KK Omegazin :)

Aaa olmaz ama ben hallettim hemen arkamdan gelmen lazımdı .

İftara kadar dövülecek,hakkından gelinecek varsa çağırıver beni ,
iftardan sonra yumuşacık oluyorum :KK31:

tam arkandan geliyordum ki bir anda benim minik bezelyem, şimdilik bu kadar yeter dedi :KK37:

valla takviye kuvvet olarak çağırırım seve seve :KK53:

gözümün önünde canlandırıyorum da şimdi; gelin pc başında oturuyor ve konu açıyor, hararetlı şekilde yazıyor
sonra, görümce odaya gelıyor ve pcye gözünü dikiyor: ne yapıyorsun, ne yazıyorsun diyor
gelinde telaşlanıyor ve : hiçbişi, diyor :KK70: sonra görümce bişiler oldugunu sezip siteye üye oluyor ve konuyu bulup o da yazıyor :KK70:

ya da evde tek bilgisayar var o da oturma odasında :KK70: tekse aynı anda ikisi nasıl yazıyor?
gelin kkyı sadece dert amaçlı kullanıyorsa üye ismi nereden bılınıyor, ya da girdiği site ismi :KK53:

ya da, görümce gelının kkya üye oldugunu, üye ismini her şeyini biliyor ve o da üye olup takıp edıyor gelını :KK70:

kısacası, karışık iş :KK53:

konuyu ben açıklayayım:KK1:

konu sahibi kaynanalarından ve görümcelerinden yakınan bir konu açıyor ve haksız mıyım diyor.tabii sonradan anlaşıldığına göre olayları hep kendi tarafından anlatıyor.görümcenin de bir arkadaşı buraya üyeymiş ve bazı olayları biliyormuş ve okuyunca görümceyi arayıp burada anlatılan bazı şeyleri sorunca ortaya çıkıyor tabii ve burada yazılanları anlatıyor.konu sahibine durumdan haberdar oldukları söyleniyor ve konu sahibi tekrar konu açıyor.bunları da okuyun diye.

daha sonra görümce de üyelik alıp,gelinin yazdıklarını cevapladı.en son karşılıklı 1-2 mesajlarını görmüştüm.daha sonra siteye girdiğimde konunun kaldırıldığını gördüm.:KK50:

konuyu ben açıklayayım:KK1:

konu sahibi kaynanalarından ve görümcelerinden yakınan bir konu açıyor ve haksız mıyım diyor.tabii sonradan anlaşıldığına göre olayları hep kendi tarafından anlatıyor.görümcenin de bir arkadaşı buraya üyeymiş ve bazı olayları biliyormuş ve okuyunca görümceyi arayıp burada anlatılan bazı şeyleri sorunca ortaya çıkıyor tabii ve burada yazılanları anlatıyor.konu sahibine durumdan haberdar oldukları söyleniyor ve konu sahibi tekrar konu açıyor.bunları da okuyun diye.

daha sonra görümce de üyelik alıp,gelinin yazdıklarını cevapladı.en son karşılıklı 1-2 mesajlarını görmüştüm.daha sonra siteye girdiğimde konunun kaldırıldığını gördüm.:KK50:

hmmm, şimdi aydınlandı olay :KK1:

Profili:

Uye olali 2 sene olmus , insanlarla mesafe birakmayi seviyor, zira 40 civari arkadasi var, muzikle ilgili, Ataturk asigi.

Bekar, egitimci, lisans okumus, istanbul'da yasiyor, Turkcell kullaniliyor, sarisin mavi gozlu duz sacli, cilt tipi normal ilgi alanlari kultur sanat ve guzellik.

Actigi konular:

Karikatur , muzik , kitap analizleri ve Turk bilgisi uzerine.
Biyografilere ilgisi var , Ataturk un ve Vivaldi'nin hayatini paylasmis.
Ayni zamanda romantik bir kisiligi var siiri ve Mevlanayi seviyor.

Sac , makyaj ve fal konulariyla ilgili. Cok ozel konulari yok ama arkadas canlisi ve arkadas bulmanin gereklerini yerine getirdigine inaniyor...

Ben ablan olsam bunlardan seni tanirmiyim sence:)

aaa bizim atarlı gelinimiz tarih olmuş :KK53: beni kimse sevmiyor derken Mune de üstüne aldı herhalde :KK53:

Profili:

Uye olali 2 sene olmus , insanlarla mesafe birakmayi seviyor, zira 40 civari arkadasi var, muzikle ilgili, Ataturk asigi.

Bekar, egitimci, lisans okumus, istanbul'da yasiyor, Turkcell kullaniliyor, sarisin mavi gozlu duz sacli, cilt tipi normal ilgi alanlari kultur sanat ve guzellik.

Actigi konular:

Sac , makyaj ve fal konulariyla ilgili. Cok ozel konulari yok ama arkadas canlisi ve arkadas bulmanin gereklerini yerine getirdigine inaniyor...

Ben de isterim, ben de isterim. :KK53:

Profili:

Actigi konular:

asla bulamazdın :KK1: profılımdeki fiziksel özelliklerim doğru değil, resmimi görenler bilir zaten :KK1:
saç ve makyaj, pek ilgi alanımda değil :KK70: ama öğrenmem gerektiğini düşündüm :KK9:
müzik tarzımı ancak yakın arkadaşlarım bilir, ablam da bilmez :KK70:
müzik konusunda da bileceğini sanmıyorum, çünkü burada çok kişi vardır eminim :KK53:

:KK53: bulamaz kankam bulamaz :KK53: operatörümde doğru değil :KK70:

Son düzenleme:
X