KK Omegazin :)

Gunaydin bize. :KK16:

Biz: Omegazin ailesi.

USB im calisiyor tikir tikir, gondermeme gerek kalmadi. Iyi oldu 3 hafta laptopsuz kalacaktim cunku. :KK53:

Dun Leon ve benim nostalji turumuzdan keskin kararlar aldim. Bos seyleri takmayin, bosverin inceldigi yerden kopsun.

Son düzenleme:
Gunaydin bize. :KK16:

Biz: Omegazin ailesi.

USB im calisiyor tikir tikir, gondermeme gerek kalmadi. Iyi oldu 3 hafta laptopsuz kalacaktim cunku. :KK53:

Dun Leon ve benim nostalji turumuzdan keskin kararlar aldim. Bos seyleri takmayin, bosverin inceldigi yerden kopsun.
Bundan seneler önce bir gün ben iş yerinde sıkılmışken benden yaşça büyük iş arkadaşım bir hanım bana " Boş koy topraaaam! " demişti. Her ne kadar ben boş koyamasam da herkese tavsiye ederim. :KK53:

Bundan seneler önce bir gün ben iş yerinde sıkılmışken benden yaşça büyük iş arkadaşım bir hanım bana " Boş koy topraaaam! " demişti. Her ne kadar ben boş koyamasam da herkese tavsiye ederim. :KK53:

:))))))

Bazen cok dolunca hayattan tamamen kopmak gerekiyor. Bugun dizi izleme gunum yarin hayatima kaldigi yerden devam edicem. :21:

Yeni haber diyorsun.:) Gule gule kullan. :nazar:

Benim Laptopta sorun yok artik sayende. :) Kararlarindan donmuyorlar . £20 gibi komik bir rakam teklif etmisler. Gondermeme karari aldim, zaten calisiyor.

evet yeni haber :KK53:
saol çok teşekkürler :) en iyisini yapmışsın.

marka ve modeli nedir senınkının? özelden mesaj atabılırsın

Son düzenleme:
evet haklısın. zaten sorunu halletmişsin :=)

Hardware degilde, sorun software de olunca hallediyorum. Hardware konusunda sadece ram i yukselttim simdiye kadar. :KK34:

Birde eski laptopun klavyesini cikarmistim. Manyakim ben. :)

Normal pc de daha cok parca degistirme imkani var, laptop kucuk oldugu icin kisitli oluyor.

Son düzenleme:
X