KK nun sorunlu üyeleri

O kadar güzel bi yere deginmissiniz ki. Derdimiz var ki danisiyoruz. Millet kinamak icin toplaniyo sadece. Yardimci olma amacli degil. Ki kimsenin kabul etmedigi bi gerçek de herkesin hayatinin inanclarinin birbirinden farkli oldugu ve farkliliklara hoşgörü gösterilmesi gerektiği

O değil de insanın gırtlağı neden acır ya icerden bişey yok dışardan dokununca acıyor ilk defa? Hissediyorum yani.
Belkide bunlar hep boğaz patlatıp laf anlatamamaktan :/

kv sorunlarina okadar alismisimki basligi kv sorunlulari diye okudum, konuyu okuyorum ne alaka diyorum. uykum gelmid. tüh mune ablamizda tatilde, simdi kim sahip cikcak bize

Avukattan, sütaş peyniri için laf eden arkadaşına görgüsüz diyenlerin, 85 beden meme ölçüm büyük diyenlerin, toplumda ki görüşlere kızıpta sandalye devirenlerin, bilmem kaç krat pırlantasını milletin gözüne sokanların, arap şeyhi ile evlilik yolunda olanların, kayınvalidesi telefonda sex yapanların sorunu yok. Onlar sorunlu değiller, bizler sorunluyuz öyle mi?
Komik!!!

Haha nasil bir ozet gecistir, gece gece aklim durdu yeminlen :)

Hahaha valla cocugu yeni uyuttun zibarip yatmam lazim ama birakamiom buralari inanilir gibi degil yaw :)
Aynen yaa bende simdi uyuttum. Uyanana kadar biraz sekerleme yapsam iyi ama birakamadim.
Konuyada ne yazsam banlanmam diye dusunuyorum bisey bulamadim. Geyikten gitmemek icin sustum izliyorum

Bosver yaaa
Onları hergün konusuyoruz :))))))
Nede olsa BOŞAN dicez :))))))

valla bugün ilk defa bosanasim geldi, topladim bavulu bi o cekiyo bi ben gitcem diye. ozaman sen gitceksin diye atar yaptim dusa girdim ciktim adam yataga saklanmis. dövücem yakinda ama karsiligini kaldiramam diye korkuyom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…