- 3 Eylül 2018
- 8.621
- 45.847
- Konu Sahibi feliscatus
- #1.821
Ya evet evetKase konusunu hatırlayan yok mu peki? Biraz +18'di
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ya evet evetKase konusunu hatırlayan yok mu peki? Biraz +18'di
Kase konusunu hatırlayan yok mu peki? Biraz +18'di
Ya evet evet
Konu sahibi aktif. Aktif konular konuşulmuyor
Bilmiyordum pardon. Konu sahibi kim hiç hatırlamıyorum kiKonu sahibi aktif. Aktif konular konuşulmuyor
Aynen ben de bilmiyordum valla üzgünümBilmiyordum pardon. Konu sahibi kim hiç hatırlamıyorum ki
@nau nau gibi bir şey oldu nicki ve gitmiş. Bugün denk geldim.Ya banadiyornau nickli bir arkadaş vardı. Onu da görmüyorum epeydir, o da mı gitti ya?
Önceden her konuda isteksiz kocaya bu tavsiye verilirdi ama.Konu değil de bi üye vardı hatta proydu. Bi konuda bize şuh ve cilveli olma tavsiyesi vermişti kırmızı gecelik giyin falan demişti hatırlayan yok mu ya smdöflflg
Yok ya bu ablamız baya ayrıntılı tavsiyeler vermiştiÖnceden her konuda isteksiz kocaya bu tavsiye verilirdi ama.
Ayy ne bileyim, bir rahatlık vardı forumda bir zamanlar. Kocan mı aldatıyor, kendine bakmıyorsundur kilo ver, ruj sür, gecelik giy.Yok ya bu ablamız baya ayrıntılı tavsiyeler vermişti
Sağ olsunYok ya bu ablamız baya ayrıntılı tavsiyeler vermişti
Hiç yabancı gelmediZemheri ile yakın arkadaş mıydı?
Aman ağzımızın tadı bozulmasınHiç yabancı gelmedi
aktifBoşanmışti ve avukatıyla ilişkisi vardı.
Arkadaşlar ben gidiyorum size iyi muhabbetler. Aktif üyeler konuşuldukça bu topik sıkıntıya girecek çünkü. Ben de bu sıkıntıya girmek istemiyorum.
Kendinize iyi bakın
.Yok ya bu ablamız baya ayrıntılı tavsiyeler vermişti
Siyasette gitti.@nau nau gibi bir şey oldu nicki ve gitmiş. Bugün denk geldim.