KK Omegazin :)

Kankam, asıl sen bana daha sonra boğa - boğa analizi yap, yükselenim de boğa ya...

Mümkünse özelden...:KK53:

asla bulamazdın :KK1: profılımdeki fiziksel özelliklerim doğru değil, resmimi görenler bilir zaten :KK1:
saç ve makyaj, pek ilgi alanımda değil :KK70: ama öğrenmem gerektiğini düşündüm :KK9:
müzik tarzımı ancak yakın arkadaşlarım bilir, ablam da bilmez :KK70:
müzik konusunda da bileceğini sanmıyorum, çünkü burada çok kişi vardır eminim :KK53:

:KK53: bulamaz kankam bulamaz :KK53: operatörümde doğru değil :KK70:

Evet, ben gördüm Sör'ü, profili oku ama inanma. :KK53:

asla bulamazdın :KK1: profılımdeki fiziksel özelliklerim doğru değil, resmimi görenler bilir zaten :KK1:
saç ve makyaj, pek ilgi alanımda değil :KK70: ama öğrenmem gerektiğini düşündüm :KK9:
müzik tarzımı ancak yakın arkadaşlarım bilir, ablam da bilmez :KK70:
müzik konusunda da bileceğini sanmıyorum, çünkü burada çok kişi vardır eminim :KK53:

:KK53: bulamaz kankam bulamaz :KK53: operatörümde doğru değil :KK70:

Sen baya baya yalanciymissin. O zaman ben nasil analiz edeyim seni sanaldan. :)

Kankam, asıl sen bana daha sonra boğa - boğa analizi yap, yükselenim de boğa ya...

Mümkünse özelden...:KK53:

Tamam Jeydo ozelden. :KK6:

Sen baya baya yalanciymissin. O zaman ben nasil analiz edeyim seni sanaldan. :)

Tamam Jeydo ozelden. :KK6:

çok tanıdık olduğundan dolayı, özel konu açmıyorum
ciddi anlamda tanıdık çok çünkü. tanılmak istemıyorum yani kankam :KK53:

sen analizi yorumlarımda yap :KK34: gerçek karakterim onlarda gizli çünkü
fiziksel özellikler o kadarda önemli değil :KK60:

ayrıca yalancılıkla ne alakası var :KK70:

Son düzenleme:
çok tanıdık olduğundan dolayı, özel konu açmıyorum
ciddi anlamda tanıdık çok çünkü. tanılmak istemıyorum yani kankam :KK53:

sen analizi yorumlarımda yap :KK34: gerçek karakterim onlarda gizli çünkü
fiziksel özellikler o kadarda önemli değil :KK60:

Tamam iste. Kendini saklarsan bulunman kolay degil ama belirli detaylar verirsen taninirsin bu sitede bence.

Ayni o gelin olayinda oldugu gibi. Hani gorumce nasil onu buldu diyoruz ya.

P.S. Yalanci : Gercekleri saklayan anlaminda kullandim. Oyle kotu bir anlamda degil, pardon.

Son düzenleme:
Tamam iste. Kendini saklarsan bulunman kolay degil ama belirli detaylar verirsen taninirsin bu sitede bence.

Ayni o gelin olayinda oldugu gibi. Hani gorumce nasil onu buldu diyoruz ya.

gelin bulmamış işte, arkadaşı üyeymiş ve tanımış gelini
hemen görümceyi arayıp anlatmıs :KK53:

bak tanıyan biri çıkmış işte :KK60:
gelınde çok ayrıntılı anlatınca olanlar olmus sonra :KK70:

kimlik saklayan diyelım biz ona :KK53: o yüzden her yerde önemli ya bu durum
gizlilik ilkeleri :KK53:

Son düzenleme:
yazın: surrender, sinekkovucu buldu :KK53: dün gece sivrilere deli oldu ve bitkisel yağlar sonucu elde ettiği spreyı odaya sıkınca sivriler dağıldı :KK53:

gelin bulmamış işte, arkadaşı üyeymiş ve tanımış gelini
hemen görümceyi arayıp anlatmıs :KK53:

bak tanıyan biri çıkmış işte :KK60:
gelınde çok ayrıntılı anlatınca olanlar olmus sonra :KK70:

kimlik saklayan diyelım biz ona :KK53: o yüzden her yerde önemli ya bu durum
gizlilik ilkeleri :KK53:

Ooo arkadasi tanidigina gore baya baya detay vermis o zaman. O daha kotu. Bu kadar kendini dokmemek lazim ortaya. :KK14:

Cudana: Herkesin onu Pınar Altuğ’a benzettiğini söyleyen Cudana, bir kendisinin benzetemediğini vurguladı.

Datlucadu: Pınar Altuğ’un oyunculuğunu beğenmediğini söyleyen Datlucadu, Altuğ için ‘’Kazık yutmuş gibi’’ dedi.

Azerin: Haber merkezimizi ziyarete gelen Azerin, röportaj tekliflerine açık olduğunu belirtti.

Kadesa: 2. kademeye tayinini istedi. Kendisine, hakkında en hayırlısı olsun diyoruz.

Office: Yeni projeleri olan Office, Omegazin ekibine yakalandı. Ekibimizden sürünerek kaçmaya çalışan Office’in, gelecek günlerde kiminle ortak konu açacağı merak konusu.

Surrender: Bilgisayarını yenileyen Sör, ‘’Gelsin yeni müzik konuları, tutmayın beni gâri.’’ dedi.

Beba, YaseminA ve Nurlum: Omegazin’in sıkı takipçilerinden. Kendilerine teşekkürlerimizi iletiyoruz.

Leonela: Kankam’la damar şarkılar dinleyip hüzünlenen Leon, kendisine en çok ‘’Demir Attım Yalnızlığa’’ adlı parçanın dokunduğunu söyledi.

Kankam: Yeni aldığı bilgisayarda sorun yaşayan Kankam’ın, aslında sorunun usb’de olduğunu anlaması üzerine, önceden üretici firmaya saydırdığı maile ne cevap verdiği hala merak konusu.

Ebushh: Yakın zamanda üyelik iptali yaptırdı.

Parkon: Bir aydır siyaset topiğinden çıkamadığını belirten Parkon, ‘’Artık kulvar değiştirdim, Omegazin’e kazık çakiciğim.‘’ dedi.

G-string_Giyen_Su_Aygırı: Bir süredir gözükmeyen Su aygırı, bunun sebebinin, oğlunun rahatsızlığı olduğunu belirtti. Kendisine, geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.

Greenjade: Yeni patronu olan Kankam’ın da cimri çıktığını belirten Jade, ‘’Zaten bonkör patron olmaz, doğanın kanununa aykırı bu.’’ dedi.

Limon: Huzurunu kaybettiğini ve aramaya çıktığını söyleyen Limon’a, Omegazin ekibi olarak, onu sadece kendi içinde bulabileceğini söylüyoruz.

Gelinim: Akşamları dondurma keyfi yapmayı çok sevdiğini söyleyen Gelinim, çikolatasız dondurmaya, dondurma demeyeceğini kaydetti.

Elossa: Omegazin’i ziyarete geldi, hoş geldi. Haber merkezimize, hamilelikle ilgili güzel haber getirmesi dileğiyle…

Adriana07: İkinci üyelik olduğu tespit edilen Adriana’nın, kim olduğu merak konusu…

_AS_ : Omegazin Akşam Postası’nı harika bulduğunu söyledi. Kendisine teşekkürlerimizi iletiyoruz.

AmyWinehouse: Müzik Kutusu’nun demirbaşlarından olan Amy, uzun süredir gözükmemekte. Umarız hayatında her şey yolundadır.

Gülümsün: Kendisinin her şeye boş veremediğini söyleyen Gülümsün, eskiden ona ‘’Boş koy topraaaam! " diye tavsiye veren arkadaşını hatırladı. Omegazin ekibi olarak, biz de bu sözü çok tuttuğumuzu belirtiyor ve tüm sıkılanlara ‘’Boş koy topraaaam!’’ diyoruz.

BDV: KK tarihinde bir ilk... Aynı konu içinde gelin - görümce tartışması yaşandı, daha sonra, tarafların isteği üzerine konu kaldırıldı.

Son Dakika! Sitemizdeki teknik gelişmeler sonucunda, artık mesajımıza alıntı yapıldığında bildirim gelmekte. Bunu ilk fark eden Cudana oldu. :)
Jade ellerine sağlık.
Boşver sen bu topiki, senlen biz başka topik açalım.:KK17:
Kankam yatıyo, sen çalışıyosun:KK4:
Ben kankamdan daha iyi yatarım:KK14:
Topiğin gelirleride senin olur, benim şanım yürüsün yeter :KK14:

konuyu ben açıklayayım:KK1:

konu sahibi kaynanalarından ve görümcelerinden yakınan bir konu açıyor ve haksız mıyım diyor.tabii sonradan anlaşıldığına göre olayları hep kendi tarafından anlatıyor.görümcenin de bir arkadaşı buraya üyeymiş ve bazı olayları biliyormuş ve okuyunca görümceyi arayıp burada anlatılan bazı şeyleri sorunca ortaya çıkıyor tabii ve burada yazılanları anlatıyor.konu sahibine durumdan haberdar oldukları söyleniyor ve konu sahibi tekrar konu açıyor.bunları da okuyun diye.

daha sonra görümce de üyelik alıp,gelinin yazdıklarını cevapladı.en son karşılıklı 1-2 mesajlarını görmüştüm.daha sonra siteye girdiğimde konunun kaldırıldığını gördüm.:KK50:

Tam benlik konuymuş kaçırmışım.:KK14:
Nasılsın ablacım, görüşemedik uzun zamandır.

Tam benlik konuymuş kaçırmışım.:KK14:
Nasılsın ablacım, görüşemedik uzun zamandır.

evet kaçırmışsın:KK1:

iyiyim canım.ramazan öncesi çok yoğundum.gezmeler,düğünler,misafirleri de ramazanın 1. günü gönderdim.şimdi 1 taraftan temizlik,bir taraftan kk ile dinlenmeye çalışıyorum:KK1::KK1:

evet kaçırmışsın:KK1:

iyiyim canım.ramazan öncesi çok yoğundum.gezmeler,düğünler,misafirleri de ramazanın 1. günü gönderdim.şimdi 1 taraftan temizlik,bir taraftan kk ile dinlenmeye çalışıyorum:KK1::KK1:

Kolay gelsin ablacım.
Bayramda dinlenirsin sende.

Jade ellerine sağlık.
Boşver sen bu topiki, senlen biz başka topik açalım.:KK17:
Kankam yatıyo, sen çalışıyosun:KK4:
Ben kankamdan daha iyi yatarım:KK14:
Topiğin gelirleride senin olur, benim şanım yürüsün yeter :KK14:

Benim calisanimi ayartmak ha.:KK52: Yazicam bunu yeni sayida, Parkon gorusucez seninle. :KK51:

aaa bizim atarlı gelinimiz tarih olmuş :KK53: beni kimse sevmiyor derken Mune de üstüne aldı herhalde :KK53:

Demek söylenenler doğruymuş:KK14: hakkımdaki dedikodulardan biri office tarafından yapılmış:KK51:
Dedikoducu tayfasının listesini yapıp tez zamanda gerekeni yaparım:KK51:

X