KK Omegazin :)

Evet ya ben kıllı seviyorum valla. Ama battaniyeli gibi olanlardan değil tabi. Döşü filan gıllı olecek gari. Kolları , elleri. Hafif tabi çok değil. Öyle Şener Şen in elleri gibi de değil şindi hani :KK52: :KK52:

kış ayına denk gelırsen eğer ve ellerinde kıl varsa, döşünde de vardır bunu bil yeter :KK53:
:KK60:

Evet ya ben kıllı seviyorum valla. Ama battaniyeli gibi olanlardan değil tabi. Döşü filan gıllı olecek gari. Kolları , elleri. Hafif tabi çok değil. Öyle Şener Şen in elleri gibi de değil şindi hani :KK52: :KK52:

Chuky, şöyle leonela'nın tarif ettiği gibi bir akrabası var mı eşinin? :KK53:

Azıcık el atsana bize ya, içimizde tek evli sensin. :KK52:

kış ayına denk gelırsen eğer ve ellerinde kıl varsa, döşünde de vardır bunu bil yeter :KK53:
:KK60:

Senin gibisine de yere bakan yürek yakan derler hanı Sur :KK52: :KK23:

Ama, göğsünde ve sırtında baya kıl olduğunu idda eden eski erkek arkadaşımın ellerinde ve kollarında hiç kıl yoktu, çok çok hafif kollarında tüy vardı :S Bu ne yaman çelişki sayın, Surrender Coşkundeniz :KK52:

Kafamin arkasi agridi gulmekten:)

Killi erkek vicdanli olur derler dogru mudur hocam:)

bence değil, bu tamamen kıllı erkeklere sahip olan veya kıllı erkeklerın kendilerini avutmak için söylenmiş
ve oradan oraya yayılmıs bir söz :KK53::KK9:

ne kıllı erkekler gördüm, içinde vicdan yok
ne vicdanlı erkekler gördüm döşünde kıl yok :KK52:

Kafamin arkasi agridi gulmekten:)

Killi erkek vicdanli olur derler dogru mudur hocam:)

O yalan da, benim eski sevgilim de bunun kanıtı.
Ama insanlara kılları kadar günah ve ya sevap yazılırmış derler :KK52: inşallah bu doğrudur :KK76:
Eski erkek arkadaşıma,onu cehenneme yolcu ederken yolluk hazırlamak isterim :KK52:

Son düzenleme:
Senin gibisine de yere bakan yürek yakan derler hanı Sur :KK52: :KK23:

Ama, göğsünde ve sırtında baya kıl olduğunu idda eden eski erkek arkadaşımın ellerinde ve kollarında hiç kıl yoktu, çok çok hafif kollarında tüy vardı :S Bu ne yaman çelişki sayın, Surrender Coşkundeniz :KK52:

o ellerindeki kılı aldırıyordur
ve söylemıyordur :KK53: bu aynı; burnum estetık değil, tamamen doğalım
hesabı :KK53:

O yalan da, benim eski sevgilim de bunun kanıtı.
Ama insanlara kılları kadar günah ve ya sevap yazılırmış derler :KK52: inşallah bu doğrudur :KK76:
Eski erkek arkadaşıma,onu cehenneme yolcu ederken yolluk hazırlamak isterim :KK52:

bende kıl tüy yok yırttık mı yani :26::KK51:

bence değil, bu tamamen kıllı erkeklere sahip olan veya kıllı erkeklerın kendilerini avutmak için söylenmiş
ve oradan oraya yayılmıs bir söz :KK53::KK9:

ne kıllı erkekler gördüm, içinde vicdan yok
ne vicdanlı erkekler gördüm döşünde kıl yok :KK52:

Kıllı olmak ya da olmamak ... İşte bütün mesela bu :KK52: :KK52: :KK52:

X