-
- Konu Sahibi feliscatus
- #1.801
Kayınvalide bari kenara çekip kızım ne yapıyorsunuz siz demez mi ya?Hayır o deli, koca deli, bir tane akıllı yokmu etraflarında?
Offf eveeet ahahahha. Benzer bi de kız vardı sevgilisi, oglan arkadaslariyla bir evde yasiodu. Ben salonda beklerken bunlar yikanio icerde sabun kaydirmaca oynadik diye espri yapiolar falan diodu adagajahaja. Bi tane daha kadin vardi sevgilisini bi adamla yakalayan ben bu tortopu ne yapayim simdi gibi bi baslik açmıştı ahahha.
Offf eveeet ahahahha. Benzer bi de kız vardı sevgilisi, oglan arkadaslariyla bir evde yasiodu. Ben salonda beklerken bunlar yikanio icerde sabun kaydirmaca oynadik diye espri yapiolar falan diodu adagajahaja. Bi tane daha kadin vardi sevgilisini bi adamla yakalayan ben bu tortopu ne yapayim simdi gibi bi baslik açmıştı ahahha.
Kocam yüklük olarak kullandığım odada oturuyor.
ilk kez bir konu açıyorum, çok canım sıkılıyor. Kocamın kaprislerinden bıktım. İlk önce bana innat olsun diye, sonrada hoşuna gittiği için yüklük olarak kullandığım odaya yerleşti. Tepeleme kutu ve kullanılmayan eşyalarla dolu. Zaten ayrı yatıyoruz. Yemekleri ayrı yiyoruz. Paylaştığımız hiç bir...www.kadinlarkulubu.com
Kayınvalide bari kenara çekip kızım ne yapıyorsunuz siz demez mi ya?
Düğünde iki gelin var resmen. Fotoğrafı net hatırlıyorum, ciddi ciddi gelinlikti yani. Saçında da parlak bir aksesuar vardı.
Gönder gelsin
Valla iki gelinlik konusunda da konu sahibini haksız bulan olmuştu ya.Iste benim başıma gelse mesela bunu düşünürüm aklı başında insan o kadını eve kilitler çünkü
Bu dedigin geçenlerde yazılmadı mi oglanin kankisi yancı gibi hep yanlarinda aksam eve donerken bile yoldan aliolar falan. Oglen yemege birlikte cikiolar vs. Benim dedigimin gene bi 7-8 senesi yanlis hatirlamiosam arabada iş üstü basmıştı.O kızı hatırladım erkek arkadaşı kankim senden önce gelir diyodu sksksksskdk
Valla iki gelinlik konusunda da konu sahibini haksız bulan olmuştu ya.Giysin ne olacak çocuktur demişlerdi.
Düğünde beyaz giyme mevzusu var bir de tabi. Bu konuda da kimse mutabık olamadı.
Bizim burada 4-5 yaşında heveslenen çocuklara giydirirlerdi taaa eskiden. 13 yaşında ergene gelinlik giydireni görmedim valla.Yok elti için diyorum, evliliğin gidişatı adına ciddi bir durum çünku
çocukta olmaz 13 yaşında 1.65 boyunda çocuk gelinlikle gezmemeli bir zahmet en az 5 yıl bekleyecek o hele çok kötü niyetli bir girisim
Ben beyaz da tercih etmiyorum en azindan işleme olmalı
Nazcotton o ve aktif. Şu an banlı sadeceKızlar burda naz69 diye bir üye vardı güzel fotolar atıyordu kendisinin olduğunu iddia ediyordu o da mı fake çıktı kaybolmuş
Bu dedigin geçenlerde yazılmadı mi oglanin kankisi yancı gibi hep yanlarinda aksam eve donerken bile yoldan aliolar falan. Oglen yemege birlikte cikiolar vs. Benim dedigimin gene bi 7-8 senesi yanlis hatirlamiosam arabada iş üstü basmıştı.
Ya banadiyornau nickli bir arkadaş vardı. Onu da görmüyorum epeydir, o da mı gitti ya?
Bizim burada 4-5 yaşında heveslenen çocuklara giydirirlerdi taaa eskiden. 13 yaşında ergene gelinlik giydireni görmedim valla.
Elti zaten baştan sona haksız.