KK Omegazin :)

Kadiş doktora gittin mi canım.
Ne didi, bana benziyomuymuş?bir foto isteyeydin:21:

gittim canım yazdım da buraya hatta..ama bazı sounlar var maalesef..

kan değerine göre gebelik kesesi biraz küçük dedi bu bir,

ikincisi gebelik kesesinin yanında keseye benzer bişi daha gördü bu da kese olabilir belki ikizdir dedi o yüzden keseler küçüktür dedi bu da en büyük sorun

yanii ikiz olabilir eğer öyleyse ben delirebilirim,kese küçükse normal bi gebelik olmayabilir ya da kese büyür ve herşey normal olur belli değil..doktor olumlu konuştu aslında ona göre sorun yok gibi ama benim aklım karıştı.pztesi tekrar kan testi yapıcaz.

O da teyzesine cekmis demek ki ya da halasina. :p
Teyzesine:2:
gittim canım yazdım da buraya hatta..ama bazı sounlar var maalesef..

kan değerine göre gebelik kesesi biraz küçük dedi bu bir,

ikincisi gebelik kesesinin yanında keseye benzer bişi daha gördü bu da kese olabilir belki ikizdir dedi o yüzden keseler küçüktür dedi bu da en büyük sorun

yanii ikiz olabilir eğer öyleyse ben delirebilirim,kese küçükse normal bi gebelik olmayabilir ya da kese büyür ve herşey normal olur belli değil..doktor olumlu konuştu aslında ona göre sorun yok gibi ama benim aklım karıştı.pztesi tekrar kan testi yapıcaz.

Bide ikiz oluyomuş:KK30::KK30:
Seni Bakırköy'den toplarız:KK55:
O konuya çok takılma, daha önce 2 arkadaşım yaşadı bu durumu.
Birine üç kese var demişlerdi, küçük 2 çocuğu vardı vede:KK31:çıldıracaktı kız, sonradan 2 kese kayboldu.

Ben senin tedavine takıldım,iğneleri bıraktın mı?
Doğumda alıcaklar miyomları?

Birine üç kese var demişlerdi, küçük 2 çocuğu vardı vede:KK31:çıldıracaktı kız, sonradan 2 kese kayboldu.

Kizi da kendine benzetmissin. :)

Kadesa , korkma hersey guzel olacak. :nazar:

Biraz isim var yuzume lazer yapicam aklima geldi:)

Gorusuruz. :KK16:

İYi git bakalım.
Yanlız gelince " yüzüne lazer yapmak" nasıl oluyor bi anlat , kendi kendine nasıl yapıyosun merak ettim.

keselere mi takılayım yoksa normladen küçük olmasına mı bilemedim,Allah'a emanetiz hayırlısı artık..

canım son ay bırakmıştım iğneleri ankaraya gidip kontrol olucam diye ramazandan sonraya kalsın demiştik.bugün baktık kistim olduğu gibi orada miyomlarda öyle turp gibiler :) eğer normal devam ederse herşey doğumda alacaklar.gerçi ben öyle düşünüyorum bunu sormadım bile doktora o da bişi demedi sadece kist baya görünüyodu miyomlarda daha küçüktü.

Son düzenleme:
keselere mi takılayım yoksa normladen küçük olmasına mı bilemedim,Allah'a emanetiz hayırlısı artık..

canım son ay bırakmıştım iğneleri ankaraya gidip kontrol olucam diye ramazandan sonraya kalsın demiştik.bugün baktık kistim olduğu gibi orada miyomlarda öyle turp gibiler :) eğer normal devam ederse herşey doğumda alacaklar.

Hayırlısı kadişim, kafanı hiç birşeye takma.
Kendini çok fazla da hazırlama.
Hakkımda hayırlısı olsun diye dua et.
8 haftayı bir devir, sonra kutlamaları yapalım.
İyisini de kötüsünüde aklına getirme, oluruna bırak lütfen.

Hayırlısı kadişim, kafanı hiç birşeye takma.
Kendini çok fazla da hazırlama.
Hakkımda hayırlısı olsun diye dua et.
8 haftayı bir devir, sonra kutlamaları yapalım.
İyisini de kötüsünüde aklına getirme, oluruna bırak lütfen.

aynen böyle yapıyorum parkonum,hamileyim ya da değilim diyemiyorum.zaten bi burada ki kızlara bi de annemlere söyledim başka kimse bilmiyo.pztesi kan testi biraz daha netlik kazandıracak eğer olumsuz olursa da yapacak bişi yok.Rabbimden gelen herşeye razıyım daha beterlerinden korusun.

önceden daha acısını yaşadığım için hep Hayırlısı diyorum.

Evde lazer uygulayan bir makinem var. Baslarda yapmiyordum ama agdadan daha pratik geliyor simdi. Her cilde onerilmez yaniklar olusabilir.

O makinayı gördüm geçenlerde.
Peki benim cildime uygun olup olmadığını nasıl anlarım?
Birde bikini bölgesinde kullanabiliyor musun?

O makinayı gördüm geçenlerde.
Peki benim cildime uygun olup olmadığını nasıl anlarım?
Birde bikini bölgesinde kullanabiliyor musun?

Bir suru cesit var canim. Alacagin yer ile gorusebilirsin . En iyisi bir guzellik uzmani aslinda.

Bikini bolgesinde yumurtaliklari oldurdugunu okudum ben kullanmiyorum.

Bir suru cesit var canim. Alacagin yer ile gorusebilirsin . En iyisi bir guzellik uzmani aslinda.

Bikini bolgesinde yumurtaliklari oldurdugunu okudum ben kullanmiyorum.

Hadi ya.
Ben özellikle bikini bölgesi için istiyorum aslında.
Biraz araştırayım, sana danışırım almaya karar verirsem.

Dur bakalim. :) Iyi geceler. :KK16:

$599302_422148657828637_285563655_n.jpg

Resim: Positivity Toolbox

Son düzenleme:
Kankam Tari den haberin varmı.
Kötü bir şey yoktur umarım.
Doktor ne dedi acaba?

Tari size selam soyledi . Herkesi tek tek opuyormus. Bunu soylemistim aslinda ama gozunden kacmis. MR ini cektirmis, sonuclar daha belli degil. Yakinda gelince ogrenicez hep beraber. :KK14:

Cikiyorum ben iyi geceler. :KK16:

Bugun de acilisi ben yapayim

Gunaydin magazinciler :))
En Büyük TÜRKİYE

AAA cepten smiley koyamiyordum oldu ya
kkda epey gelisme var :)

X