KK Omegazin :)

Tekrar geçmiş olsun Kadesacım.

Kankam merhaba
Konunu gördüm hemen daldım
Oğlumun rahatsızlığından dolayı bir süre yoktum ve bir süre daha olamayacağım.Ara ara girerim belki fırsat buldukça ...
Geri dönmen yüzümde tebessüm açtırdı

8 sayi yayinlandi Kadis, Omegazin de.

Birde Mune ile ozel roportaj yaptik.

Linkler ilk sayfada:)

okudum kankam beğendim bile :)

Tekrar geçmiş olsun Kadesacım.

çok teşekkürler :)

ve en taze magazin haberi eş ve ailesi bölümünde ki bir konuda gelin-görümce tartışması var,kaç yıllık üyeyim ilk defa böyle bişeye şahit oldum.şaka gibi

Aman da aman mesajımı da beğenirmiş
Oğlum eski sağlığına kavuşsun hele eski su aygırı geri dönecek

ve en taze magazin haberi eş ve ailesi bölümünde ki bir konuda gelin-görümce tartışması var,kaç yıllık üyeyim ilk defa böyle bişeye şahit oldum.şaka gibi

Sağ ol canım.
Patron sen takip et olayı, ben kaçtım
ki ediyormuşsun anlaşılan.

Son düzenleme:

Gecmis olsun. Geldim iste iyi mi yaptim kotu mu yaptim bilmiyorum ama simdilik iyi gorunuyor. Ara ara bir tek buraya gel. :)

Sana GSA diyorum anlamiyorlar. :)

Evet konu cok uzundu atlayarak okudum. Sasirma canim burasi KK her an hersey olabilir. Bu arada sana gecmis olsun demedim ben okus oldugumdan olabiliyore. :) Jade ufkumu acip gitti. Gecmis olsun sana da.

su aygırı oğluna çok geçmiş olsun,çabuk iyileşsin İnşallah..

kankam ya şaka gibi bi konu,yahu derdin varsa aç teli istiyosan hakaret et kk da kavga etmek ne demek hem de hakaretler havada uçuşuyor

Ben anlıyorum ya o yeter
Tabiki iyi ettin gelmekle
Gerçi kimilerine göre iyi olmamıştır ya neysee
Onlar da içten içe yesinler kendilerini boşver
Çok duramayacağım girsem de ara ara gelirim senin kapına tabi kapıda bırakmazsan beni

Hoş geldin su aygırı...

Kullandığım isimden memnun değilsen söyle...

Teşekkür ederim jade
Nasıl rahat hissedersen söyle benim için farketmez

su aygırı oğluna çok geçmiş olsun,çabuk iyileşsin İnşallah..

kankam ya şaka gibi bi konu,yahu derdin varsa aç teli istiyosan hakaret et kk da kavga etmek ne demek hem de hakaretler havada uçuşuyor

Teşekkür ederim ...
Atlatacağız inşallah

Aman bosver eski defterler kapandi, en azindan benim icin. Yapan kendisine yapiyor, ben arkadaslarim ve sevdiklerim icin geldim. Burdayiz biz kapi yok, baca var.

wohooooooo ne olmuş o topicte bir an aile içi şiddetin ortasında kaldım ay töbe bir gülme geldi, ama haydi oraya yazmadım buraya yazayım, allah görümceye sabır selamet versin işi zor

wohooooooo ne olmuş o topicte bir an aile içi şiddetin ortasında kaldım ay töbe bir gülme geldi, ama haydi oraya yazmadım buraya yazayım, allah görümceye sabır selamet versin işi zor

Sayilari artarsa kotu yalniz. Kalacagiz ortada. :))

Not:

-Dur kiz yengeme yaziyorum.

--Hadi ordan gorumce sen haddini bil.

---Office: Ortada kaldim.

----Kankam: Bende office bende. :)

ben ilk konu sahibinin yazısını okudum tabii 60 dk.mı aldı ne uzundu öyle sonra en son sayfada egem abla görümce haklı mı ne bişi yazmış dur dedim ne görümcesi iki sayfa geriye gittim ki görümce basmış topiği

onu da bi 90 dk içinde okudum sonra gelin tekrar yazmış kızıımm diye başlamış ama onu okumadım artık

Sayilari artarsa kotu yalniz. Kalacagiz ortada. :))

Not:

-Dur kiz yengeme yaziyorum.

--Hadi ordan gorumce sen haddini bil.

---Office: Ortada kaldim.

----Kankam: Bende office bende. :)

haftalarca kk magazinin dilinde oluruz "kavga da ortada kalan office alışverişte görüntülendi" yada "kadesa: artık yorumlarımla gündeme gelmek istiyorum dedi" gibin

ben atlaya atlaya okudum, sınavda çıkacakları not aldım netice olarak gelin, nasıl olsa okuyacaklar bari içimi boşaltayım demiş kardeşim evlensin de bende takip edecem çok eğlenceli bayıldım ama kazene söyleyelim elini beline koyan üye şeysi eklesin bir zahmet

haftalarca kk magazinin dilinde oluruz "kavga da ortada kalan office alışverişte görüntülendi" yada "kadesa: artık yorumlarımla gündeme gelmek istiyorum dedi" gibin

Dilime dusmen icin bunlara gerek yok. Office her zaman yazilabilir yani.

Alisveris dedin de sana bir surprizim var ama henuz degil. :)

Son düzenleme:
Dilime dusmen icin bunlara gerek yok. Office her zaman yazilabilir yani.

Alisveris dedin de sana bir surprizim var ama henuz degil. :)

aaaa ne aldın bana ne aldın galaxy S4 mü yoksa tablet mi? yoksa yoksaaa aman allahım yoksa bana ev mi aldın adresi özelden atıyorum hemen tapuya gidelim

aslında bdv ye tövbeliydim ama bi an kendimi kaybetmişim bi baktım yorumum orada

dur bende görümce olucam bakalım bizim gelin neler diyecek hakkımda ama yok ya böyle uluorta olmaz kenara çekip saç saça girişiriz biz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…