KK Omegazin :)

Ne konuştun :KK47:
Konuşan siz olun yeter ki :KK16:

Dedim ki tari gicik bir kiz. Konusmayin onunla , bir tek ben konusayim onunla. :KK53:

senin bilmez miyiz eski mahkumlardansın :KK14:

neyden uyarı aldın hankı konu bu?

gözü açık seni :KK1:

buaralar banlanamsam iyi olur kafamı dağıttığım tek yer burası.

Office in Lorena konusundaki mesajina gulmustum diye. Icerik yoktu, Mune hakliydi yani, insafa gelmiste beni banlanamamis ve sadece uyari vermis. :KK6:

Bugun cikamadim yarin birseyler alicam . Cok sagol. :KK16: 40 a dayaniyorum neyini kutluyorsak. :KK34:

Kadisim cok tesekkur ederim. :KK16:

Office sana da tesekkur ilk hatirlayan sen olmaliydin. Beni hayal kirikligina ugrattin. :KK53:

BDV den cikmaz ki beni hatirlasin. BDV ye konu acacaktim yanlis yaptim. :KK34:

bilseydim zabahleyin gelirdim okurdum kutlardım doğum gününü kamkam, 2014 de ilk olurum inşallah :KK53:

evet ya arkadaş listemin yarısı banlı; elmayra,leonela,buğusu ve son olarak hybris :KK43:

bakalım çanlar kimin için çalıyor sıradaki kurban kim :KK37:

resmen burun farkıyla kurtardım kendimi, hatta bir iki kere refresh yaptım sayfayı karardım mı acaba diye :KK53: leonela neden gitmiş? kıskançlıktan mı? :KK53:

yaa ne didi ne didi En Büyük KK

ofisim leonela oyun bölümünde ki msjından banlandı

aa neden? ne yazmış? baktım ama bulamadım :KK53: kadişim sende fısılda kulağıma :KK53:

Ne dedigini biliyorum ama soylersem bu kez banlanirim. :KK16:

Korku icinde magazin yapmak bu olsa gerek. Bagimsizlik istiyorum. :KK31:

bana da yaz çok merak ettim, bak banyoya gidicem seni bekliyorum o derece :KK53:

Son düzenleme:
aa neden? ne yazmış? baktım ama bulamadım :KK53: kadişim sende fısılda kulağıma :KK53:

bana da yaz çok merak ettim, bak banyoya gidicem seni bekliyorum o derece :KK53:

birisine seni sevmiyorum forumda gereksiz birisin mi ne yazmış yan öyle birşey ondan gitmiş olmalı, sanırım ama ben bugün kime olduğunu anladım en son zannımca :KK6:

Megazinci geldi hanimmm. :KK1:

Ozelden burdan konu hakkinda konusulmasini istemiyorlar ki kaldiriyorlar.

Ne yapayim banlaniyim mi, Kadesa hanim. :44:

bi kerede bizim için banlansan çok mu :KK37:

yaz, biz okuyalım 2 dakika sonra değiştir :KK53: mune yemektedir şimdik :KK53:

bak demokrasilerde çareler tükenmiyor ofis hanım buldu bi yolunu :KK53:

birisine seni sevmiyorum forumda gereksiz birisin mi ne yazmış yan öyle birşey ondan gitmiş olmalı, sanırım ama ben bugün kime olduğunu anladım en son zannımca :KK6:

bi kerede bizim için banlansan çok mu :KK37:

bak demokrasilerde çareler tükenmiyor ofis hanım buldu bi yolunu :KK53:

kadiş sen sağdan ben solda sıkıştıralım, elbet dökülecek :KK53:

aaaa Leonela kime söylemiş onu söylesene :KK53:

Son düzenleme:
X