KK Omegazin :)

allahım bir evime yerleşsem. kolileri açsam tam anlamıyla herşey yerli yerine konsa. çokmu uçtum.:KK53:

Son düzenleme:
Hayırlı Olsun topik beğendim:KK9:

Bende arada uğrayıp kim ne yapıyor muş muş muş birr bakaaaar çıkarım
:KK14::KK9:

topic hayırlı olsun bi arkaaşa bakıp çıkıcam
hybris hamilemi:KK16:

Sagol badecim. Hangi arkadasmis o. Evet hybris hamile. :nazar:

Bende bakıp çıkayım dedim , gene seni gördüm:KK25:
İvit bu arada hybris hamile:emir_bebek:canım.
Kankam topiğimiz hayırlı olsun, Pazartesi gelirim:KK14:

Sagol parkoncum. Topigimiz gel gel bekleriz. :) Pazartesiyi bekleme daha once gel. Haberler de getir. Kim nerde ne yapiyor filan. :KK9:

allahım bir evime yerleşsem. kolileri açsam tam anlamıyla herşey yerli yerine konsa. çokmu uçtum.:KK53:

Daha bitmedi mi komsuuu. :KK6:

Hayırlı Olsun topik beğendim:KK9:

Bende arada uğrayıp kim ne yapıyor muş muş muş birr bakaaaar çıkarım
:KK14::KK9:

Sende yaz kimlerden haberin varsa. Senin kulagin deliktir bilirim. :KK9:

Hoşbulduk, ne zamandır seni göremiyodum, nerde bu kız acep diyodum:KK6:
Ben ortak iş sevmem zaten :KK53: Tek çalış daha iyi:KK55:
Ne aldın bişey aldım demişsin?

Uyeligimi yeni aktif ettirdim. Iki gun oldu sayilir:) Ondan goremedin yoksa gormemen imkansiz. :KK9:

Ben pantolonu degistirmeye gittim de. Yerine bluz aldim ama ben kahve aldim. Kizlar biliyor bagimliyim da biraz. Her sabah birakicam diyorum da olmuyor. Beni cok mutlu ediyor kahve. :KK9:

Sagol badecim. Hangi arkadasmis o. Evet hybris hamile. :nazar:

Sagol parkoncum. Topigimiz gel gel bekleriz. :) Pazartesiyi bekleme daha once gel. Haberler de getir. Kim nerde ne yapiyor filan. :KK9:

Daha bitmedi mi komsuuu. :KK6:

Sende yaz kimlerden haberin varsa. Senin kulagin deliktir bilirim. :KK9:

Uyeligimi yeni aktif ettirdim. Iki gun oldu sayilir:) Ondan goremedin yoksa gormemen imkansiz. :KK9:

Ben pantolonu degistirmeye gittim de. Yerine bluz aldim ama ben kahve aldim. Kizlar biliyor bagimliyim da biraz. Her sabah birakicam diyorum da olmuyor. Beni cok mutlu ediyor kahve. :KK9:

SEn seviyosan sorun yok Kankicim:KK19: Ben hiç giymem kahverengi bişey, sanki içimi karartıyor:KK53: Ama ilk kez geçenlerde bebe yaka kahverengi bi bluz beğendim ve aldım:KK16: Sıcak bi renk aslında:KK31:

SEn seviyosan sorun yok Kankicim:KK19: Ben hiç giymem kahverengi bişey, sanki içimi karartıyor:KK53: Ama ilk kez geçenlerde bebe yaka kahverengi bi bluz beğendim ve aldım:KK16: Sıcak bi renk aslında:KK31:

Kiz yanlis anladin. Yani kahve iciyorum ben bagimliyim. Orda yanlis olmus cumlem pardon. :KK9: Bluzdan daha cok mutlu etti demek istedim. Kahverengi bende sevmem. En nadir giysilerimden biridir.

Bu arada survivoru izleyen var mi. Hilmicem finale kaldi cok mutlu oldum.:KK76: Keske murat la kalsaydi .

Kiz yanlis anladin. Yani kahve iciyorum ben bagimliyim. Orda yanlis olmus cumlem pardon. :KK9: Bluzdan daha cok mutlu etti demek istedim. Kahverengi bende sevmem. En nadir giysilerimden biridir.

Bu arada survivoru izleyen var mi. Hilmicem finale kaldi cok mutlu oldum.:KK76: Keske murat la kalsaydi .

Allah seni etmesin:KK9::KK9: Ayy ne güldümmmm:KK9::KK9:
Afiyet olsun kahven çok içme selülit yapar:KK53: Gerçi ben de her gün bi kupa içiyorum ama:KK31:

İşsiz bir gazeteciyim, beni işe alır mısın kankam? :KK53:

Selam bu arada, hayırlı olsun konun.

Sagol bekleriz. Hep beraber benim konum yok , hepimizin konusu olsun :)

Haber getireceksen neden olmasin.:KK9:

Guzel haberler duymak guzel oluyor KK uyelerinden. Bazilari hamile kaliyor. Huzurlu hamilelik gecirsin diyoruz. Bazilari ameliyat geciriyor. Gecmis olsun diyoruz. Kotu haber yok burada. Hep bizden birileri var. :KK9:

Bak Jade'yi işe alabilirsin:KK53: Sör'ün sırlarını paylaşabilir bizimle:KK1:

Aslinda iyi fikir. Surrender gelmeden paylasalim. :KK9:

Allah seni etmesin:KK9::KK9: Ayy ne güldümmmm:KK9::KK9:
Afiyet olsun kahven çok içme selülit yapar:KK53: Gerçi ben de her gün bi kupa içiyorum ama:KK31:

Bende guldum benim gicik oldugum rengi soyledin birde:) Ya iste birakamiyorum ki. En az dort . :KK43:

X