KK Omegazin :)

Evet ya ben kıllı seviyorum valla. Ama battaniyeli gibi olanlardan değil tabi. Döşü filan gıllı olecek gari. Kolları , elleri. Hafif tabi çok değil. Öyle Şener Şen in elleri gibi de değil şindi hani

kış ayına denk gelırsen eğer ve ellerinde kıl varsa, döşünde de vardır bunu bil yeter

Evet ya ben kıllı seviyorum valla. Ama battaniyeli gibi olanlardan değil tabi. Döşü filan gıllı olecek gari. Kolları , elleri. Hafif tabi çok değil. Öyle Şener Şen in elleri gibi de değil şindi hani

Chuky, şöyle leonela'nın tarif ettiği gibi bir akrabası var mı eşinin?

Azıcık el atsana bize ya, içimizde tek evli sensin.

kış ayına denk gelırsen eğer ve ellerinde kıl varsa, döşünde de vardır bunu bil yeter

Senin gibisine de yere bakan yürek yakan derler hanı Sur

Ama, göğsünde ve sırtında baya kıl olduğunu idda eden eski erkek arkadaşımın ellerinde ve kollarında hiç kıl yoktu, çok çok hafif kollarında tüy vardı :S Bu ne yaman çelişki sayın, Surrender Coşkundeniz

Kafamin arkasi agridi gulmekten:)

Killi erkek vicdanli olur derler dogru mudur hocam:)

bence değil, bu tamamen kıllı erkeklere sahip olan veya kıllı erkeklerın kendilerini avutmak için söylenmiş
ve oradan oraya yayılmıs bir söz

ne kıllı erkekler gördüm, içinde vicdan yok
ne vicdanlı erkekler gördüm döşünde kıl yok

Kafamin arkasi agridi gulmekten:)

Killi erkek vicdanli olur derler dogru mudur hocam:)

O yalan da, benim eski sevgilim de bunun kanıtı.
Ama insanlara kılları kadar günah ve ya sevap yazılırmış derler inşallah bu doğrudur
Eski erkek arkadaşıma,onu cehenneme yolcu ederken yolluk hazırlamak isterim

Son düzenleme:

o ellerindeki kılı aldırıyordur
ve söylemıyordur bu aynı; burnum estetık değil, tamamen doğalım
hesabı

bende kıl tüy yok yırttık mı yani :26:

Kıllı olmak ya da olmamak ... İşte bütün mesela bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…