KK Omegazin :)

Iyidir Kadesa senden.

Bir uyusmazlik yasadik Jade ile yollarimiz ayriliyor. Topik bir sure kapali kalacak.

Geldigimde gorusuruz.
A-aa! Niye ki? :KK43:
Allah yardım etsin canım.

Devamlı aynı şeyi söylüyorum ama hakkında hayırlısı olsun.

Sağ ol tatlım.

Ben işten çıktım artık, senin haberin yok mu? :)
üsteki mesajla haberim oldu. :KK43:

A-aa! Niye ki? :KK43:üsteki mesajla haberim oldu. :KK43:

Anlaşamadık patronla.
attachment.php

Sör'ün ifadesini de çaldım bu arada.
attachment.php
:KK1:

kızlar 2.kan tahlilim çıktı sanırım boş gebelikti yaşadığım..değer 2 ye katlaması gerekirken benim çok çok az yükselmiş.yani ya düşük yapacağım ya kürtaj olacağım hayırlısı artık..12 de doktora gidicem,dua edin benim için..

duygularım çok karmaşık,çok daha kötüsünü yaşadığım için bu hafif bile geliyor artık.Allah'tan hayırlsnı diledim demek ki buymuş.

:KK43:
Hakkında hayırlısı olsun canım, haberlerini bekliyoruz...

kızlar 2.kan tahlilim çıktı sanırım boş gebelikti yaşadığım..değer 2 ye katlaması gerekirken benim çok çok az yükselmiş.yani ya düşük yapacağım ya kürtaj olacağım hayırlısı artık..12 de doktora gidicem,dua edin benim için..

duygularım çok karmaşık,çok daha kötüsünü yaşadığım için bu hafif bile geliyor artık.Allah'tan hayırlsnı diledim demek ki buymuş.
KADESA, üzüldüm. Allah yardımcın olsun.
Hakkında hayırlısı olsun.
İnşallah en kısa zamanda hayırlısıyla tekrar hamile kalır, sağlıklı bir kız bebecik dünyaya getirirsin. :emir_bebek:

Kadesa daha yeni gördüm cnm, ne diyeyim bilemedim. Geçmiş olsun, allah evlatlarını bağışlasın sana.

Kadesam cok uzuldum :KK43:
Ben de oglumdan sonra ,kizimdan once bos gebelik yasadim kurtaj olmustum :KK43:
Tam bir yil sonra da kizima hamile kaldim
Allah yardimcin olsun canim hakkinda hayirlisi....

X