KK Omegazin :)

şimdi baktım tam 5 haftalık görünüyor,17 mart doğum tarihi yazıyor .

Aaaa kiz balik burcu olacak sanirim, gununde dogarsa. Duygusal olur, annesine bagli olur. Butun burclardan bir ozellik alir balik son burc oldugu icin.

Jeydo , haberin buyugunu ben kaptim sen uyuyordun. :)

Son düzenleme:
Aaaa kiz balik burcu olacak sanirim, gununde dogarsa. Duygusal olur, annesine bagli olur. Butun burclardan bir ozellik alir balik son burc oldugu icin.

Allah o günleri gösterirse sezaryen olacak 1 hafta erken alırlar muhtemelen

sağlıkla gelsin de belki bi kızım olur :)

Allah o günleri gösterirse sezaryen olacak 1 hafta erken alırlar muhtemelen

sağlıkla gelsin de belki bi kızım olur :)

Insallah kadesa istedigin bir evlat olur. Saglikli olsun, gerisi cok onemli degil. Kiz olursa daha cok sevinmezsin , sevmezsin ama gonlunden gecen olur insallah.

Insallah kadesa istedigin bir evlat olur. Saglikli olsun, gerisi cok onemli degil. Kiz olursa daha cok sevinmezsin , sevmezsin ama gonlunden gecen olur insallah.

amin canım İnşallah..sağlklı osun hayırlı evlat olsun ama kız olmasını tabii isterim iki paşamdan sonra :)

merhaba herkese.
hayırlı olsun kadesa, sağlıkla alırsın meleğini kucağına inş,
önce sağlıklı olması önemli tabi ama gönlünde ki gibi kızın olur inş.
yanlış hatırlamıyorsam ilk bebeklerini tedaviyle almıştın kucağına, ikizlerin vardı,
peki bu bebiş normal mi oldu merak ettim.

teşekkürler tiryandafila,amin..evet ikizleirm tüp bebekti ve şimdi kendiliğimden hamile kaldım..birkez denemek istedik hani çocuğumuz olmuyor ya bakalım ne olcak dedik ve hamile kaldım canım.

çok sevindim kadese

sağ ol meslektaşım :)

:118:

Hem de ne bomba Allah tamamına erdirsin Kadesam, çok sevindim, inşallah sana benzeyen bir kızın olur...

depresifim amin canımmm

Ayyy çok sevindim senin adına.. Maşallah Allah saglıklı huzurlu bir hamilelik nasip etsin Kadesa..

canım teşekkürler,hepinizin güzel dileklerine kocaman bi amin diyorum..

Vay vay vayyy Kadesaaaa
Bunu da mi duyacaktik :)
2. ler(3. olacak ama) hep boyle ansizin, plansiz , programsiz gelir zaten :)

Cok sevindim
Allah tamamina erdirsin
saglicakla kucagina almayi nasip etsin insallah .
Cesaretinden dolayi da kutluyorum .
Insallah saglikli bir kiz olur da kvdenin o dedigi lafi bir daha isitmezsin

canım bu deli cesareti

cudana hala şaşkınım bunu yaşayan ben miyim acaba? o testte çift çizgiyi görebilmek için 5 yıl bekledim ben ve hiç beklemediğim bir anda bu sabah gördüm..içim salı pazarı gibi karışık :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…