- Konu Sahibi feliscatus
- #1.901
Calci doğruyu söyle sen yoksa evimin direğeee erkekim mi diyosun da burda bize mi böyle diyorsunNe kıskançlıklar var bacım. Bir de seviyo diyorlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Calci doğruyu söyle sen yoksa evimin direğeee erkekim mi diyosun da burda bize mi böyle diyorsunNe kıskançlıklar var bacım. Bir de seviyo diyorlar
Bunu okuyunca aklıma geldi, eski konu değil ama konuya baktım ikisi üyelik de banlı. Güya kp. i kanser tedavisi görmüş birisi vardı, kocası gibi üyelik alıp üyelere giydirmişti o konuyu hatırlıyor musunuzBir üye eşi hakkında konu açmıştı daha sonra bu üyenin kocası da gelip karısının kendisi hakkındaki iddialarına cevap vermek için ayrı bir konu açmıştı. Bunlar birbirlerine girmişti. Birbirlerinin mesajlarını paylaşıyorlardi.
Bunu okuyunca aklıma geldi, eski konu değil ama konuya baktım ikisi üyelik de banlı. Güya kp. i kanser tedavisi görmüş birisi vardı, kocası gibi üyelik alıp üyelere giydirmişti o konuyu hatırlıyor musunuz
Aslında bu sene yazacaktım ama zaman o kadar hızlı akıyor ki bari düzgün atayım diye geçen sene dedimDaha eski gibi geldi bana.
Calci doğruyu söyle sen yoksa evimin direğeee erkekim mi diyosun da burda bize mi böyle diyorsun
Benim ilk şoklarımdan biri bu, düşün artık Fake gören masum köylüHatırlıyorum kahretsin ki
Ben diyorum (sakın vurmayın). yavaştan 2008 saflarına geçeyim benYoksa siz kocanıza "Erkeğim" diye seslenmiyor musunuz?
Ben diyorum (sakın vurmayın). yavaştan 2008 saflarına geçeyim ben
Şu tip karikatürlere bayılıyorum ama telif gibi bir durum vardı bir ara. Karikatür sahipleri paylaşım yapanları dava etmişti vs.
Şu tip karikatürlere bayılıyorum ama telif gibi bir durum vardı bir ara. Karikatür sahipleri paylaşım yapanları dava etmişti vs.
AyyyyyYoksa siz kocanıza "Erkeğim" diye seslenmiyor musunuz?
Hepimiz yapıp sonuçları paylaşalım o zaman.Ayyyyy
Yarın deneyip sonucu yazacağım kızlar. Erkeğim kelimesi erkek bünyesinde değişiklik yapıyor mu, test edelim.
Olur, sonucu da raporlaştırıp bdv girişine pdf şeklinde koyduralım.Hepimiz yapıp sonuçları paylaşalım o zaman.
Yoksa siz kocanıza "Erkeğim" diye seslenmiyor musunuz?
Nilüfer belediyesine yürüyen geldi aklıma.
Ablamın sadece yemek yaptığı bir hesabı var ona bile yürüyorlar dm den. Geçen birisi "o balıkların yerinde olmak isterdim ellerini değirmen için" yazmışNilüfer belediyesine yürüyen geldi aklıma.
Mide bulandırıcı bir yürüme şekli.Ablamın sadece yemek yaptığı bir hesabı var ona bile yürüyorlar dm den. Geçen birisi "o balıkların yerinde olmak isterdim ellerini değirmen için" yazmış
Erkeklerin çoğunluğu mide bulandırıcı ve büyük yokluktalar.Mide bulandırıcı bir yürüme şekli.