- 3 Eylül 2018
- 8.621
- 45.847
-
- Konu Sahibi feliscatus
- #1.841
Kimin ismiAlintida isim geçiyor, sorun olmasın diye düzenler misin?
.Kimin ismi
Mune üye ismi geçirmeyin dedi yav. Konuşmayın demedi. Bahsettikleri üyelerin ismi de geçmemiş. Hatta şu an kim olduklarını anlamaya çalışıyorum sldösöxArkadaşlar ben gidiyorum size iyi muhabbetler. Aktif üyeler konuşuldukça bu topik sıkıntıya girecek çünkü. Ben de bu sıkıntıya girmek istemiyorum.
Kendinize iyi bakın
Ben anladım amaMune üye ismi geçirmeyin dedi yav. Konuşmayın demedi. Bahsettikleri üyelerin ismi de geçmemiş. Hatta şu an kim olduklarını anlamaya çalışıyorum sldösöx
İşte bu yüzden lazımsın bu topiğe, biz bilmiyor kim aktif kim değilBen anladım amaben anladığında onlar da anlıyor bizden zekiler
Ay ben deMune üye ismi geçirmeyin dedi yav. Konuşmayın demedi. Bahsettikleri üyelerin ismi de geçmemiş. Hatta şu an kim olduklarını anlamaya çalışıyorum sldösöx
Başgan isim vermeyin dedi vermedik. Kurallara gayet uyan üyeleriz işte daha ne olsun. Hiç konuşmayın dese konuşmazdıkBen anladım amaben anladığında onlar da anlıyor bizden zekiler
Şubat 2023te girmiş, banlı değilPeki muzdan dildo yapım tavsiyesi veren biri vardı onu hatırlıyor musunuz aktif mi halen?
Aaa bulunmuş.Kocam yüklük olarak kullandığım odada oturuyor.
ilk kez bir konu açıyorum, çok canım sıkılıyor. Kocamın kaprislerinden bıktım. İlk önce bana innat olsun diye, sonrada hoşuna gittiği için yüklük olarak kullandığım odaya yerleşti. Tepeleme kutu ve kullanılmayan eşyalarla dolu. Zaten ayrı yatıyoruz. Yemekleri ayrı yiyoruz. Paylaştığımız hiç bir...www.kadinlarkulubu.com
Ya yine bir uye hatırladım tek hatırladığım oğluna çok düşkün olduğu tövbe bismillah başlıyorum yineoda yok kaç senedir
yabma yanarız
Yerli sherlock.Yes bulundu
Yerli sherlock.Bana anca dosya yapıp önüme sunmanız lazım. Bu topiğe hiç Bi katkım yok.