KK nun sorunlu üyeleri

valla bugün ilk defa bosanasim geldi, topladim bavulu bi o cekiyo bi ben gitcem diye. ozaman sen gitceksin diye atar yaptim dusa girdim ciktim adam yataga saklanmis. dövücem yakinda ama karsiligini kaldiramam diye korkuyom

Korkma...
Hicbir seyden...
Ayrıca gidebileceksen GIDIYORUM de...
Gidemedigin an...gitmedigin an..
Kurdugun cumlenin hicbir yaptirimi kalmıyo.
Ne o an...
Nede gelecekte...

Yavaş yazın çok gevezesiniz yetişemiyorum. keleşçi abla kim ya uuu korktum ne işin var burda askere falan gitte vatana millete bir faydan olsun bari tabi tutucam derken bir tarafında patlatmazsan iyi. Sizin keleşiniz anca adminlerinize kadar hadi şikayet edin bana ne yapıyosa yapsın muneee muneee diye çağırın o da perihan peri gibi insin konuya beni köpeğe çevirsin bir kaç tane insan gibi yazan olmuş onlara teşekkür ederim

Allah sifa edep versin.

bi kaç kişi insan gibi yazmış iyi anlarına denk gelmiş.. gudubet, saygısız, Terbiyesiz ,seviyesiz !!

Son düzenleme:
Korkma...
Hicbir seyden...
Ayrıca gidebileceksen GIDIYORUM de...
Gidemedigin an...gitmedigin an..
Kurdugun cumlenin hicbir yaptirimi kalmıyo.
Ne o an...
Nede gelecekte...

cok fena gidesim varda hava soguk saka bi yana valla su an cok gitmek istiyorum baya yalvardi gitme diye, ama dedim bugün gidemezsem yarin giderim diye... sonumuz hayirlisi.

Insan gibi konusma mı baslattın ki sen simdi bıdı bıdı yapıyosun?????
Sen benim yakınımda olsaydın,bu klavye delikanlılıgını yaptırıyor muydum sana acaba?
Git yat hadi.......

Diğer konuda yorumlar ağır geldi galiba mune gelsin cezanı keser şikayet ettim

Sayende yılbaşında insanlar banlı olacak

Son anlarimi doyasiya yasiyayim diyorsun heralde

Bana bak haddini bil,sen ne bana nede MuneMune hesabı doğrulanmış üye. 'ye laf söyleyebilirsin..
Edebin ne olduğunu biliyorsun demi saygısız seni...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…