- 7 Mart 2013
- 3.680
- 14
-
- Konu Sahibi KankamStyle
Ahahaha konu mükemmel
Tari : Sessizliğini bozdu '' Dayımlardayım nete giremiyorum dedi ''
Hepinize kucak dolusu sevgiler .
Geleceğim
Parkon: Omegazinin acilmasindan memnun olup , pazartesi gunu sohbete dahil olacagini acikladi.
Kadesa: Parkonla arasinda birsey olmadigini sadece arkadas olduklarini ifade etti. Ayrica , parkona ondan once tatile ciktigi icin ofke duydugunu ve bunun rovansinin olacagini ifade etti.
Bade: Bir arkadasa bakip cikacagini ve topikte fazla kalmayacagini belirtti. Kendisine mutlu ve saglikli bir hamilelik diliyoruz.
Missplay: Bir hastaliginin oldugunu belirtti. Kendisine acil sifalar diliyoruz.
Kazen: 6 bin ziyaretcinin nerden geldigini hala merak ediyor.
Tari: Bani kalkmasina ragmen face den konusma calismalarina cevap vermeyip sessizligini korudu.
Hybris: Bir kitabi 3 senede okudugunu belirtti. Kitabin yazari kendisinden ozur bekliyor. Mutlu ve saglikli bir hamilelik gecirmesi dilegiyle.
Greenjade: Is bulma sikintisinin devam ettigini ama KK Omegazinde calismaktan mutluluk duydugunu ifade etti.
Surrender: greenjade'in kitap topiginin yanisira ek is bulmasina sitem etti.
Oky: 40 derecede hala kolileriyle bogusuyor. Umariz en kisa zamanda cilesi biter.
Kedi: Omegazin okumaktan keyif aldigini ve ara sira ugrayacagini belirtti.
Vikinprincess: Ikinci uyelik olup , ilk uyeligi hala gizemini koruyor.
Mune: Dun ortalarda gorunmemeyi tercih edip, muhtemelen ailesi ile vakit gecirmekten zevk aldigi icin KK ye bir gun sure ile ara vermis bulunmakta.
Sedulu: Omegazin den buyuk beklentilerinin oldugunu ve zevkle takip edecegini soyledi.
YaseminA: Pro uye olmaktan mutluluk duydugunu ve sohbete vakti oldugunca katilacagini ifade etti .
Office: Depresif gelmeden kendime gelmem deyip, hep kendisine gicik diyen insanlarla karsilastigini belirtti.
Cudana: Kankam'a kizgin olup bir daha ondan kacacagini belirtti. Ayrica 5000. mesajini Omegazin'de yayinladi.
Çok güzel bu.
Gunaydin.
Bugun bana kahve yok, uykumu boldu. Ben yine 7 bucukta ayakta. :44:
Günaydın.
Evet, kahveyi bıraksan iyi olur.
Uyku sorunu olan arkadaşlarıma adaçayını önermiştim, ben de denedim. Faydası oluyor.
Ben sonra yine uğrarım. :)
Bu kadar cok kahve icmesem cozulecekte. Nerdeee
Bitki caylarinin cok yarari oluyor ve iciyorum da.
Ben aksama gelirim, arada uyelerin agzini yoklarsin. Ozellikle surrender in:) Calismaya basla artik .
günaydın herkese gerçi ben 7 den beri ayakta olduğum için bana akşam olmak üzere :)
bi süre kk ya çok giremeyeceğim 2 gün sonra yola çıkıyoruz..ankara ya gidiyoruz....hem sağlıkla ilgili bazı sorunlarım var onlar için kontrol yaptıracağım hem biraz hava değişimi bi arada olacak..beni merak etmeyin diye yazıyorum,gerçi kimse merak etmez ya neyse(şaka şaka )
hepinizi çoook öpüyorum,arada bir kaçamak yapmaya çalışıcam yazamasam da takip ederim belki
sen bana taktınBu kadar cok kahve icmesem cozulecekte. Nerdeee
Bitki caylarinin cok yarari oluyor ve iciyorum da.
Ben aksama gelirim, arada uyelerin agzini yoklarsin. Ozellikle surrender in:) Calismaya basla artik .
[/QUOTE]Allahım Allahım son dakika geçmiş bi de hafiye muhabirSON DAKIKA:
YaseminA pro oldu!!!
Vatana, millete hayırlı olsun.
HABER: greenjade
Günaydın bayanlar
Ayy çok sinirim bozuk, eşim evde iki kelam kitap okutmadı, çıktı gitti şimdi. Sinirden kitap da okuyamadım ben de buraya geldim, ama burda da kimsecikler yok
Benim haber toplama stilim farklı editörüm.
Ağız yoklama işini sana bırakıyorum.
Ben sitede gördüklerimden yola çıkarak haber uçururum sana.
Örneğin; Bambino2013 UI olmuş.
günaydın herkese gerçi ben 7 den beri ayakta olduğum için bana akşam olmak üzere :)
bi süre kk ya çok giremeyeceğim 2 gün sonra yola çıkıyoruz..ankara ya gidiyoruz....hem sağlıkla ilgili bazı sorunlarım var onlar için kontrol yaptıracağım hem biraz hava değişimi bi arada olacak..beni merak etmeyin diye yazıyorum,gerçi kimse merak etmez ya neyse(şaka şaka )
hepinizi çoook öpüyorum,arada bir kaçamak yapmaya çalışıcam yazamasam da takip ederim belki
office: Nike giymekten telef olmaktansa topuklularla telef olurum dedi, giydi ve telef oldu. dün geceden geriye şiş bir bacak kaldı
kankam harika yazıyorsun, kk nın paparazzisi
kadesam çabık dön, geyik sensiz olmaz
SON DAKIKA:
YaseminA pro oldu!!!
Vatana, millete hayırlı olsun.
HABER: greenjade
Allahım Allahım son dakika geçmiş bi de hafiye muhabir
sen bana taktın.................
Ooooo bi magazinimiz eksiktiTam olduk
Şöyle manşete bomba gibi düşecek haberler varsa okuyayım bende , mesela gördüm ki; kadesa ve parkon sadece arkadaşmış,oysa ben onları birbirine çok yakıştırmıştım
Hayırlı olsun efendim .
Puhaha,koptum yahu.Parkon: Omegazinin acilmasindan memnun olup , pazartesi gunu sohbete dahil olacagini acikladi.
Kadesa: Parkonla arasinda birsey olmadigini sadece arkadas olduklarini ifade etti. Ayrica , parkona ondan once tatile ciktigi icin ofke duydugunu ve bunun rovansinin olacagini ifade etti.
Bade: Bir arkadasa bakip cikacagini ve topikte fazla kalmayacagini belirtti. Kendisine mutlu ve saglikli bir hamilelik diliyoruz.
Tari: Bani kalkmasina ragmen face den konusma calismalarina cevap vermeyip sessizligini korudu.
Hybris: Bir kitabi 3 senede okudugunu belirtti. Kitabin yazari kendisinden ozur bekliyor. Mutlu ve saglikli bir hamilelik gecirmesi dilegiyle.
Greenjade: Is bulma sikintisinin devam ettigini ama KK Omegazinde calismaktan mutluluk duydugunu ifade etti.
Oky: 40 derecede hala kolileriyle bogusuyor. Umariz en kisa zamanda cilesi biter.
Mune: Dun ortalarda gorunmemeyi tercih edip, muhtemelen ailesi ile vakit gecirmekten zevk aldigi icin KK ye bir gun sure ile ara vermis bulunmakta.
Sedulu: Omegazin den buyuk beklentilerinin oldugunu ve zevkle takip edecegini soyledi.
YaseminA: Pro uye olmaktan mutluluk duydugunu ve sohbete vakti oldugunca katilacagini ifade etti .
Office: Depresif gelmeden kendime gelmem deyip, hep kendisine gicik diyen insanlarla karsilastigini belirtti.
Cudana: Kankam'a kizgin olup bir daha ondan kacacagini belirtti. Ayrica 5000. mesajini Omegazin'de yayinladi.
Parkon: Omegazinin acilmasindan memnun olup , pazartesi gunu sohbete dahil olacagini acikladi.
Sağol canım.
İlk işim Sör'ün Kitap Kafesi'nde kitap tanıtımı yapmak, ikinci işim de burda muhabirlik.
Puhaha,koptum yahu.
Kadişnen biz birbirimizi tamamlıyoruz aslında kankam.
O iyi polis , ben kötü polis
Bugün itibarıyla evime dönmüş bulunuyorum,sana haber araştırmaya gidiyorum.
oh be çatlıyodum tatilde olduğunu okudukça
ben gibi eve tıkıldığını bilmek güssell