KK Omegazin :)

İyi geceler kızlar, hepinize iyi bayramlar

Evimden çok çok uzaktayım, internete sınırlı erişebiliyorum. Fırsat buldukça gelirim, görüşmek üzere

nasılsınız çılgın grup kismeler yok bakıyorum, herkeşler geziyor mu hiç düşünmeyin bu office, allahın bayramının 2. günü çalışıyor mu? çok sıkılıyor mu? deyyü

nasılsınız çılgın grup kismeler yok bakıyorum, herkeşler geziyor mu hiç düşünmeyin bu office, allahın bayramının 2. günü çalışıyor mu? çok sıkılıyor mu? deyyü

Ben varım yeter mi?
Gerçi yanımda dağ gibi çamaşır ve kocadan cins cins bakışlar getirdim

Ben varım yeter mi?
Gerçi yanımda dağ gibi çamaşır ve kocadan cins cins bakışlar getirdim

hoşgeldin, o bakışların zararı yok bende de bol bol var onlardan adamceğizin pempe renkli sitelere alerjisi var kk dan dolayı getir çamaşırları beraber halledelim

oyyy dime beaa "o bir fransız, o birrrr herşey" diyebiliriz bu durumda yakışıklı mı potansiyel enişte adayımız

Yok ya pek degil aslinda orta, mavi gozlu kumral ama cok zayif be alisabilir miyim bilmiyorum. Benim kilo vermem onun kilo almasi lazim. Birbirimize yakistigimiz soylenemez.

hoş bulduk canım. konu nedir, ne konuşuyorsunuz ?

Office bayramda calismaktan sikayetci ama bilmiyor ki ona her gun bayram. Gelince kafami kiracak bunu soyledigim icin.

Ben bir fransizla tanistim, zayif mi degil mi onu dusunuyorum.

limon fransizcayi romantik bulanlardan.

Yani fazla konu yok bugun.

Office duymasın o zaman söylediğini.

ooo fransızla nerde tanıştın ? nasıl biri ?

bana da hep fransızca kaba gelmiştir. italyanca daha sempatik

Office duymasın o zaman söylediğini.

ooo fransızla nerde tanıştın ? nasıl biri ?

bana da hep fransızca kaba gelmiştir. italyanca daha sempatik

Office gelirse ben yokum.

Kizim italyanca cok kaba ya, hele ispanyolca beter beter. :))

Fransizca cok hos birde fransiz aksani super romantik -ki ben romantik degilimdir. :)

Son düzenleme:
Office gelirse ben yokum.

Kizim italyanca cok kaba ya, hele ispanyolca beter beter. :))

Fransizca cok hos birde fransiz aksani super romantik -ki ben romantik degilimdir. :)

office gelirse arkamıza saklarız seni yok deriz.

bende dilleri pek bilmiyorum ama duyduğum kadarıyla ispanyolca hoşuma gitmişti.:26:

fransızca da bi jötem i biliyorum o kadar

bende çok romantiğimdir erkekler kaçıyor benden

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…