- 24 Ekim 2014
- 59.307
- 330.720
-
- Konu Sahibi feliscatus
- #1.781
12 yaşındaydı hani çocukKocasnın yetişkin gibi görünen çocuk yeğeni düğününde gelinlik giymek isteyen üyeyi hatırlayan var mı
Kocasnın yetişkin gibi görünen çocuk yeğeni düğününde gelinlik giymek isteyen üyeyi hatırlayan var mı
Evet ama boyu falan uzunmuş12 yaşındaydı hani çocuk
O ne be Tarsus’taki gizemli kazı gibi
Yok elti değil kocanın yeğeni mi ne. Üyeleri ikiye bölmüştü çocuk ne olacak diyenler ne münasebet giymesin diyenlerEltiden başkaydı dimi
Arkadaş herkes ayrı cevher yahu
Yok elti değil kocanın yeğeni mi ne. Üyeleri ikiye bölmüştü çocuk ne olacak diyenler ne münasebet giymesin diyenler
E bu yerli Orphan filmiEvet ama boyu falan uzunmuş
Ayyy eltisi düğününde kendi gelinliğiyle gelen üyeyi hatırlayan var mı? Kadın biz inanmayınca foto atmıştı. Gerçekten eltinin kafasında tacı duvağı eksikti.
Ayyy eltisi düğününde kendi gelinliğiyle gelen üyeyi hatırlayan var mı? Kadın biz inanmayınca foto atmıştı. Gerçekten eltinin kafasında tacı duvağı eksikti.
konuştuk onu dşlgkjigkAyyy eltisi düğününde kendi gelinliğiyle gelen üyeyi hatırlayan var mı? Kadın biz inanmayınca foto atmıştı. Gerçekten eltinin kafasında tacı duvağı eksikti.
:) Gerçekten bayağı gelinlikti üstündeki. Kocasına da damatlık giydirmişti herhalde yanlış hatırlamıyorsam.Masraf olmasın dedi herhalde
Bunu hiç bilmiyorumAyyy evettt bende gordum fotoyu. Kaynıda damat gibiydi.
Konu sahibi sade bi gelinlik secmisti, elti daha gosterisliydi
Yok elti değil kocanın yeğeni mi ne. Üyeleri ikiye bölmüştü çocuk ne olacak diyenler ne münasebet giymesin diyenler
ben de gördüm onu dşlgkfdş,lgAyyy evettt bende gordum fotoyu. Kaynıda damat gibiydi.
Kimse anlam verememişti başkasının düğününe gelin gibi gelen eltiye.Ayyy evettt bende gordum fotoyu. Kaynıda damat gibiydi.
:) Gerçekten bayağı gelinlikti üstündeki. Kocasına da damatlık giydirmişti herhalde yanlış hatırlamıyorsam.Bir de poz vermişler bayağı düğün sahibi gibi.
Kocam yüklük olarak kullandığım odada oturuyor.
ilk kez bir konu açıyorum, çok canım sıkılıyor. Kocamın kaprislerinden bıktım. İlk önce bana innat olsun diye, sonrada hoşuna gittiği için yüklük olarak kullandığım odaya yerleşti. Tepeleme kutu ve kullanılmayan eşyalarla dolu. Zaten ayrı yatıyoruz. Yemekleri ayrı yiyoruz. Paylaştığımız hiç bir...www.kadinlarkulubu.com
Offf eveeet ahahahha. Benzer bi de kız vardı sevgilisi, oglan arkadaslariyla bir evde yasiodu. Ben salonda beklerken bunlar yikanio icerde sabun kaydirmaca oynadik diye espri yapiolar falan diodu adagajahaja. Bi tane daha kadin vardi sevgilisini bi adamla yakalayan ben bu tortopu ne yapayim simdi gibi bi baslik açmıştı ahahha.Bana Cook genç iken saf iken büyük tecrübe katan bir konu oldu
Yeni evliler, adam bir türlü yanaşmıyor kadın ne yaparsa yapsın tık yok. Her türlü bahane her türlü manipülasyon mevcut
Sonra adam gay çıktı, paravan evlilik yaptığını itiraf etmişti
Hatırlayan varmi?