öyle geldi:26:
İyiyim canım sen nasılsınkibarım nasılsın?
özlemez miyim :) bir ara konuşalım :)
bebişin nasıl, yerim senin o küçük keçini
Bebişin şükür sağlığı yerinde popişi devirdi uyuyor
keselere mi takılayım yoksa normladen küçük olmasına mı bilemedim,Allah'a emanetiz hayırlısı artık..
canım son ay bırakmıştım iğneleri ankaraya gidip kontrol olucam diye ramazandan sonraya kalsın demiştik.bugün baktık kistim olduğu gibi orada miyomlarda öyle turp gibiler :) eğer normal devam ederse herşey doğumda alacaklar.gerçi ben öyle düşünüyorum bunu sormadım bile doktora o da bişi demedi sadece kist baya görünüyodu miyomlarda daha küçüktü.
kızlar 2.kan tahlilim çıktı sanırım boş gebelikti yaşadığım..değer 2 ye katlaması gerekirken benim çok çok az yükselmiş.yani ya düşük yapacağım ya kürtaj olacağım hayırlısı artık..12 de doktora gidicem,dua edin benim için..
duygularım çok karmaşık,çok daha kötüsünü yaşadığım için bu hafif bile geliyor artık.Allah'tan hayırlsnı diledim demek ki buymuş.
kızlar 2.kan tahlilim çıktı sanırım boş gebelikti yaşadığım..değer 2 ye katlaması gerekirken benim çok çok az yükselmiş.yani ya düşük yapacağım ya kürtaj olacağım hayırlısı artık..12 de doktora gidicem,dua edin benim için..
duygularım çok karmaşık,çok daha kötüsünü yaşadığım için bu hafif bile geliyor artık.Allah'tan hayırlsnı diledim demek ki buymuş.
@jadeciğim, ellerine sağlık...
@kankam, ben de kaçırmışım. belli başlı birkaç konu dışına çıkmıyorum. bir de hafta sonu girmiyorum nete! o yüzden kaçırıyorum çok önemli (!) şeyleri.
gelin-görümce olayı kötü olmuş. bence feci bir şey... Allah korusun.