- 7 Mart 2013
- 3.680
- 14
-
- Konu Sahibi KankamStyle
Amin canım..
Allah dermansız dert vermesin kimseye önemli olan o..sayı 8 ne,şimdi sayı kaç ki :)
Kankam ve Jade size kendimle ilgili yazayım bari; doktora gittim ve ramazandan sonra belli olacak herşey..sonra Ankara'ya gitmişken biraz gezeyim dedim..Ulucanlar cezaevi müze yapılmış ziyaret edelim dedik etmez olaydım!..hala gece rüyalarıma giriyor..Allah'ım orası hapishane değil başka birşeymiş,anlatılmaz bu..işkence odaları adı bu bence oraya girdik,ses efektleri yapmışlar kabus gibiydi,korkunçtu..ve en son darağacı..orada bittim zaten...
gidin görün demek isterdim ama insan ruh sağlığını kaybedebilir.
8 sayi yayinlandi Kadis, Omegazin de.
Birde Mune ile ozel roportaj yaptik.
Linkler ilk sayfada:)
Tekrar geçmiş olsun Kadesacım.
ve en taze magazin haberi eş ve ailesi bölümünde ki bir konuda gelin-görümce tartışması var,kaç yıllık üyeyim ilk defa böyle bişeye şahit oldum.şaka gibi
Kankam merhaba
Konunu gördüm hemen daldım
Oğlumun rahatsızlığından dolayı bir süre yoktum ve bir süre daha olamayacağım.Ara ara girerim belki fırsat buldukça ...
Geri dönmen yüzümde tebessüm açtırdı
okudum kankam beğendim bile :)
çok teşekkürler :)
ve en taze magazin haberi eş ve ailesi bölümünde ki bir konuda gelin-görümce tartışması var,kaç yıllık üyeyim ilk defa böyle bişeye şahit oldum.şaka gibi
su aygırı oğluna çok geçmiş olsun,çabuk iyileşsin İnşallah..
kankam ya şaka gibi bi konu,yahu derdin varsa aç teli istiyosan hakaret et kk da kavga etmek ne demek hem de hakaretler havada uçuşuyor
Gecmis olsun. Geldim iste iyi mi yaptim kotu mu yaptim bilmiyorum ama simdilik iyi gorunuyor.Ara ara bir tek buraya gel. :)
Sana GSA diyorum anlamiyorlar. :)
Evet konu cok uzundu atlayarak okudum. Sasirma canim burasi KK her an hersey olabilir. Bu arada sana gecmis olsun demedim ben okus oldugumdan olabiliyore. :) Jade ufkumu acip gitti. Gecmis olsun sana da.
Hoş geldin su aygırı...
Kullandığım isimden memnun değilsen söyle...
su aygırı oğluna çok geçmiş olsun,çabuk iyileşsin İnşallah..
kankam ya şaka gibi bi konu,yahu derdin varsa aç teli istiyosan hakaret et kk da kavga etmek ne demek hem de hakaretler havada uçuşuyor
Ben anlıyorum ya o yeter
Tabiki iyi ettin gelmekle
Gerçi kimilerine göre iyi olmamıştır ya neysee
Onlar da içten içe yesinler kendilerini boşver
Çok duramayacağım girsem de ara ara gelirim senin kapına tabi kapıda bırakmazsan beni
wohooooooo ne olmuş o topictebir an aile içi şiddetin ortasında kaldım ay töbe bir gülme geldi, ama haydi oraya yazmadım buraya yazayım, allah görümceye sabır selamet versin işi zor
wohooooooo ne olmuş o topictebir an aile içi şiddetin ortasında kaldım ay töbe bir gülme geldi, ama haydi oraya yazmadım buraya yazayım, allah görümceye sabır selamet versin işi zor
Sayilari artarsa kotu yalniz. Kalacagiz ortada. :))
Not:
-Dur kiz yengeme yaziyorum.
--Hadi ordan gorumce sen haddini bil.
---Office: Ortada kaldim.
----Kankam: Bende office bende. :)
ben ilk konu sahibinin yazısını okudum tabii 60 dk.mı aldı ne uzundu öyle sonra en son sayfada egem abla görümce haklı mı ne bişi yazmış dur dedim ne görümcesi iki sayfa geriye gittim ki görümce basmış topiği
onu da bi 90 dk içinde okudum sonra gelin tekrar yazmış kızıımm diye başlamış ama onu okumadım artık
haftalarca kk magazinin dilinde oluruz"kavga da ortada kalan office alışverişte görüntülendi" yada "kadesa: artık yorumlarımla gündeme gelmek istiyorum dedi" gibin
Dilime dusmen icin bunlara gerek yok. Office her zaman yazilabilir yani.
Alisveris dedin de sana bir surprizim var ama henuz degil. :)
haftalarca kk magazinin dilinde oluruz"kavga da ortada kalan office alışverişte görüntülendi" yada "kadesa: artık yorumlarımla gündeme gelmek istiyorum dedi" gibin
ben atlaya atlaya okudum, sınavda çıkacakları not aldımnetice olarak gelin, nasıl olsa okuyacaklar bari içimi boşaltayım demiş kardeşim evlensin de bende takip edecem çok eğlenceli bayıldım ama kazene söyleyelim elini beline koyan üye şeysi eklesin bir zahmet