- 24 Nisan 2020
- 1.324
- 4.419
- 45
- Konu Sahibi feliscatus
- #1.881
Bilmiyorum işte ben de sbshshs burada başka bir konuda bu forumda bu da dendi diye yazılmıştı :d üye değildim kurcalayamadim :|
Verdin doneyi şimdi ara dur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bilmiyorum işte ben de sbshshs burada başka bir konuda bu forumda bu da dendi diye yazılmıştı :d üye değildim kurcalayamadim :|
2009 konularına bakıyordum ben de :|Verdin doneyi şimdi ara dur
Dişi şeytanBi dk buda tanıdık
Bitmiyor arkadaş bitmiyor
Aktif mi hala, bununda ismi yok
Geçen sene yaşanmıştı sanırım.Bir üye eşi hakkında konu açmıştı daha sonra bu üyenin kocası da gelip karısının kendisi hakkındaki iddialarına cevap vermek için ayrı bir konu açmıştı. Bunlar birbirlerine girmişti. Birbirlerinin mesajlarını paylaşıyorlardi.
Daha eski gibi geldi bana.Geçen sene yaşanmıştı sanırım.
ya siz bunları ben işteyken yazamazsınız size yazıklar olsun kahkaha attım.
Sabah kahvemi içerken okuyup eğlenmem için açıldı.
Samantha hanım yine kasırga gibi esiyorsunuz maşallah, haykırdım Allah da sizi güldürsün. Fakelerin bile forum ekolojisine bi katkisi varken
Yok artıııkBir üye eşi hakkında konu açmıştı daha sonra bu üyenin kocası da gelip karısının kendisi hakkındaki iddialarına cevap vermek için ayrı bir konu açmıştı. Bunlar birbirlerine girmişti. Birbirlerinin mesajlarını paylaşıyorlardi.
Kocişinizin de diyebilirdi Calci lütfenBaşlık peki
Erkeğinizin En Anlamsız Kıskançlığı
Canlarım Erkeğinizin bugüne kadarki en anlamsız kıskançlığı neydi?www.kadinlarkulubu.com
Cevaplarda er*klerin ufacık çocukları kiskanmalari :|Başlık peki
Canlarım Erkeğinizin bugüne kadarki en anlamsız kıskançlığı neydi?www.kadinlarkulubu.com
Hiçbir üyenin aktif olmaması garanti olsun diye mağaradan konu çıkartman peki? Arkeolojik kazı yapmışsın sitedeBaşlık peki
Hakkı Bulut üyelerden birisinin kocası galiba.Başlık peki
Mune var o aktif shshshshsHiçbir üyenin aktif olmaması garanti olsun diye mağaradan konu çıkartman peki? Arkeolojik kazı yapmışsın sitede
Yalnız konudaki yorumları hakaten çok cringe
Yazmayacağım deyip yazmam peki.Hiçbir üyenin aktif olmaması garanti olsun diye mağaradan konu çıkartman peki? Arkeolojik kazı yapmışsın sitede
Yalnız konudaki yorumları hakaten çok cringe
Mune var o aktif shshshshs
Yoksa siz kocanıza "Erkeğim" diye seslenmiyor musunuz?Başlık peki
Yazmayacağım deyip yazmam peki.
Kararlılıkta calci gibi olun
Mirta nın dediği gibi mağaraya kadar gittim senin içinBana kıyamadın bence
Ne kıskançlıklar var bacım. Bir de seviyo diyorlarYoksa siz kocanıza "Erkeğim" diye seslenmiyor musunuz?