KK Omegazin :)

aslında bdv ye tövbeliydim ama bi an kendimi kaybetmişim bi baktım yorumum orada :KK60:

dur bende görümce olucam bakalım bizim gelin neler diyecek hakkımda ama yok ya böyle uluorta olmaz kenara çekip saç saça girişiriz biz :KK53:

hahaha :KK70: kuytu-köşede sıkıştırmak lazım gelinleri :KK53: bir de Şekil 1-A da göründüğü üzere aramız ne kadar iyi olursa olsun, gelinlere sır vermemek gerekiyor, sonra bir gün kendimizi KK da bulabiliriz :KK53:

Cok paracisin office:)) Hemen aklina pahali seyler geliyor. Tahmin de edemezsin:)

Sana S6 aldim:)

tabisi benim 250 liralık iğne oyası tülbentim var :KK53: :KK60: hahahah bu çok pis yapıştı dilime, bütün gün aynı espriyi yaptım :KK53: S6 nın taslağını mı aldın nettin oralardan :KK53:

Kankam S6 dan bende istiyorum bana gönderi ver gari :KK51:

Nevrestenin Ramazanda iftar ve sahur sofralarımız topicinden yararlanmayi ümid ediyorum zira bugün ki yemegim olmadi :KK5:

Nevresteye buradan bir tesekkür KK Omegazin'i mesgul etmeye deger bir konu :KK56::KK56::KK56:

Kankam S6 dan bende istiyorum bana gönderi ver gari :KK51:

Nevrestenin Ramazanda iftar ve sahur sofralarımız topicinden yararlanmayi ümid ediyorum zira bugün ki yemegim olmadi :KK5:

Nevresteye buradan bir tesekkür KK Omegazin'i mesgul etmeye deger bir konu :KK56::KK56::KK56:

:KK17:Teşekkürler canım:KK19:

Omegazin Aksam Postasi Sayi 8

Cudana: 2 gundur ortadan kaybolan cudi bugun ortaya cikti. Kendisinin 2 gun boyunca neden ortadan kayboldugu bilinmiyor ama bunun hesabi sorulacak diyoruz. :)

.

Selam herkese :)

Hemen açıklıyorum. Kuzenimin düğünü vardı şehir dışındaydık :KK70:

Son düzenleme:
Seni unutabilir miyim? :)

Neden ne oldu?

Ayni tarti meselesi gibi oldu.:) Beni yakinda ulkeden sinirdisi edecekler.

6 haftalik laptop'un usb girisi bozuldu. Bende geri alin , yenisi verin dedim. Onlar olmaz 4 haftayi gecmis alamayiz ama tamire gondeririz dedi. Bu tamir de en asagi 3 hafta surecekmis , olmaz ben projeme basliyorum dedim. Onlar yine olmaz dedi. Sizi her yere sikayet edecegim dedim. En son saydirdim bunlara baya cevap gelmedi. Yarin ugrasacaktim ama surrender aklima kurt dusurdu ben ugrastim ve yaptim.

Cok basit bir meseleymis halbuki. Aman bugun cekip Turkiye ye gideyim de dedim. O kadar bikiyorum bazen burdan. Gelmem yakindir.:KK31:

Ayni tarti meselesi gibi oldu.:) Beni yakinda ulkeden sinirdisi edecekler.

6 haftalik laptop'un usb girisi bozuldu. Bende geri alin , yenisi verin dedim. Onlar olmaz 4 haftayi gecmis alamayiz ama tamire gondeririz dedi. Bu tamir de en asagi 3 hafta surecekmis , olmaz ben projeme basliyorum dedim. Onlar yine olmaz dedi. Sizi her yere sikayet edecegim dedim. En son saydirdim bunlara baya cevap gelmedi. Yarin ugrasacaktim ama surrender aklima kurt dusurdu ben ugrastim ve yaptim.

Cok basit bir meseleymis halbuki. Aman bugun cekip Turkiye ye gideyim de dedim. O kadar bikiyorum bazen burdan. Gelmem yakindir.:KK31:

Hadi ya kötü olmuş ama neden 4 hafta? Garanti kapsamında degerlendirmiyorlar mı orda?

Aslinda iki sene garantisi var ama sadece tamir olarak. Eskiden olsa degistirirlerdi ama simdi burasi da degisti be canim.

Biz de yakın zaman da yeni bir laptop aldık.
Programları kuracagım herhangi bir şeyi tıklıyorum dönüyor dönüyor dönüyor,
açmıyor hiç bir işlem yapamadım.
Harddiski böleyim dedim onu bile yaptırmadı.
Eşim aldı götürdü, meger laptopda donanım hatası varmış 1000 tanede bir tane olurmuş vs vs.
Sonra hediye çeki verdiler, isterseniz aynısından verelim, isterseniz başka bir model alın dediler.
Tabi aynısından alır mıyız başka bir şey aldık :)

Biz de yakın zaman da yeni bir laptop aldık.
Programları kuracagım herhangi bir şeyi tıklıyorum dönüyor dönüyor dönüyor,
açmıyor hiç bir işlem yapamadım.
Harddiski böleyim dedim onu bile yaptırmadı.
Eşim aldı götürdü, meger laptopda donanım hatası varmış 1000 tanede bir tane olurmuş vs vs.
Sonra hediye çeki verdiler, isterseniz aynısından verelim, isterseniz başka bir model alın dediler.
Tabi aynısından alır mıyız başka bir şey aldık :)

Oyle olmasi lazim zaten. Turkiye Londra'dan daha iyiymis desene:)

Ben yarin benim saydirdigim emaile ne cevap gelecek cok merak ediyorum. :p

X