- 7 Mart 2013
- 3.680
- 14
-
- Konu Sahibi KankamStyle
- #1.081
Magazinimide okudum , ellerinize sağlık .
Kankam , naber
Merhabalar herkese
Bu konuyu ben de kaçırmışım tühhh
evde ortalık feci karışmıştırnasıl öğrenmişlerki buraya yazdıgını
gerçektende tam flash habermiş nasıl kaçırdım hayret bende hep en sonuna yetişirdim ama denk gelememişiz anlamadığım nasıl anladılar onların gelini olduğunu:26:Buyuk kayip.KK tarihinde ilkti. Fazla girmesem de hic kacirmiyorum boyle konulari. Sonuna mutlaka yetisiyorum.
Ailesi gelinin buraya yazdiklarini okuyormus. O da onlara buradan cevap verdi.
Iyidir Aus senden.
Magazin süper olmuş ellerine sağlık Jade
Kolayca takip edilebilir girdigi sitelerden. Gorumce zaten is ustunde yakaladi gelini. :)
gerçektende tam flash habermiş nasıl kaçırdım hayret bende hep en sonuna yetişirdim ama denk gelememişiz anlamadığım nasıl anladılar onların gelini olduğunu:26:
İyi 1 saat kaldı , sinir harbi içinde volta atıyorum .
Office im kaderdaşım nasılsın ?
Bugün geçmedi bana bir türlü , öfke topu gibi dolanıyorum
hmm, yakalandı yanigörümce üyemiymiş kk ya?
bak bu sorum çok önemli
hımm kötü tesadüfmü diyeyim yoksa iyi ki karşılaşmışlar mı diyeyim bilemedim....Kaynanasina bir suru iftira mi bilmem ama , anlasilacak detaylar yazilmisti.
Allah kabul etsin.
Gorumcenin mesaj sayisi 30 un altindaydi. Sirf ona cevap yazmak icin uye olmus bence :)
Ayni kisi degillerdi kesinlikle.
İyi 1 saat kaldı , sinir harbi içinde volta atıyorum .
Office im kaderdaşım nasılsın ?
Bugün geçmedi bana bir türlü , öfke topu gibi dolanıyorum
Gorumcenin mesaj sayisi 30 un altindaydi. Sirf ona cevap yazmak icin uye olmus bence :)
Ayni kisi degillerdi kesinlikle.
aynen bende sabah öyleydim, birini dövsek de rahatlasak modundayız bugünheheh kaderdaşlık devam ediyor bende sorma valla aklıma geldikçe deliriyorum
hımm kötü tesadüfmü diyeyim yoksa iyi ki karşılaşmışlar mı diyeyim bilemedim....
gözümün önünde canlandırıyorum da şimdi; gelin pc başında oturuyor ve konu açıyor, hararetlı şekilde yazıyor
sonra, görümce odaya gelıyor ve pcye gözünü dikiyor: ne yapıyorsun, ne yazıyorsun diyor
gelinde telaşlanıyor ve : hiçbişi, diyorsonra görümce bişiler oldugunu sezip siteye üye oluyor ve konuyu bulup o da yazıyor
ya da evde tek bilgisayar var o da oturma odasındatekse aynı anda ikisi nasıl yazıyor?
gelin kkyı sadece dert amaçlı kullanıyorsa üye ismi nereden bılınıyor, ya da girdiği site ismi
ya da, görümce gelının kkya üye oldugunu, üye ismini her şeyini biliyor ve o da üye olup takıp edıyor gelını
kısacası, karışık iş
bence ikisi ayrı evlerde yaşıyorlargözümün önünde canlandırıyorum da şimdi; gelin pc başında oturuyor ve konu açıyor, hararetlı şekilde yazıyor
sonra, görümce odaya gelıyor ve pcye gözünü dikiyor: ne yapıyorsun, ne yazıyorsun diyor
gelinde telaşlanıyor ve : hiçbişi, diyorsonra görümce bişiler oldugunu sezip siteye üye oluyor ve konuyu bulup o da yazıyor
ya da evde tek bilgisayar var o da oturma odasındatekse aynı anda ikisi nasıl yazıyor?
gelin kkyı sadece dert amaçlı kullanıyorsa üye ismi nereden bılınıyor, ya da girdiği site ismi
ya da, görümce gelının kkya üye oldugunu, üye ismini her şeyini biliyor ve o da üye olup takıp edıyor gelını
kısacası, karışık iş
gelın pek pcden anlamıyorda olabilir :=)Gorumce takip etmis.
Ben olsam takip etmem ama takipte edilebilir. Cok zor bir olay degil. :)
bence ikisi ayrı evlerde yaşıyorlar
bu arada balıklama daldım kızlar kusura bakmayın magazin topiğiniz vatana millete ve tüm kk ailesine hayırlı uğurlu olsun....
bence ikisi ayrı evlerde yaşıyorlar
gelın pek pcden anlamıyorda olabilir :=)
o daha zor bir ihtimalşimdi benı ablam bulsun bakayım kkdan
Eee hosgeldin o zaman.
Bence de ayrilar ama birbirlerine baya takan bir ikili. :)
Benim ablam burada uye olsa bulurum. :)
hoşbuldummEee hosgeldin o zaman.
Bence de ayrilar ama birbirlerine baya takan bir ikili. :)
Benim ablam burada uye olsa bulurum. :)
hoşbuldummbende bulurum hem de elimle koymuş gibi (yok yok bu biraz fazla oldu)