KK Omegazin :)

gonuşun gonuşun bu akşam saçma bir mutluluk var içimde kızmicam söz, neyimi konuşuyorsunuz bakiym? güzelliğimi, çekiciliğimi, zekamı, aklımı, dehamı, becerilerimi.. allahım ben saymaktan yoruldum neyse hadi devam edin siz

Tamam kizma soyluyorum. Word ve excel'ini konusuyoruz. Simdi sen "kelime"lerim mukemmel ve sizden "ustun"um de dersin.

Tamam kizma soyluyorum. Word ve excel'ini konusuyoruz. Simdi sen "kelime"lerim mukemmel ve sizden "ustun"um de dersin.

dememe gerek var mı yaf farklılığım 3 kilometre öteden farkediliyor dokanmayın wördume, ekselime, povır poindime nickimi değiştirsem mi kızlar ne dersiniz bakiym

bu da bütün sevenlerime!!!!!! gelsin

[video=youtube;ZPfukqbeIa8]http://www.youtube.com/watch?v=ZPfukqbeIa8[/video]

dememe gerek var mı yaf farklılığım 3 kilometre öteden farkediliyor dokanmayın wördume, ekselime, povır poindime nickimi değiştirsem mi kızlar ne dersiniz bakiym

Linux yap microsoft un yeter senden cektigi.

bence office gayet güzel. hem vörd ve ekselinde var

O kadar excel ki kendi excelinde dönüyor.

yok artık öyle nickler almam, en sevdiğim kadın ismini alırım alırsam hayde tahmin edin, yabancı ve bir hint ismi

Gunaydin gunaydin,

yok artık öyle nickler almam, en sevdiğim kadın ismini alırım alırsam hayde tahmin edin, yabancı ve bir hint ismi

Hemen google a bakiyorum. Nedense Endonezya cikti. Zamanim yok bunlarla idare et

Arti
Atin
Kade
Lastri
Merpati
Sujatmi
Tuti

office sen ne iş yapıyorsun. yaş kaç ?:26:

Ben cevap vereyim kendisi onemli bir sirketin CEO su. Arkadasim olmasina ragmen ne yaptigini bilmiyorum. Halkla iliskiler mi desem , yazilim mi desem. Her seyden biraz yapiyor sordugumda.

Ben geldimmmm herkesler gitmiş

Eee sende gec geliyorsun Cudi, biraz erken gelsen herkes burda.

[Kadin butun gun kocasiyla cocuklariyla geziyor anca geliyor buraya. ]

ı-ıh onların hiçbirisi değil, yeni ismim hakkında spoiler vermeyem şimdi hemen çalarlar şöyle diyeyim anlamı çok çok güzel
hahahah CEO da olacam kısmetse ama büyüyünce şimdilik şirketin eli, ayağı, kaşı, gözü gibi hayatsal organlarını idame ettiriyorum herşeyim ben üle :111:

reddmars; hintli arkadaşlarda ki kibarlığı, saygıyı ömrümde görmedim ben biraz daha ısınırsam yakında size Chennai'den seslenirim hiç belli olmaz sana yaşımı öm attım, ne ka küçük, ne ka şirin olduğumu görüp kıskanmasınlar diye

office özel mesajdan cevapladı. :) dediğin gibi karışık işler peşinde. aramızda sır .:82:

office yaşın çok küçükmüş. sen daha üniv 1 de idin değil mi ?

hindistanı hep merak etmişimdir. hindular , kutsal inekler falan ilginç insanlar. teknolojide hızlı ilerliyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…