KK Omegazin :)

kankam ben ne burcuyum :)

ben de zülfü livanelinin son kitabını aldım (kardeşimin hikayesi) ama sadece iki sayfa okuyabildim :KK43:

Ikizlersin sen. Uce indirmistim , hani bilemedin demistin sonra soylemistin:))

:KK60:.............:KK53:.....senın burcun neydı?

sadece 2 sayfa mı :) o kitabı çok övüyorlar, okumadım ben daha.
günde 20-30 sayfa ile başlayabılırsın kadesa, bır de sıkılacagın ve sayfa sayısı fazla olan kıtaplardan başlama

Aslanim ben. Sons and lovers a basladim ben. Cabuk okudum 3 saatte yarisini, sonra biraktim. Iki hafta once daha bitecek ablasi. :KK34:

:KK60:.............:KK53:.....senın burcun neydı?

sadece 2 sayfa mı :) o kitabı çok övüyorlar, okumadım ben daha.
günde 20-30 sayfa ile başlayabılırsın kadesa, bır de sıkılacagın ve sayfa sayısı fazla olan kıtaplardan başlama

normalde çok hzılı okuyan bir insanım ancak hani kitabın içine giremedim derler ya bu kitapta bunu yaşıyorum ben..2-3 sayfa okudum ve ısınamadım.bir de takıntılı bir insanım,her yazarı okuyamam bazı yazarları okuyabilirim sadece..bunlardan birisi de livaneli zaten..

kitap ince zaten yani normal kalınlıkta ki ben vedat türkalinin kayıp romanlar kitabını 3 günde bitirmiş insandım( baya kalın bi kitaptır) ah gençlik ah :KK31:

normalde çok hzılı okuyan bir insanım ancak hani kitabın içine giremedim derler ya bu kitapta bunu yaşıyorum ben..2-3 sayfa okudum ve ısınamadım.bir de takıntılı bir insanım,her yazarı okuyamam bazı yazarları okuyabilirim sadece..bunlardan birisi de livaneli zaten..

kitap ince zaten yani normal kalınlıkta ki ben vedat türkalinin kayıp romanlar kitabını 3 günde bitirmiş insandım( baya kalın bi kitaptır) ah gençlik ah :KK31:

evet kesinlikle kitabın içine giremediğin zaman, 3 günde değil 3 ayda biter.
bende takıntılı bir tipim, arkadaşım 3 tane kitap hedıye etmişti ve zorla okumustum ( uzun sürdü )
illa kendım seçmeliyim kitaplarımı. ara sıra aldığım kitapların ilgimi çekmediği oluyor, zor da olsa bıtırmeye çalışıyorum.
araya başka kıtaplar sokuyorum ve okumak ıstemedıgım kitap için zamanım boşa gıtmıyor :)

Beklenmeyen son:))

$943225_467911226619816_1069547979_n.jpg

Selam millet :)
ben geldim ama cepteyim gidiciyim :)

Askolsun kankam ben aslinda hic sikayet etmemistim
Bundan sonra kose bucak kacacagim senden :)

Kitap dediniz beni bitirdiniz cok severim kitap okumayi
ama gece yatmadan ancak bir 15-20 sayfa falan okurum :)
Onceden elime alirdim kitabi bitene kadar birakmazdim
tabi o zamanlar coluk cocuk yoktu :)

Selam millet :)
ben geldim ama cepteyim gidiciyim :)

Askolsun kankam ben aslinda hic sikayet etmemistim
Bundan sonra kose bucak kacacagim senden :)

Kitap dediniz beni bitirdiniz cok severim kitap okumayi
ama gece yatmadan ancak bir 15-20 sayfa falan okurum :)
Onceden elime alirdim kitabi bitene kadar birakmazdim
tabi o zamanlar coluk cocuk yoktu :)

Hosgeldin. :KK16: Dun oyle demiyordun ama benden gayet memnundun:)) Burcunu da soylerim tam olur bak:p

Gencken insan daha cabuk okuyor coluk cocugum olmasa da bir motivasyon dusuklugu oluyor insanda.

muhabbet güzel ama benim yemek yapma vaktim geldi de geçiyor bile,çocuklar aç kalacak :KK9:

hepimize bol bol kitap okuyacağımız geniş zamanlar diliyorum :)

Bu üyeliğimi bildirmem mi gerekiyormuş ?

Hatta daha da açık yazayım banlıyken çok zoruma giden bir ban olmuştu. Cezam bitsin arkadaşlarıma veda edeyim üyeliğimi iptal ettireceğim iki taraf içinde en hayırlısı bu dedim. Sanki ben bunu dememişim gibi pat isteğiniz üzere üyeliğiniz iptal edilmiştir yazısıyla karşılaştım.

Bir nevi sen posta koyarsan bizde sana posta koyarız oldu.

Eeee ortada başka bir üyeliğim yokken bunu niçin bildiriyorum ki ?

Son düzenleme:
Bu üyeliğimi bildirmem mi gerekiyormuş ?

Hatta daha da açık yazayım banlıyken çok zoruma giden bir ban olmuştu. Cezam bitsin arkadaşlarıma veda edeyim üyeliğimi iptal ettireceğim iki taraf içinde en hayırlısı bu dedim. Sanki ben bunu dememişim gibi pat isteğiniz üzere üyeliğiniz iptal edilmiştir yazısıyla karşılaştım.

Bir nevi sen posta koyarsan bizde sana posta koyarız oldu.

Eeee ortada başka bir üyeliğim yokken bunu niçin bildiriyorum ki ?

eğer bunu bana söyluyorsan, ben sana bildirmen gerekıyor tarzında bir şey demedim.
sen bana eskı kullanıcı ismini söyleyıp, '' mapusa gırersem bakarsın '' dediğin için
bende sana, ''niye kaçak mısın'' dedim.
sanırım yanlış anladın.

Bence bu konuyu burada konusmayalim daha fazla. Kacaklik birsey yok. Sadece bildirmesi gerekiyor. Kazen e ya da Mune ye ulasabilirsin hybris. Hamile hamile kafana takma bunlari.

Son düzenleme:
eğer bunu bana söyluyorsan, ben sana bildirmen gerekıyor tarzında bir şey demedim.
sen bana eskı kullanıcı ismini söyleyıp, '' mapusa gırersem bakarsın '' dediğin için
bende sana, ''niye kaçak mısın'' dedim.
sanırım yanlış anladın.

Yok bitanem senle bir ilgisi yok. Şakayı niye kaka yapayım.

Bana özelden bildir şeklinde bir bilgi geldi benimde mesaj hakkım olmadığı için buraya yazdım.

Hem kazen'e bildireyim dedim önce arkadaş listesine ekleyecekmişimde sonra mesaj gönderecekmişim.

Son düzenleme:
Yok bitanem senle bir ilgisi yok. Şakayı niye kaka yapayım.

Bana özelden bildir şeklinde bir bilgi geldi benimde mesaj hakkım olmadığı için buraya yazdım.

Hem kazen'e bildireyim dedim önce arkadaş listesine ekleyecekmişimde sonra mesaj gönderecekmişim.

tamam o zaman :) birden yorumunu farklı algıladım o yüzden sordum :)
olanlardan falan haberım yok yanı :)

Ben cikiyorum. Gideyim pantolonumu degistireyim. Biraz boceklerle ugrasayim parkta, birde guvercinleri besleyeyim gelirim aksama:)

X