KK Omegazin :)

hayde gittim ben, hepinize iyi bayramlar dilerim.. kankam özellikle senin ve parkunun ellerinizden öpüyorum, birazdan hesap numaramı vereceğim harçlıklar içün

hayde gittim ben, hepinize iyi bayramlar dilerim.. kankam özellikle senin ve parkunun ellerinizden öpüyorum, birazdan hesap numaramı vereceğim harçlıklar içün

Bugunlerde erken kaciyorsun, ne is. Mune olmayinca kesmiyor mu BDV. Tehlikeyi seviyorsun galiba.

Sana da iyi bayramlar. Harcligin yalan oldu cunku cok alisveris yaptim bugunlerde param kalmadi. Kurus sayiyorum ve aldiklarim oldugu gibi duruyor. Giymeye kiyamiyorum. Niye aldim bilmiyorum.

bayramda giysene işte cicilerini

içimizde en güzel sensin o zaman

Evet o endam , o cay , o dudaklar , o 32 dis kimde var baska. :)

bayramda giysene işte cicilerini

Giyiyorum da hayatimda bu kadar alisveris yapmadim ben , yani hepsini giymeye bayram yetmez. Nerdeyse iki senelik giysi canta cuzdan aldim ve kullanmiyorum. Birseyleri unutmaya calistim ve unuttum.

biraz abartmışsın tabi ama giyersin ya çeşit çeşit, olmadı buraya yolla birazını bayramda geliyor musun buraya.

38-40 arası gidip geliyorum ya hep ya hiç diyorsun yani iyileştin mi sen, nasıl oldun bu arada.

Bende 40-42 arasi:) Turkiye den kuru pasta , kadayif geldi. 42-44 arasi olacak.

Yok be hala arada oksuruyorum ama haftaya doktorumu gorucem tatilden donuyor. Evet ya hep ya hic , siyah beyaz, gri olmaz bende.

Sen ne yapiyorsun Avukat hanim calisiyor musun. Dedigim filmleri izledin mi. Izlediysen onereyim mi.

Son düzenleme:

ooo afiyet olsun, ben bile yemiyorum burada kadayıf falan
umarım beyaz atlı prensini bulursun o zaman
bayram tatilindeyim şimdi, hukukçuyum ama avukat değilim, yorgunum, film izleyemedim, bayramdan sonra izlerim, gözyaşı depoluyorum şimdi biraz

Ben anca beyaz kuru pasta bulurum. Iyileseyim gym lere akicam . O zaman belki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…