KK Omegazin :)

d
ben elimdeki kitaba başladıysam yarım bırakmıyorum, kötü mötü okuyorum mecburen :KK1: en azından olumsuzda olsa bir fikrim oluyor :KK53:

bende yarım bırakmam Vedat Türkali'nin bir kitabı 3 senede okudum. Araya başka kitaplar girdi ama gene bırakmadım.

Son düzenleme:
2 gün önce kan testi yaptırmıştım, bugünde tekrarı vardı akşamı beklemedim öğlen yaptırdım testi allaha şükür güzel artmış onu söyledim :KK9:

Saglikli ol da bebiste saglikli olsun.. :nazar:

dediğim gibi, filmi olsa izlenmez sanırım :KK70: ama kitap olunca okunuyor.
fena sayılmaz. evet tavsiye ederim.

ben elimdeki kitaba başladıysam yarım bırakmıyorum, kötü mötü okuyorum mecburen :KK1: en azından olumsuzda olsa bir fikrim oluyor :KK53:

Sabirli degilim ben artik. Eskiden olsa okurdum ama simdi sabrim cok cabuk tukeniyor:))

bende yarım bırakmam Vedat Türkali'nin bir kitabı 3 senede okudum. Araya başka kitaplar girdi ama gene bırakmadım.
rekora koşmuşsun, 3 senede okuduguna göre aklında hiçbir şey kalmamış olsa gerek :KK1:
ya da sürekli baştan mı başladın :KK53:
Saglikli ol da bebiste saglikli olsun.. :nazar:

Sabirli degilim ben artik. Eskiden olsa okurdum ama simdi sabrim cok cabuk tukeniyor:))

bende sabırsızımdır :KK53: sanırım istek lazım

Bu yeni kimliğim kızlar söyler kim olduğumu :KK1: Yazmasamda takip ediyorum, listeye girmek için rapor verme kısmını yapamıyorum. D

O yüzden de aktif olamadım

farkındayım :KK53: ama eskı kımlığınde de bu resmı kullanıyorduysan
yıne de pek gelmıyordun sen :KK53:
ismini şuan telaffuz edemıyorum ama, sen söyle benımde dilimin ucundan gitsin :KK1:

Elmayra'ya ne oldu, baktım mapuslukta birşey göremedim. Hoş bende birşey yapmadan çok düştüm mapus damlarına ya neyse

Aslında hiç sabırlı değilimdir, üstelik çok sabırsızımdır ama azmettim bitirdim. Burcum kova

Iyi yapmissin. Ben eskiden 2 gunde bir kitap bitirirdim simdi o enerji yok bende. Ilgimi cekmedi mi birakiyorum ama biraktigim kitap yok daha. Iyi seciyorum sanirim. Biraktigim film cok oldu ama...

Aus ta kova. Herkesin burcunu tek tek dokucem ortaya:))

farkındayım :KK53: ama eskı kımlığınde de bu resmı kullanıyorduysan
yıne de pek gelmıyordun sen :KK53:
ismini şuan telaffuz edemıyorum ama, sen söyle benımde dilimin ucundan gitsin :KK1:

saklanıyorum nasıl diyeyim ki :KK1:

hemen hemen hep buydu ama geziden sonra tomaya karşı duran bayraklı bir çocuk koymuştum.

kankam ben ne burcuyum :)

ben de zülfü livanelinin son kitabını aldım (kardeşimin hikayesi) ama sadece iki sayfa okuyabildim :KK43:

Okumuyorum de bitsin hybris ne ugrasiyorsun :))

Aklimda tutuyorum gayette yetenek , hafiza ve ongoru gerektiren bir is .:KK76:
:KK60:.............:KK53:.....senın burcun neydı?
kankam ben ne burcuyum :)

ben de zülfü livanelinin son kitabını aldım (kardeşimin hikayesi) ama sadece iki sayfa okuyabildim :KK43:

sadece 2 sayfa mı :) o kitabı çok övüyorlar, okumadım ben daha.
günde 20-30 sayfa ile başlayabılırsın kadesa, bır de sıkılacagın ve sayfa sayısı fazla olan kıtaplardan başlama

X