- 7 Mart 2013
- 3.680
- 14
-
- Konu Sahibi KankamStyle
- #1.141
Demek söylenenler doğruymuşhakkımdaki dedikodulardan biri office tarafından yapılmış
Dedikoducu tayfasının listesini yapıp tez zamanda gerekeni yaparım
Demek söylenenler doğruymuşhakkımdaki dedikodulardan biri office tarafından yapılmış
Dedikoducu tayfasının listesini yapıp tez zamanda gerekeni yaparım
kankam sen nasıl kankasın, hah yakalandım işte arkadaş dediğin siler delilleriyanarım yanarım da o gelinin yanına gidicem ona yanarım, yer valla o kız orda beni Mune ben sana alfabetik olarak veririm listeyi, giderken tek gitmem hepiciğinizi götürücem yanımda
AmyWinehouse: Müzik Kutusu’nun demirbaşlarından olan Amy, uzun süredir gözükmemekte. Umarız hayatında her şey yolundadır.
altuğ ya cevap hakkı doğduCudana: Herkesin onu Pınar Altuğa benzettiğini söyleyen Cudana, bir kendisinin benzetemediğini vurguladı.
Datlucadu: Pınar Altuğun oyunculuğunu beğenmediğini söyleyen Datlucadu, Altuğ için Kazık yutmuş gibi dedi.
Azerin: Haber merkezimizi ziyarete gelen Azerin, röportaj tekliflerine açık olduğunu belirtti.
Kadesa: 2. kademeye tayinini istedi. Kendisine, hakkında en hayırlısı olsun diyoruz.
Office: Yeni projeleri olan Office, Omegazin ekibine yakalandı. Ekibimizden sürünerek kaçmaya çalışan Officein, gelecek günlerde kiminle ortak konu açacağı merak konusu.
Surrender: Bilgisayarını yenileyen Sör, Gelsin yeni müzik konuları, tutmayın beni gâri. dedi.
Beba, YaseminA ve Nurlum: Omegazinin sıkı takipçilerinden. Kendilerine teşekkürlerimizi iletiyoruz.
Leonela: Kankamla damar şarkılar dinleyip hüzünlenen Leon, kendisine en çok Demir Attım Yalnızlığa adlı parçanın dokunduğunu söyledi.
Kankam: Yeni aldığı bilgisayarda sorun yaşayan Kankamın, aslında sorunun usbde olduğunu anlaması üzerine, önceden üretici firmaya saydırdığı maile ne cevap verdiği hala merak konusu.
Ebushh: Yakın zamanda üyelik iptali yaptırdı.
Parkon: Bir aydır siyaset topiğinden çıkamadığını belirten Parkon, Artık kulvar değiştirdim, Omegazine kazık çakiciğim. dedi.
G-string_Giyen_Su_Aygırı: Bir süredir gözükmeyen Su aygırı, bunun sebebinin, oğlunun rahatsızlığı olduğunu belirtti. Kendisine, geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.
Greenjade: Yeni patronu olan Kankamın da cimri çıktığını belirten Jade, Zaten bonkör patron olmaz, doğanın kanununa aykırı bu. dedi.
Limon: Huzurunu kaybettiğini ve aramaya çıktığını söyleyen Limona, Omegazin ekibi olarak, onu sadece kendi içinde bulabileceğini söylüyoruz.
Gelinim: Akşamları dondurma keyfi yapmayı çok sevdiğini söyleyen Gelinim, çikolatasız dondurmaya, dondurma demeyeceğini kaydetti.
Elossa: Omegazini ziyarete geldi, hoş geldi. Haber merkezimize, hamilelikle ilgili güzel haber getirmesi dileğiyle
Adriana07: İkinci üyelik olduğu tespit edilen Adriananın, kim olduğu merak konusu
_AS_ : Omegazin Akşam Postasını harika bulduğunu söyledi. Kendisine teşekkürlerimizi iletiyoruz.
AmyWinehouse: Müzik Kutusunun demirbaşlarından olan Amy, uzun süredir gözükmemekte. Umarız hayatında her şey yolundadır.
Gülümsün: Kendisinin her şeye boş veremediğini söyleyen Gülümsün, eskiden ona Boş koy topraaaam! " diye tavsiye veren arkadaşını hatırladı. Omegazin ekibi olarak, biz de bu sözü çok tuttuğumuzu belirtiyor ve tüm sıkılanlara Boş koy topraaaam! diyoruz.
BDV: KK tarihinde bir ilk... Aynı konu içinde gelin - görümce tartışması yaşandı, daha sonra, tarafların isteği üzerine konu kaldırıldı.
Son Dakika! Sitemizdeki teknik gelişmeler sonucunda, artık mesajımıza alıntı yapıldığında bildirim gelmekte. Bunu ilk fark eden Cudana oldu. :)
acaba ruhum,balım falan mı deseydim
Ekim'de 31!
Şaka bir tarafa her şeyim geçtir benim bu hayatta.
Diş çıkarmam, regl'im, üniversiteyi bitirmem. Her şeyim.
Hayırlısı olsun.
Cudana: Herkesin onu Pınar Altuğ’a benzettiğini söyleyen Cudana, bir kendisinin benzetemediğini vurguladı.
Datlucadu: Pınar Altuğ’un oyunculuğunu beğenmediğini söyleyen Datlucadu, Altuğ için ‘’Kazık yutmuş gibi’’ dedi.
Azerin: Haber merkezimizi ziyarete gelen Azerin, röportaj tekliflerine açık olduğunu belirtti.
Kadesa: 2. kademeye tayinini istedi. Kendisine, hakkında en hayırlısı olsun diyoruz.
Office: Yeni projeleri olan Office, Omegazin ekibine yakalandı. Ekibimizden sürünerek kaçmaya çalışan Office’in, gelecek günlerde kiminle ortak konu açacağı merak konusu.
Surrender: Bilgisayarını yenileyen Sör, ‘’Gelsin yeni müzik konuları, tutmayın beni gâri.’’ dedi.
Beba, YaseminA ve Nurlum: Omegazin’in sıkı takipçilerinden. Kendilerine teşekkürlerimizi iletiyoruz.
Leonela: Kankam’la damar şarkılar dinleyip hüzünlenen Leon, kendisine en çok ‘’Demir Attım Yalnızlığa’’ adlı parçanın dokunduğunu söyledi.
Kankam: Yeni aldığı bilgisayarda sorun yaşayan Kankam’ın, aslında sorunun usb’de olduğunu anlaması üzerine, önceden üretici firmaya saydırdığı maile ne cevap verdiği hala merak konusu.
Ebushh: Yakın zamanda üyelik iptali yaptırdı.
Parkon: Bir aydır siyaset topiğinden çıkamadığını belirten Parkon, ‘’Artık kulvar değiştirdim, Omegazin’e kazık çakiciğim.‘’ dedi.
G-string_Giyen_Su_Aygırı: Bir süredir gözükmeyen Su aygırı, bunun sebebinin, oğlunun rahatsızlığı olduğunu belirtti. Kendisine, geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.
Greenjade: Yeni patronu olan Kankam’ın da cimri çıktığını belirten Jade, ‘’Zaten bonkör patron olmaz, doğanın kanununa aykırı bu.’’ dedi.
Limon: Huzurunu kaybettiğini ve aramaya çıktığını söyleyen Limon’a, Omegazin ekibi olarak, onu sadece kendi içinde bulabileceğini söylüyoruz.
Gelinim: Akşamları dondurma keyfi yapmayı çok sevdiğini söyleyen Gelinim, çikolatasız dondurmaya, dondurma demeyeceğini kaydetti.
Elossa: Omegazin’i ziyarete geldi, hoş geldi. Haber merkezimize, hamilelikle ilgili güzel haber getirmesi dileğiyle…
Adriana07: İkinci üyelik olduğu tespit edilen Adriana’nın, kim olduğu merak konusu…
_AS_ : Omegazin Akşam Postası’nı harika bulduğunu söyledi. Kendisine teşekkürlerimizi iletiyoruz.
AmyWinehouse: Müzik Kutusu’nun demirbaşlarından olan Amy, uzun süredir gözükmemekte. Umarız hayatında her şey yolundadır.
Gülümsün: Kendisinin her şeye boş veremediğini söyleyen Gülümsün, eskiden ona ‘’Boş koy topraaaam! " diye tavsiye veren arkadaşını hatırladı. Omegazin ekibi olarak, biz de bu sözü çok tuttuğumuzu belirtiyor ve tüm sıkılanlara ‘’Boş koy topraaaam!’’ diyoruz.
BDV: KK tarihinde bir ilk... Aynı konu içinde gelin - görümce tartışması yaşandı, daha sonra, tarafların isteği üzerine konu kaldırıldı.
Son Dakika! Sitemizdeki teknik gelişmeler sonucunda, artık mesajımıza alıntı yapıldığında bildirim gelmekte. Bunu ilk fark eden Cudana oldu. :)
Süper süper süperrrrrrr
Ellerine sağlık jade :)
Bu arada alıntı geliyor gelmesine de sadece geliyor yani.
Üzerine tıklanmıyor ki yani mesaja yönlendirmiyor, gelen konuya yönlendiriyor.
Sayfalarda arayıp duracak mıyız cevap ne yazılmış diye?
Eeee ne anladık alıntıdan o zaman :)
Ruhum benim, ruhum benim kaptırmam
Sırada AŞK var o zaman
Süper süper süperrrrrrr
Ellerine sağlık jade :)
Bu arada alıntı geliyor gelmesine de sadece geliyor yani.
Üzerine tıklanmıyor ki yani mesaja yönlendirmiyor, gelen konuya yönlendiriyor.
Sayfalarda arayıp duracak mıyız cevap ne yazılmış diye?
Eeee ne anladık alıntıdan o zaman :)
Fikirlerim var ama bana soran yok. :)
mesaja bir tek benımkı mı yönlendiriyor
Nasıl yönlendiriyor neresinden tıklıyorsun
Ah bir de bana sorsalar :)
Öneri sayfasına yaz Kankam sende fikir çoktur
bildirim geliyor ve tıklıyorum bildirimler sayfası açılıyor, ardından konu başlığını tıklıyorum ve tak karşımda beliriyor
Orada kayniyor bir daha oraya yazmam. :)
........................
Nereye yazacaksın :)
Gülme ama ilk tıkladığımda topiğin ilk sayfasına yönlendirdi :)
Ah bir de bana sorsalar :)
Öneri sayfasına yaz Kankam sende fikir çoktur
Nereye yazacaksın :)
Gülme ama ilk tıkladığımda topiğin ilk sayfasına yönlendirdi :)
İyi geceler, hadi gidin yatın be,
Aklım burda kalıyo