KK Omegazin :)

Gicik oldum sana butonu da olsun lutvennn :)

Koptum geldim calisiyor. :))

hatta; "çok iticisin, allah ailene sabır versin, yav he he" de olsun

bir de benden bahset bakalım gelecek miyim? ama iyi bahset, mesela mikemmel bir kız de, allahım yok onun gibi bir dene daha de heh öyle de işte

[MENTION]DepresifPolyanna[/MENTION]

hah çağırdım bakalım işi gücü bırakıp koşacak mı arkadaşına

not : eeee sadece @ çıkıyor, gerisi yok

Son düzenleme:
hatta; "çok iticisin, allah ailene sabır versin, yav he he" de olsun

bir de benden bahset bakalım gelecek miyim? ama iyi bahset, mesela mikemmel bir kız de, allahım yok onun gibi bir dene daha de heh öyle de işte

Office uyuzsun butonu olsun sana ozel. :)

olmaz mı yahu, nettende baktım
var öyle bir özellik

Varda burada yok, baglantili degil.

Cudana: Herkesin onu Pınar Altuğ’a benzettiğini söyleyen Cudana, bir kendisinin benzetemediğini vurguladı.

Datlucadu: Pınar Altuğ’un oyunculuğunu beğenmediğini söyleyen Datlucadu, Altuğ için ‘’Kazık yutmuş gibi’’ dedi.

Azerin: Haber merkezimizi ziyarete gelen Azerin, röportaj tekliflerine açık olduğunu belirtti.

Kadesa: 2. kademeye tayinini istedi. Kendisine, hakkında en hayırlısı olsun diyoruz.

Office: Yeni projeleri olan Office, Omegazin ekibine yakalandı. Ekibimizden sürünerek kaçmaya çalışan Office’in, gelecek günlerde kiminle ortak konu açacağı merak konusu.

Surrender: Bilgisayarını yenileyen Sör, ‘’Gelsin yeni müzik konuları, tutmayın beni gâri.’’ dedi.

Beba, YaseminA ve Nurlum: Omegazin’in sıkı takipçilerinden. Kendilerine teşekkürlerimizi iletiyoruz.

Leonela: Kankam’la damar şarkılar dinleyip hüzünlenen Leon, kendisine en çok ‘’Demir Attım Yalnızlığa’’ adlı parçanın dokunduğunu söyledi.

Kankam: Yeni aldığı bilgisayarda sorun yaşayan Kankam’ın, aslında sorunun usb’de olduğunu anlaması üzerine, önceden üretici firmaya saydırdığı maile ne cevap verdiği hala merak konusu.

Ebushh: Yakın zamanda üyelik iptali yaptırdı.

Parkon: Bir aydır siyaset topiğinden çıkamadığını belirten Parkon, ‘’Artık kulvar değiştirdim, Omegazin’e kazık çakiciğim.‘’ dedi.

G-string_Giyen_Su_Aygırı: Bir süredir gözükmeyen Su aygırı, bunun sebebinin, oğlunun rahatsızlığı olduğunu belirtti. Kendisine, geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.

Greenjade: Yeni patronu olan Kankam’ın da cimri çıktığını belirten Jade, ‘’Zaten bonkör patron olmaz, doğanın kanununa aykırı bu.’’ dedi.

Limon: Huzurunu kaybettiğini ve aramaya çıktığını söyleyen Limon’a, Omegazin ekibi olarak, onu sadece kendi içinde bulabileceğini söylüyoruz.

Gelinim: Akşamları dondurma keyfi yapmayı çok sevdiğini söyleyen Gelinim, çikolatasız dondurmaya, dondurma demeyeceğini kaydetti.

Elossa: Omegazin’i ziyarete geldi, hoş geldi. Haber merkezimize, hamilelikle ilgili güzel haber getirmesi dileğiyle…

Adriana07: İkinci üyelik olduğu tespit edilen Adriana’nın, kim olduğu merak konusu…

_AS_ : Omegazin Akşam Postası’nı harika bulduğunu söyledi. Kendisine teşekkürlerimizi iletiyoruz.

AmyWinehouse: Müzik Kutusu’nun demirbaşlarından olan Amy, uzun süredir gözükmemekte. Umarız hayatında her şey yolundadır.

Gülümsün: Kendisinin her şeye boş veremediğini söyleyen Gülümsün, eskiden ona ‘’Boş koy topraaaam! " diye tavsiye veren arkadaşını hatırladı. Omegazin ekibi olarak, biz de bu sözü çok tuttuğumuzu belirtiyor ve tüm sıkılanlara ‘’Boş koy topraaaam!’’ diyoruz.

BDV: KK tarihinde bir ilk... Aynı konu içinde gelin - görümce tartışması yaşandı, daha sonra, tarafların isteği üzerine konu kaldırıldı.

Son Dakika! Sitemizdeki teknik gelişmeler sonucunda, artık mesajımıza alıntı yapıldığında bildirim gelmekte. Bunu ilk fark eden Cudana oldu. :)

hangi konuydu kaçırmısım sanırım gelın ce görümce konusu

benım için büyük bir kayıp olmuş ne zaman oldu bu
ve gelınle görümce tanıdıklar mı?

yaaa, nedense hep kaçırıyorum böyle konuları

Buyuk kayip. KK tarihinde ilkti. Fazla girmesem de hic kacirmiyorum boyle konulari. Sonuna mutlaka yetisiyorum.

Ailesi gelinin buraya yazdiklarini okuyormus. O da onlara buradan cevap verdi.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…