KK Omegazin :)

O magazin damarim her zaman var. :)

Iyi burda da sohbet edin artik. Sayi da nickiniz de ciksin daha ne olsun.

Sorma isler kesatti. Iyi oldu.
Tamam inşaallah
size doyum olmaz ama süt banyosu yapmam lazım (kandır kendini kandır , sahur sofrası hazırlanacak)
görüşürüz:79:
Süt banyosu muAl bir haber dahaİyi geceler
merhaba kızlar, merhaba makaram
Merhaba canım nasılsın

Geyikten başka nerdeyse hiç bi yere gitmezdim..
Kızım 6.5 aylık oldu teyzoşu..
Çok şükür sağlığı yerinde..
Devirdi popişi uyudu ben de eşimi bekliyorum sahura..

Senin minnoşlar nasıl ?
Maşaallah canım kocaman olmuşAllah kolaylık versin
Benimkiler iyiler çok şükürKızlar tatilde oğlumda onların evde olmasını sevinci içinde yuvarlanıp gidiyoruz

buraya yazdığın için buraya yazayım dedim.

Bende de acayip çok miyom var ama rahim dışında. Bende doktora eğer bu bebek devam ederse (ki inşallah etsin) doğumda rahmide alın toptan kurtulayım dedim. Doktorumda doğumda rahim alma vakaları oluyor ama bizler bunu zorunlu olmadıkça istemeyiz çok kanlı bir ameliyat olur ve sezeryanda ertesi gün toparlanırken, rahmi alırsak 15 gün toparlanamazsın, sonra alırız dediler.

Senin neyi alacaklar kistimi, miyomu mu anlamadım. Yani sende benim gibi mi düşündün. Doktorun ne der bilmiyorum.

Neyse hele şu kan testin gelsinde, bunları konuşuruz zaten.

kızlar 2.kan tahlilim çıktı sanırım boş gebelikti yaşadığım..değer 2 ye katlaması gerekirken benim çok çok az yükselmiş.yani ya düşük yapacağım ya kürtaj olacağım hayırlısı artık..12 de doktora gidicem,dua edin benim için..

duygularım çok karmaşık,çok daha kötüsünü yaşadığım için bu hafif bile geliyor artık.Allah'tan hayırlsnı diledim demek ki buymuş.

Aaaa cok uzuldum Kadesa . Bu ikisi disinda alternatifin yok mu?

@jadeciğim, ellerine sağlık...

@kankam, ben de kaçırmışım. belli başlı birkaç konu dışına çıkmıyorum. bir de hafta sonu girmiyorum nete! o yüzden kaçırıyorum çok önemli (!) şeyleri.

gelin-görümce olayı kötü olmuş. bence feci bir şey... Allah korusun.

Allah yardım etsin canım.

Devamlı aynı şeyi söylüyorum ama hakkında hayırlısı olsun.

Sağ ol tatlım.

Ben işten çıktım artık, senin haberin yok mu? :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…