KK Omegazin :)

Ayy canım ne tatlı ya...Bebecik geliyor :))

Canım pardon cahilim biraz senin 1 mi 2 mi çocuğun var.. minik kaçıncı olacak yani.. Niye deli cesareti? Uzaylı gibi hissettim :44:

Son düzenleme:

tebrikler kadesacım. allah tammaına erdirsin

canımmmmmmm çoook sevindim hamileliğine...hayırlı uğurlu olsun gözünüz aydın..
ne güzel sürpriz yapmış bebişin belkide bebişlerin Allahım sağlıklı gebelik geçirmeni ve sağlıkla bebeğinizi kucağınıza almanızı nasip etsin.....

Evet diyorum ya hic beklenmedik anda cee ee diyorlar :)

Hatta dun de dedim bir arkadasimin da tup bebekle ikizleri oldu
ikizler 2 yasindayken normal yolla 3. ye hamile kaldi ve sok olmustu
olmaz diye korunmuyorlarmis
3. de simdi 4 yasinda :)))

Ayy canım ne tatlı ya...Bebecik geliyor :))

Canım pardon cahilim biraz senin 1 mi 2 mi çocuğun var.. minik kaçıncı olacak yani.. Niye deli cesareti? Uzaylı gibi hissettim :44:

canım benim ikilerim var 3 yaşındalar o yüzdn deli cesareti :)

tebrikler kadesacım. allah tammaına erdirsin

amin canım.

evet sürpriz oldu bakalım canm hayırlısı olsun.

evet bazen tüp bebekten sonra normal yolla hamile kalınıyormuş çok varmış böyle

kadişimmmm doğru mu anladımm

doğru anladın canım bakalım hayırlısı olsun.

doktora gittim kan değerime göre keseyi biraz küçük buldu doktor ama sorun yok dedi tabii benim içime kurt düşürdü..bir de kesenin yanında bişi daha gördü,İnşallah ikiz değildir :18:..

bizimde bir akrabamızın tüp bebekle 1 çocuğu oldu ve çocuk henüz 1,5 yaşındayken normal yolla ikizlerine hamile kaldı herkes şaşırdı şimdi ikizleride 4 yaşında

Çok sevindim kadişimmmm, heleki ilk bebişlerin tüp bebek iken doğal yollardan hamile kalmana daha da bir sevindimm, birlikte doğurcaz belki de Hayırlı olsun canım benim.

-Bu arada mesajlarda alıntı yapılınca bildirim alıyoruz güzel olmuş istenilen bişeydi

tam süpriz olur o zmana, bu arada senin iki mi çocuk var :44:

doktora gittim kan değerime göre keseyi biraz küçük buldu doktor ama sorun yok dedi tabii benim içime kurt düşürdü..bir de kesenin yanında bişi daha gördü,İnşallah ikiz değildir :18:..

o normal korkma ondan.ilk aylar kese-bebek-hafta-bhcg uyumu 1 olmuyor merak etme..
Allahım hakkınızda ne hayırlı ise onu versin canım...

bizimde bir akrabamızın tüp bebekle 1 çocuğu oldu ve çocuk henüz 1,5 yaşındayken normal yolla ikizlerine hamile kaldı herkes şaşırdı şimdi ikizleride 4 yaşında

hayırlısı olsun kızlar kesem küçük olduğu için ve bi tane daha keseye benzer bişi gördüğü için çok rahat değilim bakalım sağlıkla ve tek olarak devam eder İnşallah.

haydi kaçtım ben,görüşmek üzere :)

Güzel haberlerle gelirsin inşallah, dualarım seninle canım benim. Rabbim yar ve yardımcın olsun, gönlünden geçen ne ise o nasip olsun.

canım benim ikilerim var 3 yaşındalar o yüzdn deli cesareti :)
evet bazen tüp bebekten sonra normal yolla hamile kalınıyormuş çok varmış böyle

Ablam gibi....

Ablamda baya uğraştı tüp bebekle 2kızları oldu sonra kızlar 2,5yaşındayken 3.geldi :)) sürpriz yaptı haylaz ablam aradı beni ağlıyor ben napcaamm diye.. Neyse doğdu bebek ağlıyor tabi,kızlar başladılar anne çok bağırıyor,hastaneye geri götürelim bunu demeye şimdi 3'ü yuvarlanıp gidiyor

Hayırlısı sen hepsinin üstesinden gelirsin canım.. Allah sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…