- 8 Nisan 2023
- 5.399
- 48.502
- Konu Sahibi feliscatus
- #1.861
Niye herkeşleri yazdınız da kocası plastik ve rekonstrüktif cerrah olan, michelin yıldızı restoranında yemek yiyen, bütün kadınların çatır çatır çatladığı üyeyi yazmadınız
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Niye herkeşleri yazdınız da kocası plastik ve rekonstrüktif cerrah olan, michelin yıldızı restoranında yemek yiyen, bütün kadınların çatır çatır çatladığı üyeyi yazmadınız
Üyeliği cezalı ona bakıp öyle yazdım tekir kedimYazamıyoz o çok yeni eskilerden konuşmak serbest yenilerden nau nau
Üyeliği cezalı ona bakıp öyle yazdım tekir kedim
YesTekirin miyim gerçekten
Miu o zaman
BayıldımmmMiu o zaman
Bayıldımmm
yaaaa iyi ki kesişmiş yollarınız biz de şu zibidiyi tedavi ettirdik ama kulak enfeksiyonu için geç kalınmış kulağı duymuyor artık sahiplendirdik yeni yuvasından fotoğrafıBu çocik iki gözü de kör kalmış bir bebek. Bize gelip söylediler, bir süre vetde kaldı ama maalesef gözleri için geç kalınmış yuva arayışına girdik ortak arkadaşlarımız Eskişehir’den bir yuva buldu oraya götürdük şimdi artık evde güvende bu fotomuz da yola çıkmadan önce sakinleşme seanslarımızdan
yaaaa iyi ki kesişmiş yollarınız biz de şu zibidiyi tedavi ettirdik ama kulak enfeksiyonu için geç kalınmış kulağı duymuyor artık sahiplendirdik yeni yuvasından fotoğrafı
Arkadaşlar sorum çok eskilere. Bir keresinde burada bir kadın "ben oğlumun oğlunu tek nefeste doğururum" demiş. Doğru mu :d doğruysa lütfen detaylayın :d
O nasıl oluyor? Gelin beceriksiz de ben hık diye mi doğururum demek istemişti?Arkadaşlar sorum çok eskilere. Bir keresinde burada bir kadın "ben oğlumun oğlunu tek nefeste doğururum" demiş. Doğru mu :d doğruysa lütfen detaylayın :d
Ay herkes nereye gitti yav monolog gibi konuşuyorum deli ettiniz iyice beni
Aktif değil en son banlanmıştı ama baktım banı açılmamış. Arama butonuna plastik ve rekonstrüktif cerrahi yazınca konusu çıkıyorBi dk buda tanıdık
Bitmiyor arkadaş bitmiyor
Aktif mi hala, bununda ismi yok
Bilmiyorum işte ben de sbshshs burada başka bir konuda bu forumda bu da dendi diye yazılmıştı :d üye değildim kurcalayamadim :|O nasıl oluyor? Gelin beceriksiz de ben hık diye mi doğururum demek istemişti?